مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین: جشنواره رسانه‌ای «سیمرغ‌های سپیدبال» در قزوین برگزار می‌شود

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: جشنواره رسانه ای « سیمرغ‌های سپیدبال » با پشتیبانی نهادهای فرهنگی و اجتماعی در قزوین برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج رسانه استان قزوین؛ محمد کشاورز درباره برگزاری جشنواره رسانه‌ای «سیمرغ‌های سپیدبال» در استان قزوین اظهار کرد: با هدف تبیین فداکاری‌ها و جانفشانی‌های پرسنل درمانی استان، تقویت اطلاع رسانی و انعکاس مطالب مربوط به کنترل و پیشگیری از بیماری و کمک مومنانه و مواسات و نیز قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه در شرایط شیوع ویروس کرونا و پس از آن، با پیشنهاد سازمان بسیج رسانه در کمیته اطلاع رسانی ستاد مقابله با ویروس کرونا، جشنواره رسانه ای « سیمرغ‌های سپیدبال » برگزار می شود.

وی افزود: همزمان با شیوع ویروس کرونا در کشور و استان قزوین، اصحاب رسانه از نخستین روز این بحران در کنار مردم و مسئولان برای مقابله و پیشگیری این ویروس تلاش کردند که بی شک نگاه حرفه‌ای مجموعه خبرنگاران و رسانه‌های استان به موضوع کرونا، واقعیتی انکارناپذیر بود.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین ابراز کرد: کرونا و امیدبخشی به جامعه، کرونا و آگاهی بخشی به جامعه، فرهنگ سازی بهداشت عمومی، فرهنگ سازی شعار “در خانه بمانیم”، ایثار و جانفشانی پرسنل بهداشتی درمانی استان، اقدامات گروه‌های جهادی و دستگاه‌های مختلف استان، کمک‌های مومنانه و مواسات، پاسخ به شبهات و مطالبه گری از مسئولان، شرایط جامعه در پساکرونا موضوعات مختلف این جشنواره است.

وی با بیان اینکه از بین آثار رسیده در هر بخش، سه اثر به عنوان برگزیده انتخاب می‌شود، عنوان کرد: این جشنواره در شش بخش خبر، یادداشت و مقاله، گزارش، کلیپ خبری، عکس خبری و اینفوگرافی برگزار می‌شود و همه آثار در بخش مستقل تیتر نیز داوری خواهد شد.

این مقام مسئول ادامه داد: آثاری در جشنواره شرکت داده می‌شود که در فاصله زمانی1 اسفندماه سال 98 تا 31 اردیبهشت 99 در یکی از نشریات سراسری، نشریات استانی، خبرگزاری‌ها، پایگاه های خبری، سایت‌های ادارات و رسانه ملی منتشر شده باشد.

وی اضافه کرد: به کلیه شرکت‌کنندگان که آثارشان تا مهلت تعیین شده توسط دبیرخانه دریافت شده باشد گواهی شرکت در جشنواره اعطا می‌شود و برگزیدگان هر بخش نیز، جوایز نقدی دریافت خواهند کرد.

کشاورز با اشاره به اینکه هر شرکت کننده مجاز به ارسال حداکثر پنج اثر به دبیرخانه جشنواره است، گفت: مسئولیت پاسخگوئی به هرگونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده، به عهده متقاضی است و دبیرخانه در قبال دعاوی مذکور هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت و همچنین برگزارکننده مجاز است با حفظ حقوق معنوی صاحب اثر، در حد متعارف آثار منتخب را در امور نمایشگاهی، انتشاراتی، اطلاع رسانی و تبلیغاتی خود استفاده نماید.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین با بیان اینکه زمان ارسال آثار به این جشنواره از 20 الی31 اردیبهشت ماه سال جاری است، گفت: متقاضیان شرکت در جشنواره می‌توانند آثار مکتوب را در قالب فایل PDF و آثار منتشر شده در رسانه‌های برخط را به صورت لینک و همچنین گزارش‌های خبری پخش شده از شبکه‌های تلویزیونی و یا شبکه‌های مجازی را با فرمت AVI یا MPEG را به همراه مشخصات کامل شامل نام و نام خانوادگی، نام رسانه، شماره تماس، ایمیل رسانه، نام اثر، بخش و قالب از طریق پیام رسان‌های واتس آپ، آی گپ و سروش به شماره 09100913950 و یا به آدرس دبیرخانه جشنواره، قزوین، شهرک کوثر، خیابان اندیشه، نبش خیابان ابوذر جنوبی ، پلاک 9، سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 02833785100 تماس حاصل نمایند.

وی ضمن اشاره به داوری آثار توسط اساتید استانی یادآور شد: به سه رسانه فعال در امر مقابله با ویروس کرونا نیز جایزه ویژه یک میلیون تومانی تعلق خواهد گرفت.

کشاورز در پایان یادآرو شد: جشنواره رسانه ای «سیمرغ‌های سپیدبال » به همت و پشتیبانی استانداری قزوین، دانشگاه علوم پزشکی ، سپاه حضرت صاحب الامر(عج)، شهرداری، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، خانه مطبوعات، انجمن صنفی کارگری روزنامه نگاران و سازمان بسیج رسانه استان قزوین برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

جلسه هم‌اندیشی رسانه و رزمایش کمک‌ مومنانه

جلسه هم‌اندیشی رسانه و رزمایش کمک‌ مومنانه با حضور مسئول سازمان بسیج سازندگی و جمعی از مدیران رسانه های استان برگزار شد

سرهنگ مهدی صادق‌پور در جلسه هم‌اندیشی رسانه و رزمایش کمک‌ مومنانه که در سالن جلسات سازمان بسیج رسانه قزوین برگزار شد، اظهار کرد: رسانه‌های استان در بازتاب اخبار طرح‌های مقابله با کرونا از جمله ضدعفونی معابر، مکان‌های پرتردد و مساجد، تولید ماسک و گان و غربالگری موثر بودند.

