قزوین – رییس سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: گسترش اسلام هراسی هدف اصلی اتاق فکر صهیونیسم بین الملل و مزدوران رسانهای آنها در اروپا است.
محمد کشاورز در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متأسفانه چندی پیش نشریه هتاک شارلیابدو به راحتی به مقدسات میلیاردها نفر از مردم جهان توهین کرد ولی آنطور که باید و شاید کسی آن را در غرب محکوم نکرد.
وی افزود: تأسف بار تر اینکه به راحتی و به نام کاذب آزادی بیان، همچنان رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) که مظهر خلق نیکو، عدالت، صبر، زیبایی، شجاعت و سرشار از علم و نیکی بوده است را مایه تمسخر و استهزا قرار میدهند و بر آن پافشاری میکنند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین ادامه داد: به نظر میرسد اسلام هراسی هدف اصلی اتاق فکر صهیونیسم بین الملل و مزدوران رسانهای آنها در اروپا است که بیش از پیش جهان غرب را از اسلام بترسانند، آن هم در کشوری در قلب قاره سبز که دارای تعداد زیادی مسلمان و میزان زیادی از گرایش به اسلام است و بعید نیست تا دهه آینده مرکز اسلام در قلب اروپا شود و مسلمانان زیادی صاحب منصبهای حکومتی شوند.
وی عنوان کرد: غرب که با کنار زدن ادیان الهی بخصوص اسلام و مقدسات و تمسک به لیبرالیسم، اومانیسم و ماتریالیسم خود را پرورش داده و بزرگ کرده و حتی از آموزههای شیطان پرستان مبنی بر توهین به ادیان حمایت کرده، حال در مقابل ایدئولوژی اسلام و گرایش روز افزون مردم جهان به آن وامانده است.
کشاورز بیان کرد: امروز غرب هیچ پاسخی ندارد که به مبانی روشن و خدا محورانه آن بدهد و تنها راهی که یافته این است که با سلاح توهین و تخریب به سراغ ادیان الهی و دین مبین اسلام و پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد (ص) و حضرت مسیح (ع) برود و با توهین نقشههای خود را پیش ببرد.
وی تصریح کرد: بی شک اهانت به مقدسات اسلام در هر شکل از آن مذموم و نکوهیده است و این توطئه شوم آمریکایی- صهیونیستی به مانند راهبردهای پیشین آنان راه به جایی نخواهد برد و صدای خروشان بیداری اسلامی به زودی طومار استعمارگران و نوکران دیکتاتور آنان را در هم خواهد پیچید و با شکل گیری تمدن نوین اسلامی شاهد نجات بشریت از سلطهی مستکبران خواهیم بود.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین در پایان عنوان کرد: از مجموعههای فعال رسانهای و حقیقت طلب انتظار میرود همچنان به واکنشهای رسانهای و پوشش اعتراضات انزجار آمیز ملتهای اسلامی نسبت به این اقدام موهن و نیز معرفی اسلام ناب و راستین که نسخه سعادتمند زندگی بشر است، با قدرت ادامه دهند تا فضای جهان پر از شمیم خوش نام و یاد پیامبر شود.کد خبر 5060016
در شرایطی که استکبار جهانی برای مقابله با انقلاب اسلامی به تشکیل یک جبهه گسترده روی آورده و همه توان خود را در این مسیر به کار گرفته، برای حفظ انقلاب و پیشبرد آن به سمت آرمانها، تشکیل یک جبهه قدرتمند از سوی تمامی نیروهای انقلابی، ضرورتی اجتنابناپذیر است. ظرفیتهای نیروهای انقلابی در کشور، بسیار بالا و کمنظیر است. در صورت همافزاشدن این ظرفیتها و جهتدهی آنها به سوی موضوعات اصلی و مورد نیاز انقلاب، به طور قطع حرکت انقلاب اسلامی در راستای تحقق اهداف شتاب خواهد گرفت و موانع بر سر راه یکی پس از دیگری کنار زده میشود. رسانههای انقلابی در کشور از جمله ظرفیتهای این جبهه به حساب میآیند و باید بیش از پیش، اهمیت و نقش تأثیرگذار و تعیینکننده آنها مورد توجه قرار گیرد.
