اصحاب رسانه قزوین، میزبان کاروان زیرسایه خورشید / بهترین رسانه در بیان حقایق ها «قرآن کریم» است

دیدار و گفت‌وگوی صمیمی مدیران رسانه‌های استان قزوین با خادمین رضوی به میزبانی سازمان بسیج رسانه استان قزوین، خبرگزاری ایسنا و روزنامه ولایت در ۴ تیر ماه برگزار شد.

ماهان صفایی، مسئول کاروان زیرسایه خورشید در قزوین عنوان کرد: جشن‌های بین‌المللی زیرسایه خورشید از سال ۸۷ با حرکت هشت کاروان آغاز شد و سال گذشته ۸۶ کاروان به ۳۱ استان و ۶ کشور خارجی اعزام شدند که امسال به دلیل شیوع کرونا اعزام کاروان‌های خارجی لغو و ۵۰ کاروان به استان‌ها و روستاهای کشور اعزام شدند.

وی افزود: با توجه به شیوع کرونا توسط دبیرخانه مرکزی جشن‌های بین‌المللی زیرسایه خورشید طی نشست‌های مختلف با مسئولان بهداشتی، اجرایی و امنیتی پروتکل بهداشتی سخت‌تر از پروتکل وزارت بهداشت تهیه و به استان‌ها ابلاغ شد.

مسئول کاروان زیرسایه خورشید در قزوین عنوان کرد: در جشن‌های بین‌المللی زیرسایه خورشید برنامه‌ریزی‌ها بر اساس ظرفیت‌های موجود در هر استان و توسط تشکل‌های مردمی تدوین می‌شود که برنامه‌های استان قزوین نیز توسط تشکل شمس‌الشموس برنامه‌ریزی و به دبیرخانه ارسال شد.

حجت‌الاسلام صنایعی از اعضای کاروان زیرسایه خورشید نیز گفت: توجه امام رضا (ع) به قرآن کریم برجسته است، ابوذکوان عشق زائدالوصف امام رضا (ع) به قرآن کریم را این‌چنین توصیف کرده است «حضرت هر سه روز یک‌بار قرآن را ختم می‌کرد و آنگاه می‌فرمود: اگر می‌خواستم زودتر از سه روز آن را به پایان برسانم، می‌توانستم «اما نخواستم چنین کنم.» زیرا در موقع تلاوت به هر آیه که می‌رسیدم در آن فکر و اندیشه می‌کردم که درباره چه چیزی و در چه زمانی نازل شده است. بدین‌جهت در هر سه روز یک‌بار قرآن را به پایان می‌رسانم».

صنایعی با بیان اینکه قرآن بهترین رسانه است، افزود: در آیه ۶ سوره حجرات آمده است «ای مؤمنان، هرگاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید»؛ بر اساس این آیه شریفه اگر فاسقی خبر آورد آن را بدون تحقیق نپذیریم.

وی با تاکید بر اینکه شایسته نیست هر خبری در رسانه ها منعکس شود تصریح کرد: یکی از مشکلات جامعه امروز ما این است که خبرهای صحیح و دروغ باهم مخلوط شدند در حالی که یک رسانه می تواند در هدایت و یا انحراف جامعه به شدت موثرعمل کند و یک تغذیه فکری مناسب ارائه دهد.

لازم به ذکر است در این دیدارها فعالان رسانه های برخط و انلاین به دفتر خبرگزاری ایسنا و فعالان رسانه های مکتوب به دفتر روزنامه ولایت دعوت شده بودند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین: تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند نگاه تمدنی به خانواده است

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین گفت: تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند نگاه تمدنی به خانواده و ارائه آموزش‌های مورد نیاز در این حوزه به خانواده‌ها است.

حجت‌الاسلام محمدجواد زهرایی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در دیدار با شورا و اعضای فعال سازمان بسیج رسانه استان که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: برای تمدن سازی که هدف غایی انقلاب است باید همه ظرفیت‌های نرم افزاری و سخت افزاری در کنار یکدیگر قرار بگیرند.