وی افزود: با شیوع ویروس کرونا و اعلام کمبود ماسک، حدود 45کارگاه تولید ماسک در سطح استان قزوین با همکاری بسیج، سپاه، استانداری و مسئولین علوم پزشکی تشکیل شد که در همین راستا حدود یک میلیون ماسک تولید شد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین اذعان کرد: از تعداد کل ماسک‌های تولید شده حدود 400هزار ماسک به موسسات کودکان سرطانی و بهزیستی و 100هزار ماسک در روز عید نیمه شعبان توزیع شد.

صادق پور گفت: تمام ماسک‌ها‌ و لوازم بهداشتی تولید شده توسط بسیج، زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بوده و با دریافت مجوز از طریق بسیج جامعه پزشکی و بهداری سپاه استان انجام شده‌ است که البته برخی از این کارگاه‌ها همچنان برای رفع نیاز مردم، درحال تولید ماسک هستند و مقداری گان در انبارها ذخیره‌سازی شده‌ است.

این مقام مسئول ابراز کرد: برای ضدعفونی‌کردن معابر سطح شهر و مدیریت درست در این حوزه، مناطق تقسیم‌بندی شد و پدافند زیستی و غیرعامل بسیج جهت اجرای عملیات ضدعفونی را راه‌اندازی کردیم؛ همچنین 25 پایگاه سلامت در سطح شهر در راستای کمک به مردم دایر شد.

توزیع 21 هزار بسته‌ معیشتی توسط شبکه‌ خیرین

وی با اشاره به توزیع بسته‌های معیشتی بیان کرد: پیش از فرمایشات رهبر انقلاب درخصوص رزمایش کمک مومنانه؛ حدود 21هزار بسته‌ معیشتی توسط شبکه‌ خیرین و قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی تهیه و توزیع شده ‌بود.

صادق‌پور بیان کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب درخصوص رزمایش کمک مومنانه برگ‌زرینی در تاریخ و سرنوشت کشور شد؛ چراکه اصل آن بر مبنای مردمی بودن است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان ادامه داد: حدود 150 میلیارد تومان کمک‌ نقدی و غیرنقدی برای تهیه بسته‌ معیشتی و تهیه مواد اولیه تولید اقلام بهداشتی از جمله ماسک توسط سپاه، اتاق بازرگانی، کمک‌های مردمی و خیرین نیز جمع‌آوری و هزینه شد.

وی تصریح کرد: بسته‌های معیشتی تهیه شده با عنوان رزمایش مومنانه در دو مرحله‌، در آغاز ماه مبارک رمضان و میلاد امام حسن مجتبی(ع) بین اقشار آسیب‌دیده توزیع می‌شود.

این مقام مسئول درباره‌ اقدامات نهادهای مختلف جهت شرکت در رزمایش کمک مومنانه عنوان کرد: تاکنون حدود 400 میلیون تومان توسط اصناف، خیرین و صاحبان صنایع برای شرکت در رزمایش کمک مومنانه جمع‌آوری شده‌است؛ همچنین کارکنان سپاه استان بخشی از حقوق خود را جهت شرکت در این رزمایش اهدا کردند که این طرح درخصوص کارکنان دولتی هم در حال انجام است.

صادق‌پورگفت: حدود 50هزار آسیب‌زده بر اثر شیوع ویروس کرونا تاکنون برای اهدای بسته‌های معیشتی توسط قرارگاه‌های استان، بسیج محلات، پایگاه‌ها و روحانیون محلات شناسایی شده‌اند که این افراد تحت پوشش هیچ ارگان حمایتی از قبیل کمیته‌امداد و بهزیستی نیستند.

وی در پایان یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، افراد نیازمندی که تحت پوشش کمیته‌ امداد و بهزیستی هستند نیز توسط همین دستگاه‌ها و خیرین این حوزه تحت حمایت قرار می‌گیرند.

کار خوب روزنامه ولایت قزوین/ طرح همت مومنانه ولایت

روزنامهٔ ولایت قزوین در جهت حمایت از آسیب‌دیدگان ناشی از بیماری کرونا در یک اقدام فرهنگی و در راستای کمک مؤمنانه عواید فروش 15 روز از اردیبهشت ماه خود را به این طرح اختصاص داد.

عواید فروش این روزنامه صرف کمک مؤمنانه می‌شود

در پی شیوع کرونا و آسیب دیدن برخی مشاغل، روزنامهٔ ولایت قزوین درآمد ناشی از فروش خود از 1 الی 15 اردیبهشت ماه را به آسیب‌دیدگان ناشی از کرونا اختصاص داد و تصمیم گرفت با فروش این روزنامه به برخی از اهالی فرهنگ که از وضعیت مالی مناسبی برخوردار هستند، درآمد حاصل از این کار را به آسیب‌دیدگان کرونا اهدا نماید.