مطبوعات و رسانه ها در کشور عزیزمان در برهه های مختلف نقش تاریخی خود را ایفا نموده اند چه در اوایل انقلاب، چه در دوره دفاع مقدس و چه در سال های پس از آن. اصحاب رسانه چشمان بیدار جامعه هستند و بی شک برای پیشرفت یک جامعه و همچنین آگاه سازی مردم از توطئههای دشمنان و آسیبهای اجتماعی و مسائل اقتصادی، قلم اصحاب رسانه میتواند گرهگشا باشد.
سازمان بسیج رسانه استان قزوین به عنوان نهاد انقلابیِ حامی جریان رسانه ای انقلاب، در تلاش است تا با برگزاری جشنواره ابوذر، در مسیر گفتمان سازی آرمانهای انقلاب و منویات رهبری معظم آن و مطالبه گری از مسئولین در راستای خدمت صادقانه به ولی نعمتان اصلی انقلاب گام بردارد.
اهداف جشنواره :
1-توسعه، تعمیق و نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی 2- تولید محتوای مورد انتظار جشنواره توسط رسانه ها 3- تحول در محتوای رسانه ها با محوریت جشنواره 4- ایجاد فرصت نقش آفرینی برای بسیجیان رسانه ای دغدغه مند 5- شناسایی افراد رسانه ای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده برای رسانه های سراسری 6- تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی 7- حساس کردن مسئولان برای حل معضلات و آسیب های اجتماعی 8- جریان سازی رسانه ای برای ارائه راهکارها
محورهای جشنواره :
1-جهش تولید و اقتصاد مقاومتی 2- مبارزه با آسیب های اجتماعی 3- بصیرت و دشمن شناسی 4- کرونا و کمک مومنانه 5- چهل سالگی دفاع مقدس 6- دست آورردهای انقلاب اسلامی 7- بسیج و حوزه های اقدام 8- امید آفرینی 9- مبارزه با تروریسم و خروج آمریکا از منطقه 10- مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه 11- عدالت خواهی و مطالبه گری 12- نقش مشارکت های عمومی در ارتقاء امنیت اجتماعی13- فرهنگ شهرنشینی و حقوق شهروندی .
1-کلیه اصحاب رسانه می توانند در جشنواره شرکت کنند .
2- شرکت کنندگان در جشنواره باید آثار خود را با رعایت شرایط جشنواره و رعایت زمانبندی تعیین شده به دبیرخانه ارسال نمایند.
3- آثار نباید مغایر با قوانین و مقررات جاری، فرهنگ و ارزشهای ملی و دینی باشد.
4-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فقط از پدیدآورنده و صاحب حقوقی اثر منتشر شده پذیرفته می شود و در صورت عدم درج نام صاحب اثر و یا نام مستعار، باید توسط مدیر مسئول مهر و امضاء شده باشد.
5- مسئولیت پاسخگوئی به هرگونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده، به عهده متقاضی می باشد و دبیرخانه درقبال دعاوی مذکور هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.
6- تکمیل فرم مشخصات فردی و رسانه ای به همراه مشخصات کامل برای هر اثر الزامی است.
7-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره عودت داده نمی شود.
8- به کلیه شرکت کنندگان که آثارشان تا مهلت تعیین شده توسط دبیرخانه دریافت شده باشد گواهی شرکت اعطا میشود.
9-تصمیم گیری در خصوص مسائل پیش بینی نشده و تفسیر ابهامات احتمالی، صرفا به عهده دبیرخانه جشنواره خواهد بود .
10-همه آثار باید هماهنگ با یکی از موضوعات و محورهای مطرح شده در جشنواره باشد.
11-آثار منتخب در جشنواره ها و مسابقات مشابه که حائز رتبه شده اند؛ پذیرفته نمی شود.
12- به آثاری که بعد از مهلت تعیین شده به دبیرخانه ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد.
13-آثاری در جشنواره شرکت داده می شود که در فاصله زمانی آذر 98 تا 15 آذر 99 در یکی از نشریات سراسری ، نشریات استانی، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری منتشر شده باشند.
14- هر متقاضی حداکثر می تواند 6 اثر در قالب های جشنواره ارائه دهد، در صورت ارسال آثار بیشتر، دبیرخانه جشنواره آثار دریافتی را به صورت تصادفی انتخاب و بقیه را حذف خواهد نمود.