حجت‌الاسلام زهرایی گفت: تحقق تمدن سازی که هدف غایی انقلاب اسلامی است نیازمند کنارهم قرارگرفتن سخت افزارها و نرم‌افزارهای کشور است تا بتواند اسباب تحقق تمدن اسلامی که همان ظهور ولیعصر(عج) است را فراهم کند.

وی افزود: اگر در نهادها و مجلس انقلابی عمل به قوانین تمدن‌ساز دیده و نوشته نشود ما به اهداف خود نمی‌رسیم؛ چراکه لازمه‌ی تحقق تمدن اسلامی نگاه تمدن‌ساز قوه‌ی قضائیه، قوه‌ی اجرایی، نیروهای مسلح، خانواده و جامعه است و می‌توان گفت هرجا این نگاه از هدف تمدن‌ساز بودن خود خارج شده به ضرر ما بوده‌است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین اذعان کرد: درباره نیروهای مسلح دیدیم که نگاه رهبری به این نهاد یک نگاه تمدن‌ساز بود و همین نگاه بود که توانست پنج کشتی را در اوج تحریمات بدون وجود مشکل به یک کشور دیگر برساند.

وی گفت: خانواده به عنوان یک نهاد کوچک باید به شرایط تمدن ساز دست پیدا کند تا بتواند اسباب ایجاد تمدن اسلامی در قالب گسترده تر یعنی در جامعه باشد که این مسئله طالب نگاه تمدن‌ساز فردی افراد خانواده است.

این مقام مسئول ابراز کرد: اشکال ما در جامعه پرداخت به مسائل کم اهمیت و روزمره است، درحالی که برای رسیدن به تمدن اسلامی ما نیازمند بررسی مسائل اولویت‌دار هستیم.

وی ابراز کرد: طبق اصل تبلیغ، نظام باید در عرصه‌ی تبلیغ، جذب و انتقال پیام دینی نگاه تبلیغاتی خود را مطرح کند و اگر ما در این میان بدون جذابیت مستقیما وارد بحث انتقال پیام شویم به مراتب موفقیتی به دست نمی‌آوریم.

این کارشناس فرهنگی در ادامه بیان کرد: جذابیت بحث انتقال پیام، تحت تاثیر قراردادن قوای احساسات مخاطب، نفوذ و جریان عظیم فکری، مسئله‌ای است که رسانه می‌تواند در آن به خوبی فعالیت کند.

زهرایی تصریح کرد: اینکه امروز مکان‌های عمومی، بازارها، اماکن ورزشی، مجتمعات تجاری و سینماها مشغول فعالیت هستند و ازدحام جمعیت در این مکان‌ها است، اما از حضور در مسجد به علت شیوع ویروس کرونا اجتناب می‌کنند مسئله‌ای است که دشمن به خوبی از طریق رسانه به آن وارد شده و اهداف خود را در آن اعمال کرده‌است.

این مقام مسئول افزود: تعریف ما از تبلیغ فقط یک روحانی نیست، بلکه هر کسی که بتواند دین و اصول انقلاب را نشر دهد یک مبلغ شناخته می‌شود، گاهی یک نویسنده با کتاب خود بحث شهادت و شهید را مطرح می‌کند و آن کتاب در تیراژ بالا به چاپ می‌رسد و مورد استقبال قرار می‌گیرد، پس می‌توان گفت این فرد باتوجه به زمینه‌ی فعالیت خود یک مبلغ است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: اعتقاد ما در ارتباط با رسانه یک ارتباط هدفمند ذیل اجرای ماموریت هفتگانه‌ی بیانیه‌ی گام دوم انقلاب اسلامی است، چنانچه که لازم است این هفت ماموریت در سایر نهادها نیز اجرا شود.

وی گفت: یکی از عملکردهای اجرایی ما مطالبه گری برای رفع مشکلات در راستای رسیدگی به آنها پیش‌ از ورود رسانه‌های دشمن است.

وی ضمن اشاره به فعالیت رسانه در ماموریت هفت‌گانه‌ی بیانیه‌ی گام دوم عنوان کرد: از شما به عنوان اصحاب رسانه انتظار داریم که ما را در مسیر تحقق اهداف یاری کنید، اگر نقاط ضعفی در هر حوزه‌ای مشاهده کردید ما را در رفع و شناسایی مشکل یاری کنید.