سید عبدالعظیم موسوی، مدیر مسؤول روزنامهٔ ولایت قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در قزوین گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر انجام کمک‌های مؤمنانه، تصمیم گرفتیم از طریق کمک‌هایی تحت عنوان همت عالی، به این فرمایش رهبر معظم انقلاب جامهٔ عمل بپوشانیم.

وی افزود: در راستای کمک‌های همت عالی، بخشی از برنامهٔ بنده این است که درآمد ناشی از فروش روزنامه از تاریخ 1 الی 15 اردیبهشت به آسیب‌دیدگان کرونا اختصاص یابد؛ بخش مهم‌تر برنامهٔ ما نیز به این‌صورت است که برخی از افراد متمول متدین که اهل فرهنگ هستند را از قبل شناسایی کرده‌ایم، تعدادی از همکاران ما روزنامهٔ روز ولایت را نزد این بزرگواران می‌برند و پیام بنده در راستای کمک به آسیب‌دیدگان کرونا از طریق فروش روزنامه را به آن‌ها ابلاغ می‌کنند و از آنان درخواست می‌کنند روزنامه را با قیمت پیشنهادی خود خریداری کنند تا مبلغ خرید آن‌ها صرف آسیب‌دیدگان ناشی از این بیماری شود.

موسوی اظهار کرد: به این عزیزان و خیرین محترم، شماره حساب سازمان بسیج رسانه داده می‌شود تا مبلغ خرید روزنامه را مستقیماً به این حساب واریز کنند.

مدیرمسؤول روزنامهٔ ولایت قزوین در پایان عنوان کرد: روزنامهٔ ولایت به‌دلیل محدودیت های ناشی از ویروس کرونا، از 16 الی 23 فروردین ۹۹ به‌صورت مجازی فعالیت خود را ادامه می‌داد و از 23 فروردین نیز چاپ کاغذی این روزنامه کمافی‌السابق و البته بدون آگهی ادامه یافته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، روزنامهٔ ولایت قزوین تنها روزنامهٔ فعال در استان قزوین با قدمت بیش از 3 دهه است و پیش از این نیز در امور خیر دیگری از قبیل اهدای درآمد حاصل از فروش روزنامه به سیل‌زدگان در فروردین 98 فعالیت داشته است.

https://www.farsnews.ir/qazvin/news/13990202000782

تشکیل قرارگاه کمک مومنانه در سازمان بسیج رسانه استان قزوین

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین از پیوستن رسانه های این استان به رزمایش کمک مومنانه برای کمک به نیازمندان استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج رسانه قزوین؛ محمد کشاورز مسئول سازمان بسیج رسانه قزوین گفت: پس از فرمایشات رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در نیمه شعبان مبنی بر راه اندازی رزمایش بزرگ کمک مومنانه توسط مردم کشورمان برای کمک به نیازمندان در ماه مبارک رمضان، پویش کمک مومنانه در استان قزوین راه اندازی شد و اصحاب رسانه استان نیر به این رزمایش بزرگ پیوستند.

محمد کشاورز گفت : جلسه قرارگاه کمک مومنانه بسیج رسانه با حضور رئیس هیئت مدیره و نایب رئیس خانه مطبوعات ، رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارگری رونامه نگاران و تنی چند از اعضای شورای سازمان بسیج رسانه با هدف برنامه ریزی جهت همراهی با طرح کمک مومنانه برگزار شد .

کشاورز افزود: در این جلسه مقرر شد با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرر و زیان وارده به اصحاب رسانه پیگیری لازم جهت تامین وام قرض الحسنه و شناسایی معسرین صورت پذیرد. همچنین از طریق خیرین اهل رسانه ، کمک های اهالی رسانه جمع آوری و به حساب اصلی واریز شود.

کشاورزافزود: اصحاب رسانه استان قزوین از ابتدای شیوع بیماری کرونا همپا و در کنار کارکنان بهداشت و درمان و دیگر نیروهای جهادی، بسیجی و مردمی استان در امر مقابله با کرونا فعالیت داشته اند و به صورت شبانه روزی با انعکاس اخبار و اطلاعات، زمینه های رشد، آموزش و مطالبه مشکلات را در استان فراهم کردند.

مسئول سازمان بسیج رسانه قزوین با تقدیر از خبرنگاران فعال استان که تلاش های آن ها در این بحران، سبب افزایش امید، افزایش اطلاعات پزشکی و بهداشتی مردم، تسهیل در ارائه خدمات و کمک به مشارکت عمومی در مقابله با کرونا شده است افزود: پس از راه اندازی پویش کمک مومنانه نیز اصحاب رسانه مانند همیشه در خط مقدم این جریان بوده و در این رزمایش مشارکت فعال دارند. 
کشاورز گفت: اصحاب رسانه استان قزوین از طریق اطلاع رسانی و بازتاب این پویش در فضای رسانه ای استان سهم مهمی در جمع آوری کمک های نقدی جهت تهیه بسته های حمایتی برای نیازمندان استان به ویژه خانواده های آسیب دیده از بحران کرونا دارند. 

وصیت نامه خبرنگار شهید حمیدرضا کشاورز مرآت / شهید شاخص بسیج رسانه قزوین در سال ۱۳۹۹

به نام خداوند قاسم جبارین

پدر جان و مادر عزیزم، خواهران و برادران، سروران گرامی

امیدوارم که حال شما خوب باشد و در زندگی همیشه با عبادت و خوشی همراه باشید. نامه برادران عزیزم رسید، بی اندازه خوشحال شدم، باز هم نامه بدهید، اگر زنده بمانم جوابش را خواهم داد.
ما امروز عازم عملیات هستیم و خیلی کم احتمال دارد که من شهید شوم، خداوند انشاا.. این سعادت را نصیب یاران خود نماید و همچنین منِ بنده بی تقوا را درک کند.
این نامه همچنین به عنوان وصیت نیز حساب میشود.
من مالی از خود ندارم که وصیت کنم، تمام کار من زحمت شما بوده است، خداوند انشاا… کاری کند که شما مورد رحم خود قرار دهید و ببخشید.
وصیت من این است که خدا را هرگز فراموش نکنید، امام را در نمازهایتان دعا کنید و همیشه حجاب و آداب اسلامی را رعایت کنید، مخصوصاً حجاب را اگر رعایت نکنید دل من هرگز آرام نمی گیرد.
من وقت زیادی ندارم، فقط به شما سفارش می کنم(که)جستجو کنید مسائل را. در مرگ من هرگز گریه نکنید، صبوری را حفظ کنید، هیچ خرجی را صلاح نمیدانم که بکنید، دارو نداری هم ندارم، از همه برای من حلالیت بخواهید، از همه.
برادران من باید از مرگ من درس عبرت بگیرند و راه سرخ شهادت را ادامه دهند.
من وقت زیادی ندارم، الان سوار ماشین می شویم. یک نامه ناقصی توانستم بنویسم ببخشید خداحافظ
خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار

این قسمت را که هم اکنون در خط مقدم هستیم درسنگر اضافه می کنم.
سلام مرا به همه برسانید پدر جان مادر جان برادران عزیزم(شهید، اسامی فامیل ها را نوشته است) همه بدانید که تا اخرین لحظه بفکرتان بودم، ولی اینجا باید همه این ها را کنار گذاشت و به یاد مظلومیت حسین(ع) و علی(ع) افتاد و به یاد ائمه اطهار(ع) به یاد شهیدان پاک گلگون کفن، به یاد اسلام عزیز.
صدای توپ ها و کاتیوشاها هواسم را پرت کرده و بالاخره باید ببخشند که نتوانستم بعضی ها را بنویسم.
مادر عزیزم پسرت را حلال کنید و خودت را به جای مادرهای دیگر بگذار که چندین شهید دارند. صبر و شکیبایی را حفظ کن، برایم اگر وقت کردید چند رکعتی نماز بخوانید و دعایم کنید. من از آتش دوزخ خیلی می ترسم. من در برابر حسین(ع) خجالت می کشم. خدا کند که بدنم تکه تکه شود و فردای قیامت در محضر خداوند خجالت نکشم.
دیگر عرضی ندارم امشب شب جمعه، شبه حمله، شب عید حزب ا.. است، همان عیدی که برایتان در نامه نوشته بودم.
خدا نگهدارتان باشد فردا در عالم برزخ همدیگر را ملاقات خواهیم کرد.
حمیدرضا کشاورز مرآت

مروری بر زندگی شهید "کشاورز مرآت"، شهید سال بسیج رسانه قزوین؛ داستان شهیدی که زود به آرزویش رسید/ از تحصیل در تهران تا شور انقلابی و شهادت در فکه

مدت زیادی از انقلاب نگذشته بود که جنگ مهمان کشورمان شد، مردمی که تازه انقلابشان را به ثمر رسانده و پیروزی آن را جشن گرفته بودند باید بار دیگر خود را برای روزهای مقاومت آماده می‌کردند. مقاومتی جانانه در برابر دشمنی که همراهی ابرقدرت‌ها را به همراه داشت؛ شهید کشاورز که آن روزها در سال سوم دبیرستان تحصیل می‌کرد، نیز عزم میدان نبرد می‌کند. 

به گزارش روابط عمومی بسیج رسانه استان قزوین؛ معرفی شهید شاخص سازمان بسیج رسانه استان قزوین در راستای آشنایی اهالی قزوین و اصحاب رسانه‌ با زندگی شهدا انجام می‌شود، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نزدیک شدن جامعه به ویژه نسل جوان با اهداف والای شهدا از مهمترین اهداف اجرای این سنت پسندیده است.

شهید طهماسب شیخ حسنی در سال ۱۳۹۸ و شهید ابراهیم سهیلی‌راد در سال ۱۳۹۷ به عنوان شهدای شاخص از سوی این سازمان معرفی شده بودند، امسال نیز شهید حمیدرضا کشاورز مرآت به عنوان شهید شاخص سازمان بسیج رسانه استان قزوین انتخاب شده است.

فرا رسیدن سالگرد شهادت شهید کشاورز در 27 فروردین و انتخاب وی به عنوان شهید شاخص بسیج رسانه استان قزوین در سال 99 بهانه‌ای شد تا جست‌وجویی در زندگی این شهید داشته باشیم و از او بنویسیم؛ با ما در این گزارش همراه باشید. 

نوزادی که مایه‌ی برکت خانواده بود

شهید حمیدرضا کشاورز مرآت در دهم مرداد ۱۳۴۵ در روستای سیاهپوش از توابع طارم سفلی شهر قزوین به دنیا آمد، مادرش قدم این نوزاد را خیر می‌داند و می‌گوید تولد او از همان ابتدا برای خانواده برکت آورد.