وی ابراز کرد: اولین گام رسانه در بحث معنویت و اخلاق می‌تواند بحث سواد رسانه باشد، ما نیز در این عرصه بسترسازی‌های لازم مانند استفاده از اساتید و مربیان را فراهم می‌کنیم، تا با تقویت نیروهای رسانه در این امر این نهاد به عنوان بازوی سواد رسانه استان مطرح شود و بتواند به عنوان متولی به فعالیت خود ادامه دهد.

این مقام مسئول گفت: در بحث سیل، زلزله و حوادث طبیعی می‌بینیم که بسیج و سپاه اولین نهادهای حاضر در امر خدمت‌رسانی هستند پس لازم است در امر مهمی همچون بحث سواد رسانه‌ای نیز بسیج رسانه پیشگام باشد‌، اصحاب رسانه می‌توانند به ما در اجرای این هفت ماموریت مهم طرح‌های عملیاتی بدهند.

مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان قزوین عنوان کرد: فعالیت ما تا به امرور بیشتر در حوزه‌ی مبلغ یا فرد دفاع کننده بوده‌است، یعنی ما منتظر ماندیم تا هجمه‌ای به ما وارد شود سپس به فکر دفاع و مقابله باشیم درحالی که رهبر انقلاب در این میان با یک سخنرانی کوبنده تلاش می‌کنند تا هجمه‌ی وارد شد را جمع می‌کنند که این این مسئله کم‌کاری ما را نشان می‌دهد‌.

وی در پایان گفت: نگاه ما باید تبیین ارزش‌های انقلاب، تبلیغ به شیوه‌ی صحیح، دفاع و در نهایت در مواردی تهاجم باشد.

مسئول سازمان بسیج رسانه‌ی استان: سازمان تبلیغات اسلامی یکی از حسنات و رویش‌های انقلاب اسلامی است

مسئول سازمان بسیج رسانه‌ی استان قزوین گفت: سازمان بسیج رسانه در راستای کمک به رصد و مقابله‌ی هوشمندانه با تهاجمات فکری، فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای دشمنان دین و انقلاب آماده همه نوع همکاری است.

محمد کشاورز در دیدار شورا و اعضای فعال سازمان بسیج رسانه استان با مدیرکل جدید تبلیغات اسلامی استان قزوین که در سالن جلسات این اداره کل انجام شد؛ اظهار کرد: با توجه به سخنان مقام معظم رهبری، سازمان تبلیغات اسلامی به عنوان مبلغ دین و انقلاب مطرح شده و مسؤول انجام هر کار تبلیغی بر زمین مانده و بدون متصدی در کشور است .

کشاورز سازمان تبلیغات اسلامی را یکی از حسنات و رویش‌های انقلاب اسلامی دانست که با تصمیمی روشن‌بینانه و ژرف‌نگرانه با هدف تبلیغ و عرضه‌ی اندیشه‌ی تابناک اسلام ناب محمدی (صلوات‌الله علیه و آله) به جامعه‌ی انقلابی بویژه جوانان جویای حقیقت و معرفت، شکل گرفته است.

مسئول سازمان بسیج رسانه بر ضرورت مخاطب‌شناسی و برقراری ارتباط مؤثر و سازنده با مخاطبین تأکید کرد و گفت: انتظار می رود با حضور حجت الاسلام زهرایی و نگاه جدیدشان به مجموعه تبلیغات اسلامی، فکر، فرهنگ و معارف اسلامی با توجه به نیازهای روز و با نوآوری در ادبیات و روش‌ها بگونه‌ای تبیین و عرضه‌ شود که بر جان و دل مخاطبان بنشیند.

وی استفاده از هنر و روش اخلاقی با مخاطبان و بخصوص جوانان برای رسیدن به اهداف را مهم دانست و گفت : سازمان بسیج رسانه در راستای کمک به رصد و مقابله‌ی هوشمندانه با تهاجمات فکری، فرهنگی، تبلیغی و رسانه‌ای دشمنان دین و انقلاب آماده همه نوع همکاری است.