وی در خاطره‌ای که از تولد حمیدرضایش دارد می‌گوید: «حمیدرضا از همان بدو تولد پر رزق و پربرکت بود؛ یک بار پزشک به همسرم گفت: باید برای تقویت مادر فرزند، غذاهای مغذی و آب جوجه بخری تا بنیه اش تقویت شود. پدر شهید برای خرید مرغ از مطب خارج شد که در همان زمان خروج، دو کبک از بین کوه‌ها مقابل پایش افتاد، این کبک‌ها را سربریدیم و آب آن را نوشیدم تا تقویت شوم؛ همسرم همیشه می‌گفت فرزندی که در راه داریم پررزق و خوش یمن و بابرکت است.»

پدر خانواده فردی معتقد بود و ارتباط خوبی با روحانیت داشت، او از یک روحانی دعوت می‌کرد تا به منزلش بیاید و در خارج از ساعات مدرسه و اوقات فراغت به فرزندانش قرآن بیاموزد، همین امر موجب ارتباط عمیق فرزندان از جمله شهید حمیدرضا کشاورز با دین اسلام شده بود و تاثیرات تربیتی عمیقی روی آن‌ها داشت.

با توجه به نوع فعالیت‌های روستا که همه باید در آن مشارکت داشته باشند، او نیز در امور منزل به خانواده کمک می‌کرد، او دو برادر کوچک‌تر از خود نیز داشت که همیشه مورد توجه برادر بزرگ خود حمیدرضا بودند. خواهر شهید نیز در خاطراتش می‌گوید: «با وجود دانش آموز بودن، همیشه به مادربزرگم رسیدگی می‌کرد و دلبستگی خاصی به او داشت، در زندگی مسئولیت‌پذیر بود و تفریحش حضور در دوره های آموزشی رزمی پایگاه محله بود.»

خواهرش در نمونه‌ای دیگر از خانواده دوستی برادر شهیدش می‌گوید: «امکانات ما هنگام تحصیل در تهران کم بود، اما با شرایط کنار می‌آمد و در هزینه‌ها قناعت می‌کرد، او با فداکاری همیشه سهم غذای مرا بیشتر از خودش در نظر می‌گرفت.»

جوانه‌های انقلاب در دل نوجوانی

نوجوانی حمیدرضا مقارن با روزهای پر شور انقلاب بود و او اگرچه در آن زمان سن کمی داشت، اما شور انقلابی که امام در دل نوجوانان و جوانان بر پا کرده بود، در او هم جوانه زده بود، او تلاش می‌کرد تا با برپایی تظاهرات در روستای کوچکشان، مردم را نسبت به انقلاب آگاه کند.

همین تظاهرات، سردادن شعارهای انقلابی در کوچه‌های سیاهپوش و پاره کردن عکس شاه، مردمی که نسبت به انقلاب بی‌تفاوت بودند را به وجد می‌آورد و رفته رفته موجب همراهی همین مردم با موج انقلاب شد. اوایل انقلاب که شورای انقلاب فعال بود نیز در مدرسه با این شورا همکاری می‌کرد.

این شور انقلابی البته با شیطنت‌هایی نیز همراه بود؛ مثلا در خاطرات شهید آمده که آن روزها با بچه‌ها در راه ورودی روستا سنگ می‌چیدند و جاده را می‌بستند. وقتی مینی‌بوس‌ها می‌خواستند وارد جاده شوند، به راننده می‌گفتند که در صورت سر دادن شعار «مرگ بر شاه» می‌تواند از جاده عبور کند، راننده هم برای اینکه بتواند عبور کند همراهی می‌کرد و این شعار را سر می‌داد. هم‌بازی‌های آن دورانش می‌گویند حمیدرضا در این ماجرا بسیار پرانرژی و جدی بود و وقتی مشتش را برای شعار دادن گره می‌کرد، راننده مینی بوس را نیز تحت تاثیر قرار می‌داد. 

این شهید بنا به گفته‌ی اطرافیانش در آن روزهای حساس قدرت درک بالایی نسبت به حوادث داشت و در برابر اتفاقاتی که اطرافش می‌افتاد احساس مسئولیت می‌کرد، به عنوان مثال در مقابل فعالیت گروهک‌های ضدانقلاب بی‌تفاوت نبود و واکنش نشان می‌داد. 

مهاجرت به تهران برای علم‌آموزی

پدر شهید علاقه‌ی زیادی به تحصیل فرزندانش داشت ولی امکانات درس خواندن در روستای سیاهپوش وجود نداشت، همین موجب می‌شود خانواده‌ی کشاورز، حمیدرضا و خواهرش را برای ادامه تحصیل به شهر تهران بفرستند، آن‌ها خانه‌ای برای سکونت فرزندانشان در تهران اجاره و دعای خود را بدرقه‌ی راه فرزندانشان می‌کنند.

البته او نیز زحمات خانواده را بی پاسخ نمی‌گذاشت؛ پسردایی شهید که همراه دوران تحصیل او نیز بود، درباره درس خواندن وی می‌گوید: «حمیدرضا پسر درس خوانی بود و تکالیفش را به خوبی انجام می داد، بعضی اوقات زمانی که در ایام امتحانات خوابم می برد، مرا برای مطالعه بیدار می کرد. او مرا تشویق می‌کرد و می‌گفت: بابک بهتر است درسِ امتحان را بخوانیم تا خاطرات خوبی برایمان بر جای بماند.»

او در بیان یکی دیگر از خاطرات این دوران می‌گوید: « یک روز که سوار اتوبوس بودیم حمید بلند شد و جای خود را به یک آقای جوان و بلند قامت داد. علت را از وی جویا شده و گفتم: حمید، این مرد که جوان بود. چرا جایت را به او دادی؟ شهید در جواب گفت: باید به مردم محبت کنیم.»

پس از مدتی نیز به عنوان خبرنگار به مجله جوانان روزنامه اطلاعات پیوست و به تهیه اخبار و گزارش‌های اجتماعی و فرهنگی درباره‌ی وقایع پیرامونش ‌پرداخت. حمیدرضا عضو انجمن اسلامی مدرسه بود، در کمیته‌های مساجد نیز در فعالیت‌های چون تقسیم سهمیه و رسیدگی به افراد بضاعت همکاری می‌کرد.

عزم نبرد با مهمان ناخوانده‎‌ی جنگ

اما مدت زیادی از انقلاب نگذشته بود که جنگ مهمان کشورمان ایران شد، مردمی که تازه انقلابشان را به ثمر رسانده و پیروزی آن را جشن گرفته بودند باید بار دیگر خود را برای روزهای مقاومت آماده می‌کردند، مقاومتی جانانه در برابر دشمنی که همراهی ابر قدرت‌ها را به همراه داشت و به نمایندگی از تمام آن‌ها به جنگ با ملت ایران آمده بود.

شهید کشاورز که آن روزها برای تحصیل در تهران زندگی می‌کرد، به همراه دوستش به حسینیه خامنه‌ای‌های تهران رفته و کار با سلاح سبک را آموزش می‌بیند، آن روزها گاهی همراه دوستش بابک در انجام گشت‌های شبانه نیز همکاری می‌کردند.

پس از این آموزش‌ها بود که تصمیم خود را برای اعزام به جبهه می‌گیرد. این تصمیم در ابتدا با مخالفت‌هایی از جانب خانواده روبرو می‌شود، پدر که علاقه‌ی زیادی به تحصیل فرزندانش داشت، انتظار داشت پسرش حداقل تا مقطع دیپلم به تحصیل ادامه دهد. اما حمیدرضا راه خود را انتخاب کرده و می‌خواست در مسیر شهادت قدم بگذارد.

در نهایت او در بیستم اسفندماه سال 61 زمانی که دانش‌آموز سال سوم متوسطه بود به جبهه می‌رود، پسر دایی شهید در خاطره‌ای از اعزام شهید کشاورز به جبهه می‌گوید: «حمیدرضا زمان اعزام سن کمی داشت، موقع خداحافظی به او گفتم: حمید شما با این سن کم چرا می‌خواهی به جبهه بروی؟ برای تو هنوز زود است؛ شهید با متانت و جدیت تمام در جوابم گفت: خیر، مگر من از آن‌هایی که به جبهه رفتند خون رنگین تری دارم؟ چرا نباید بروم؟ ما باید به جبهه برویم و از کشور و ناموسمان دفاع کنیم».

شهادت زودهنگام در فکه

اما حضور شهید کشاورز در جبهه مدت زیادی طول نمی‌کشد، او که با وجود سن کم برای رفتن به میدان نبرد عجله داشت، زود هم به آرزوی خود می‌رسد و یک ماه پس از اعزام در 27 فروردین سال 1362 در منطقه‌ی فکه به شهادت می‌رسد.

خواهر شهید، رفتن و شهادت برادر را آنقدر سریع و ناگهانی می‌داند که می‌گوید: «حتی جورابی که در خانه برایش بافته بودیم، به دستش نرسید. از نامه‌هایی که برای ما نوشته بود نیز یکی به دستمان رسید و دو نامه دیگر را همزمان با خبر شهادتش دریافت کردیم.»

او پس از مجروحیت در فکه، به بیمارستان 502 ارتش تهران منتقل شد و پس از یک شب بستری در بیمارستان به شهادت رسید. برای شهید کشاورز در تهران مراسم تشییع برگزار شد و با وجود اینکه مدت زیادی در تهران اقامت نداشت، اما همسایگان، دوستان و همکلاسی‌ها و آشنایان بسیاری در مراسم تشییع شهید حضور داشتند؛ پس از آن پیکر شهید به زادگاهش روستای سیاهپوش منتقل و به خاک سپرده شد.

در بخشی از وصیتنامه‌ی این شهید می‌خوانیم: «خدا را هرگز فراموش نکنید و امام خمینی (ره) را در نمازهایتان دعا کنید، همیشه حجاب اسلامی را رعایت کنید و به شما سفارش می‌کنم تا مسائل اسلام را جستجو کنید.»

تقدیر از رسانه های فعال در امر مقابله با ویروس کرونا

با عنایت به شیوع ویروس کرونا در کشور، و فعالیت گسترده و موثر رسانه های استان در مقابله با این ویروس منحوس در جهت اطلاع رسانی و آگاهی مردم و …، طی سه روز متوالی تیمی متشکل از محمد حسن ارداقیان مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، سید حسین بی نیاز رئیس شورای اطلاعی رسانی ستاد مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا در استان، محمد کشاورز رئیس بسیج رسانه استان و جابر خرم نیاز عضو خانه مطبوعات، با حضور در دفاتر خبرگزاری های مهر، ایسنا و ایکنا، فارس، تسنیم، ایلنا، تابناک، ایرنا و پایگاه های خبری صبح قزوین، شاخص نیوز،بسیج نیوز، و روزنامه ولایت قزوین و هفته نامه خبرقزوین با اهداء یک بسته بهداشتی شامل مایع ضد عفونی کننده ، دستکش و ماسک از زحمات خبرنگاران این حوزه، قدردانی کردند.