کشاورز ابراز کرد: بسیج رسانه به عنوان یک نهاد انقلابی تلاش دارد تا با جذب و تربیت کادر همطراز انقلاب اسلامی و تبیین اهداف و آرمان های آن در عرصه رسانه و نیز جریان سازی در مناسبت ها و ایام الله ها ، بستری برای فعالیت خبرنگاران بسیجی و بصیر استان ایجاد نماید .

این مسئول در پایان گفت: امیدواریم بتوانیم با حفظ ارتباط رسانه و تبلیغات اسلامی شاهد رقم‌خوردن اتفاقات خوب در استان باشیم.

اهداء خون توسط جمعی از اهالی رسانه

جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در روز پنجشنبه 22 خرداد 99 و در آستانه روز اهداء خون با حضور در سازمان انتقال خون استان ، به پویش اهداء خون خبرنگاران پیوستند.

محمد کشاورز، مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: با وجود اهمیت اهدای خون در نجات جان بیماران و وجود بیماران نیازمند به خون در استان، به نظر می رسد اهدای خون بدلیل شرایط شیوع کرونا کاهش پیدا کرده است و خبرنگاران به عنوان پیشقراولان عرصه اطلاع رسانی در آستانه روز اهداء خون، در قالب پویش خبرنگاران همدل، با حضور در این سازمان ضمن ترویج این سنت نیکو و پسندیده ، در این کار خیر و خداپسندانه شرکت کردند.

کشاورز در مورد شرایط سالن و محل خونگیری گفت: علاوه بر رعایت قوانین بهداشتی توسط پرسنل، ضد عفونی مستمر سطوح انجام می گیرد و در کلیه پروسه های خونگیری از لوازم یکبار مصرف استفاده می شود و موارد بهداشتی مانند ضدعفونی مرتب تخت اهداکننده و فضای اطراف آن انجام شده و فاصله‌گذاری اجتماعی نیز در مراکز اهدای خون کاملا رعایت می شود.

مسئول سازمان بسیج رسانه ضمن اشاره به شعار در خانه بمانیم گفت: درست است که نباید برای کارهای غیرضروری از خانه خارج شد اما مردم اهدای خون را یک ضرورت مهم و حیاتی بدانند. هر انسانی در سال حداقل سه بار به شرط حفظ سلامت و مصرف مواد غذایی سالم و کامل، اهدای خون را در برنامه اش داشته باشد چرا که تصادفات، سوانح وحوادث، بیماری‌ها و مراکز بیمارستانی و اورژانس، هیچ وقت تعطیل پذیر نیستند و نیاز به خون، نیازی همیشگی است.

وی گفت: اهدای خون نوعی کمک مومنانه است و در این خصوص باید گفت که کمک مومنانه تنها در توزیع اقلام معیشتی در زمان خاص خلاصه نمی‌شود و در هر مکان، زمان و با توجه به شرایط مختلف قابل اجراست پس می‌توان اهدای خون را به عنوان کمک مومنانه مطرح کرده و در این کار خداپسندانه شریک شد.

وی ادامه داد: اهدای خون و کمک به هم‌نوعان علاوه بر توفیق خدمت، مسئله‌ی دیگری از جمله سلامت فرد اهداکننده‌ی خون را نیز به همراه دارد.

نماینده مجلس خبرگان: 15 خرداد قیام مذهبی ها بود / اندیشه، کلام و رفتار امام خمینی (ره) مملو از آموزه و درس است

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: سیره‌ی امام خمینی(ره) از افتخارات مکتب تشیع است، ساده زیستی و نشست و برخاست و نظم ایشان بسیار دارای اهمیت بود.

به مناسبت گرامیداشت ۱۴ خرداد سالروز رحلت حضرت امام خمینی (ره) و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد جمعی از اعضای سازمان بسیج رسانه استان قزوین مهمان آیت اله علی اسلامی نماینده مردم استان در مجلس خبرگان رهبری بودند که سخنان ایشان به صورت لایو از صفحه اینستاگرام به آدرس basijmedia_qazvin  پخش شد .