مدرس و استاد رسانه: جنگ بیولوژيک سابقه‌ای به اندازه طول تاریخ دارد/ امریکا متهم اصلی انتشار ویروس کروناست

با عنایت به شیوع ویروس کرونا و ممنوع شدن تجمعات رسمی و غیر رسمی، اولین دوره سواد رسانه‌ای مجازی به همت سازمان بسیج رسانه استان قزوین با سخنرانی دکتر احمد قدیری ابیانه در روز یکشنبه 17 فروردین 98 از طریق لایو اینستاگرام برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی صبح قزوین؛ اولین دوره سواد رسانه‌ای مجازی به همت سازمان بسیج رسانه استان قزوین با سخنرانی دکتر احمد قدیری ابیانه برگزار شد.

در این جلسه قدیری ابیانه اظهار کرد: اتهامی درباره‌ی ویروس کرونا مطرح است که نوعی سلاح بیولوژیک است، برای اینکه بخواهیم پی ببریم که کدام کشورها متهم هستند، باید بفهمیم شیب موضوع به نفع چه جریانی است، البته اگر اصل و اساس حمله بیولوژیک بودن را بپذیریم.

وی افزود: ابتدا درباره اصل این موضوع صحبت می‌کنیم که اصلا حمله بیولوژیک امکان‌پذیر است؟ پاسخ این است که بله، وجود دارد. چون زرادخانه‌های میکروبی با هزینه‌ی بسیاری برای همین کار ایجاد شده‌اند.

قدیری ابیانه عنوان کرد: زرادخانه‌های اتمی و شیمیایی و کشنده‌ترین سلاح‌ها را در طول تاریخ داشته‌ایم، به طوریکه حتی برخی کشورها از سلاح شیمیایی و اتمی استفاده کردند، سلاح‌های شیمیایی و میکروبی و سیاه زخم را در تاریخ داریم.

این کارشناس سیاسی تصریح کرد: این احتمال کاملا معقول و مسبوق به سابقه است، در سال 88 رهبر انقلاب بحث جنگ نرم را مطرح کردند. آن زمان عده‌ای گمان بردند که چون این بحث اکنون مطرح می‌شود پس قبل از این نبوده و امری موهوم و حاصل توهم توطئه است.

وی ادامه داد: مطرح شدن واژه‌ای برای نخستین بار به این معنا نیست که قبلا نبوده، بلکه جنگ نرم مسبوق به سابقه‌ی تاریخ بشر است، هر جا جنگ سخت بوده، جنگ نرم هم بوده است.

امریکا متهم به حمله بیولوژیک است

این مدرس و استاد رسانه تصریح کرد: اگر اکنون نخستین بار اسم جنگ بیولوژیک را می‌شنویم اینگونه تصور نکنیم که این پدیده نو ظهور است؛ چراکه از زمانی که جنگ بوده جنگ بیولوژیک هم بوده، چند تن از امامان ما نیز با جنگ بیولوژیک یعنی مسموم کردن به شهادت رسیدند.

قدیری ابیانه تاکید کرد: همانطور که رهبر انقلاب فرمودند، امریکا متهم به حمله بیولوژیک است، متهم با مجرم تفاوت دارد و ما نمی‌گوییم که حتما امریکا این کار را کرده است. به این دلیل که هم امریکا سابقه این کار را دارد و هم به دلیل داشتن بزرگ‌ترین زرادخانه‌ها و هم به دلایلی که خواهیم گفت.

این مدرس رسانه ابراز کرد: تیر کرونا ابتدا چین و ووهان و بعد ایران و قم را هدف گرفت، صنعت توریسم چین و صادرات و تولیدات چین ضربه خورد و این کشور بدنام شده است، وزیر تجارت امریکا همان ابتدا هم گفت که این به نفع ماست. بعد از چین هم که ایران و در ایران قم و ماجرای ضریح و حواشی دیگر ایجاد شد.

وی با اشاره به ظهور آنفولانزای خوکی از مکزیک گفت: پس از آن توریسم مکزیک بسیار ضربه خورد، من آن زمان مکزیک بودم و دیدم ویروس زمانی منتشر شده که مکزیک که حیاط خلوت امریکا است و از آن حرف‌شنوی دارد، جلوی امریکا ایستاد و سرشاخ شد.

قدیری ابیانه اضافه کرد: چند هفته بعد ناگهان این ویروس در مکزیک منتشر شد. پس از مدتی امریکا واکسن این بیماری را ساخت و به همه جا صادر کرد و ایران هم از این واکسن خرید.

11 سپتامبر مستقیم یا غیر مستقیم کارِ امریکا بوده است

این کارشناس سیاسی اظهار کرد: عده‌ای تصورشان از جنگ بیولوژیک این است که هزینه‌اش برای حمله کننده صفر باشد و هیچ امریکایی مبتلا نشود، اما مگر امریکا در سراسر دنیا دست به جنگ نظامی نزده و هزینه‌های آن را تقبل نکرده؟ پس چرا گمان می‌کنیم اگر امریکا هزینه می‌دهد پس در این موضوع دست ندارد.

وی اذعان کرد: اکنون کسی شک ندارد که 11 سپتامبر مستقیم یا غیر مستقیم کار امریکا بوده است، اما در این موضوع و تبعات بعد از آن هم امریکا هزینه داد.

قدیری ابیانه بیان کرد: وقتی فیلم جوکر ساخته شد، عراق در اشوب بود این فیلم به بازار آمد و فتنه در لبنان و ایران نیز ایجاد شد، حتی دیدیم که آشوبگران از نقاب جوکر استفاده می‌کنند. آن زمان گفتیم که این فیلم حتما با برنامه‌ریزی بوده و سعی کردند در این زمان از آن بهره‌برداری کنند.

این مدرس رسانه اذعان کرد: برخی گفتند این آشوب می‌تواند دامن خودشان را هم بگیرد که در پاسخ گفتم جوکر یک فیلم محرک برای قیام علیه حکومت‌هاست که می‌تواند گریبان همه را بگیرد، اما اکنون چه کشورهایی درگیر این موضوع هستند؟ آن زمان ایران، عراق و لبنان در اوج آشوب بودند و اگر امریکا در اوج آشوب بود، بیشترین آسیب را برایش داشت.

وی تشریح کرد: در مورد کرونا هم همینطور است و بیش‌ترین آسیب برای برخی کشورها است. در شیمی درمانی به تمام بدن سم می‌دهند و تمام بدن ضعیف می‌شود، اما تنها سلول‌های سرطانی از بین می‌رود. اکنون هم کرونا را در تمام عالم پخش کرده‌اند تا برخی کشورها از بین بروند.

قدیری ابیانه ابراز کرد: در ایام انتخابات در حضور ترامپ یکی از حضار به وجد آمد و الله اکبر گفت، ترامپ از این حرف بسیار ترسید، این فرد مثل هرکس دیگری جان دوست و یک قمار باز مشروب‌خوارِ ضعیف است. با این وجود می‌بینیم که ماسک نمی‌زند و با همه دست می دهد. از سوی دیگر او با افرادی از برزیل و خود امریکا دیدار کرد اما به کرونا مبتلا نشد، این‌ها نشان می‌دهد که امریکا واکسن بیماری را ساخته است.

این کارشناس سیاسی اضافه کرد: این سوال مطرح می‌شود که پس چرا امریکا واکسن را ارائه نمی‌کند؟ پاسخ این است که اگر اکنون بگویند واکسن دارند، کاملا مشخص خواهد بود انتشار بیماری کار امریکاست، بنابراین گذاشته‌اند برای زمانی که چند کشور دیگر موفق به ساخت واکسن شوند تا آن زمان امریکا واکسنش را تولید ‌کند بدین شکل تا دیگر کشورها بخواهند خط تولید واکسن را راه بیندازند، امریکا به تولید انبوه خواهد رساند.

وی در ادامه گفت: دوم اینکه امریکا امیدوار است با این ویروس بخشی از جمعیت کشورها را کم کند، مصرف و آلودگی‌های زیست محیطی کم شود و نخبگان کشورها نیز بسوزند.

قدیری ابیانه در پایان بیان کرد: اکنون نماینده مجلس و حسین شیخ‌الاسلام دیپلمات کارکشته از دنیا رفتند و علی لاریجانی نیز مبتلا شده است، اگر امریکا واکسن را زود ارائه دهد به هدف امنیتی و سرنگونی‌اش نمی‌رسد؛ چراکه می‌خواهد کشته‌های بیشتری بگیرد.

https://sobheqazvin.ir/news/341351

لزوم حمایت از اصحاب رسانه در ایام طرح فاصله گذاری اجتماعی

با عنایت به مصوبه اخیر ستاد ملی مبارزه با کرونا مبنی بر منع چاپ نشریات مکتوب به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، حمایت عملی و ویژه‌ از اصحاب رسانه امری لازم و ضروری به نظر می رسد .
ناگفته پیداست که تعلل در بیمه خبرنگاران، گرانی کاغذ و بالا رفتن هزینه‌های چاپ و نشر در سال‌های اخیر، وضعیت مطبوعات را بحرانی کرده است.
پیش‌بینی بسته‌ حمایتی و اقلام معیشتی برای خانواده رسانه‌ها که در خط مقدم جبهه فرهنگی انقلاب و این روزها در صف مدافعان سلامت فعال هستند، انتظار بجایی است، که انشالله مورد نظر قرار بگیرد.
در روزهای اخیر اصحاب رسانه بیشترین نقش را در آموزش عمومی و آرام‌سازی فضای ذهنی جامعه و ایجاد عزم عمومی برای مقابله با این ویروس منحوس داشته اند و شایسته است متولیان امر به جز تشکر زبانی از زحمات اصحاب رسانه، ضمن تعیین ضرر و زیان حاصل شده از تعطیلی نشریات مکتوب، ارائه یارانه حمایتی و توزیع اقلام معیشتی به نیروهای شاغل مانند خبرنگاران، مُوَضعان و شاغلین بخش‌های مرتبط با صنعت چاپ و نشر را نیز پیش بینی نمایند.
همچنین برای مطبوعاتی که در این ایام به‌درستی درصدد راه‌اندازی رسانه برخط و فعال‌سازی بیش‌ از پیش ظرفیت مجازی خود هستند، حمایت‌های فن‌آورانه در نظر گرفته شود. چه خوب است در راستای حمایت عملی از رسانه ها آگهی‌های دولتی نهادها و نیز پیام‌های ستاد ملی کرونا در قالب رپورتاژ به آگاهی مخاطبان برسد.
امید که به یاری خدا و همکاری همه مسئولین و مردم کرونا را به زودی زود شکست دهیم.

https://basijnews.ir/fa/news/9229305
https://www.mehrnews.com/news/4890550
https://www.irna.ir/news/83735753
https://www.ilna.news/fa/tiny/news-893399