آیت الله علی اسلامی عصر دوشنبه در این دیدار که در تاکستان برگزار شد، افزود: امام راحل یک شخصیت مبارز دینی بودکه با سلاح ایمان مقابل زور و طاغوت و استکبار ایستاد و نهضت اسلامی را احیا کرد.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به تشریح ویژگی های شخصیتی بنیان گذار کبیر انقلاب اسلامی پرداخت و گفت: اندیشه، کلام و سیره امام خمینی (ره) برای ما پر از درس و عبرت و آموزه است.

آیت الله اسلامی گفت: امام خمینی (ره) و سیره ایشان به عنوان یک فرد متشرع، شجاع و مبارز را باید از افتخارات مکتب شیعه دانست.

وی ادامه داد: خط فکری امام راحل برگرفته از خط فکری پیامبر گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار به ویژه حضرت اباعبدالله الحسین (ع) بود که در برابر ظالمان و زورگویان شعار هیهات من الذله را سر دادند.

آیت الله اسلامی با بیان اینکه امام راحل از تزکیه نفس خاصی برخوردار بودند،افزود: شجاعت و شهامت در کلام و رفتار امام خمینی (ره) مقابل ظالمان و زورگویان مثال زدنی است به گونه ای هیچ گاه ترسی از بیان دیدگاه های خود علیه رژیم طاغوت و مستکبران به دل راه نمی دادند.

امام جمعه تاکستان در بخش دیگری از صحبت های خود ساده زیستی امام خمینی (ره) را مثال زدنی خواند و گفت: ایشان به موضوع بیت المال بسیار حساس بوده و در خصوص آن سختگیرانه عمل می کردند.

آیت الله اسلامی با بیان اینکه امام خمینی (ره) هیچ گاه اهل تجمل و امورات دنیایی نبود، اظهار داشت: برای نمونه ایشان در دوره هجرت خود در نجف با وجود گرمای شدید این شهر در تابستان و با وجود وجوهات زیادی که برای ایشان ارسال می شد حاضر نبودند برای خود حتی یک کولر تهیه کنند.

اسلامی در ادامه به بیان شخصیت و ویژگی‌های امام خمینی(ره) پرداخته و گفت: امام خمینی(ره) آیاتی از آیات خدا و بسیار محکم بود، بعثی‌ها ایشان را به عنوان اینکه ضد شاه بودند تحویل می‌گرفتند.

وی افزود: سیره‌ی امام خمینی(ره) از افتخارات مکتب تشیع است، ساده زیستی و نشست و برخاست و نظم ایشان بسیار دارای اهمیت بود و همین موضوع و این اتفاق که از دنیا صرفا تسبیح و عینکش را برجای گذاشتند باعث گرایش یک فرد تحصیلکرده‌ی آفریقایی به مکتب تشیع شد.

آیت الله اسلامی در ادامه به زعامت و رهبری آیت الله خامنه ای پس از رحلت امام خمینی (ره) اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری انصافا جانشین شایسته ای برای امام راحل بوده اند و هدایت گر خبوی برای کشتی انقلاب محسوب می شوند.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: مقام معظم رهبری در بیش از ۳۰ سال -رهبریشان انقلاب و میهن اسلامی را به شکل شایسته ای هدایت و مدیریت کرده اند و با رهبری داهیانه و مدبرانه ایشان همه توطئه های دشمنان خارجی و ایادی آنها در منطقه و فریب خوردگان در داخل خنثی و بی اثر شده است.

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان همچنین با اشاره به حوادث 15 خرداد گفت: 15 خرداد در تاریخ مظلوم است و امام راحل نیز این روز را به‌عنوان عزای ابدی معرفی کردند که این اعلام برآمده از بینش بصیرتی، فهم فقاهتی و تدبیر و آگاهی نسبت به مسائل و حوادث زمان است. این حادثه نباید هیچ گاه مورد فراموشی قرار بگیرد، همان گونه امام خمینی (ره) نیز تاکید کردند که این روز عزای عمومی برای همیشه است.

وی ادامه داد: شاید این اقدام امام راحل بر این مبنا بوده که شهدای این روز بسیار مظلومانه و دلخراشانه در تاریکی مطلق و در استبداد و خفقان به شهادت رسیدند، این روز قیام ملی نبود بلکه قیام مذهبی‌ها و اهل شرعیات بود.

این مقام مسئول عنوان کرد: پس از حادثه 15 خرداد تمام نگرش‌ها از جمله لیبرالیسم، کاپیتالیسمِ سرمایه داری و سوسیالیسم این قیام را به طور علنی محکوم کرده و افراد حاضر در آن را به‌عنوان عوامل ارتجاع معرفی کردند.

وی با بیان اینکه در این روز افراد متشرع و انقلابی زیادی مظلومانه به شهادت رسیدند،افزود: جنایات رژیم طاغوت در خصوص این قیام بسیار فراوان بود که از جمله آن می توان به انداختن پیکر مبارزان در باتلاق دریاچه شور قم اشاره کرد.

امام جمعه تاکستان خاطرنشان کرد: قیام ۱۵ خرداد را باید سرمنشاء و آغازگر نهضتی دانست که در ادامه موجب پیروزی انقلاب اسلامی و فروپاشی رژیم طاغوت شد و شهدای این واقعه از نخستین افرادی بودند که به ندای امام خمینی (ره) برای برچیدن بساط ظلم و ستم و طاغوت لبیک گفتند.

اسلامی تصریح کرد: درمجموع این ایام دوران خفقان و استبداد بود، اما قیام 15 خرداد در سال 42 که مظلومانه و مخلصانه بود و همچنین حوادث سال 43 به نقطه عطف و ریشه‌ای برای 22 بهمن 57 تبدیل شد.

امام جمعه شهر تاکستان ابراز کرد: در آن ایام شهید نواب صفوی برای خدا و تحقق حکومت اسلامی تلاش می‌کرد، افرادی نزد علامه امینی در نجف اشراف تربیت می‌شدند که نواب صفوی و حجت الاسلام شالی نیز در این جمع حضور داشتند؛ این شهید بزرگوار از طریق آبادان وارد خاک ایران شده و هدف خود را مطرح می‌کند.

اسلامی بیان کرد: درواقع امام خمینی(ره) دارای عظمت ویژه‌ای بود و در ادامه رهبری نیز در این ایام امور را بسیارمدبرانه مدیریت کردند.

این مقام مسئول عنوان کرد: برای پیروی از خط امام و رهبری نباید اجازه دهیم سرمایه داران بی رحم مراکز و مناصب حساس را به خود اختصاص دهند و این باید به یکی از مطالبات ما تبدیل شود.

وی تصریح کرد: در استان قزوین اصحاب ثروت درحال نشستن بر مسند پست‌های حساس هستند و حتی خود را به جای اصولگرا و مکتبی‌ها معرفی می‌کنند.

اسلامی اظهار کرد: باتوجه به فرمایشات رهبری و امام خمینی(ره) قدرت‌ها در خارج نمی‌توانند نسبت به ما کاری انجام دهند و در این زمینه تقریبا مشکلی نداریم، اما لازم است به داخل توجه داشته باشیم، زیرا آسیب‌های درونی می‌تواند ما را پوچ کند.

امام جمعه شهر تاکستان ادامه داد: طبق گفته شهید مطهری ما بسیاری از کشورهای خارج را فتح کردیم اما همین افراد فاتح نسبت به داخل بی توجهی کرده‌اند؛ بنابراین اهمیت دادن به داخل امری بسیار ضروری است.

وی با اشاره به موفقیت‌های ایران در صحنه بین‌المللی ابراز کرد: امریکا مرتب در حال تهدید است اما اکنون کشتی‌های ما آزادانه و با پرچم جمهوری اسلامی ایران به آب‌های جهانی و امریکای لاتین وارد می‌شوند.

اسلامی ادامه داد: در گذشته شرکت‌های چینی و روسی در امریکای لاتین فعالیت می‌کردند، اما بر اثر فشارهای موجود بازار ونزوئلا را از دست دادند، در مقابل کشتی‌های نفت کش ما به آنجا وارد شدند، در این اتفاق امریکا برای هر نوع حمله زمان داشت اما ما در آنجا حضور یافته و افتخار آفرینی کردیم.