15- مطالب مربوط به بولتن های داخلی دستگاه های اجرایی و سازمانها و … امکان شرکت در جشنواره را ندارند.
16- صاحبان آثار مکتوب باید اثر خود را در قالب pdf ارسال نمایند .( در صورت عدم خوانا بودن ، دبیرخانه اجازه حذف اثر را دارد)
17- صاحبان آثار منتشر شده در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری باید لینک اثر خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
18- داوری آثار توسط اساتید خبره در داخل و خارج از استان انجام خواهد گرفت.
19- به نفرات برتر در هر بخش جایزه نقدی و لوح تقدیر تعلق می گیرد.
20- آثار برتر به جشنواره کشوری راه خواهند یافت.
21-اگر اثری که به صورت گروهی تهیه شده ، حائز رتبه گردد؛ همه ی آنها لوح تقدیر دریافت خواهند کرد و جایزه به صورت مشترک اهدا خواهد شد.
22- در بخش عکس خبری، اثر منتشر شده به همراه اصل اثر با فرمت JPG و کیفیت متعارف در یک فایل فشرده ارسال گردد.
23-گزارشهای خبری بایستی از شبکه های تلویزیونی و یا شبکه های مجازی پخش شده باشند و حداکثر 3 دقیقه و فیلم های مستند خبری حداکثر 5 دقیقه با فرمت AVI یا MPEG همراه با مشخصات اثر شامل عنوان، موضوع و محور، عوامل تهیه و مدت زمان آن که در ابتدای اثر درج شده است ارسال شود.
24-اطلاع رسانی جشنواره از طریق سایت سازمان بسیج رسانه استان قزوین به آدرس http://basijmedia.ir/ و کانال تلگرامی @aboozarqazvin و صفحه اینستاگرام @basijmedia_qazvin انجام خواهد شد.
نحوه ثبت نام و مهلت ارسال آثار:
متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان واتساپ به شماره 09100913950 و یا به آدرس دبیرخانه : قزوین ، شهرک کوثر ، خ. شهید رجبعلی(اندیشه) ، نبش خ. ابوذر جنوبی ، پ 9 ، سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال نمایند. تلفن دبیرخانه : 02833785100
به همراه هر اثر اطلاعات زیر ارسال گردد: نام و نام خانوادگی، نام رسانه، نام اثر(تیتر)، موضوع، محور
مهلت ارسال آثار : 15 آذر 99 / اختتامیه جشنواره : 21 دی 99
مسئول بسیج رسانه استان قزوین گفت: درج مطلب یا موضع گیری غیرمنصفانهای که گاها توسط فرد یا افرادی قلیل که شاید بیشتر نشات گرفته از تسویه حسابهای سیاسی باشد، فضای آرام و صمیمی رسانه استان را با حاشیه و سوءتفاهم روبرو میکند.
محمد کشاورز در گفتوگو با خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین؛ با اشاره به اهمیت اخلاق در رسانه اظهار کرد: اخلاق رسانه با توجه به تأثیرگذاری و گستردگی فضای رسانهای، مسألهای ضروری بوده زیرا ارتباط امروز مردم با رسانهها بسیار تنگاتنگ و نزدیک است.
وی افزود: رسانه میتواند با رویکردی که اتخاذ میکند به جامعه آرامش بدهد یا در آن تنش ایجاد کند و بـه جریـان سـازي فکـري، اشـاعۀ افکـار و اندیـشههـاي خـاص بپـردازد و ناخودآگاه مخاطبین را با نظر خود همراه کند.
مسئول بسیج رسانۀ استان قزوین بیان کرد: رسانهها نه تنها بر تک تک مردم بلکه آموزهها و طرز عملکرد آنها نیز حتی بر روابط میان افراد جامعه نیز تأثیرگذار است؛ به عبارتی بسته به هدفی که رسانه برای خود تعریف میکند با ارزشهای اخلاقی، رابطه پیدا میکند.
وی عنوان کرد: در واقع، رسانههای گروهی به اندازهای قدرت دارند که نه تنها برای آگاهی بخشی به افراد کارایی دارند بلکه تعیین میکنند که چه موضوعی مهم و چه موضوعی فاقد اهمیت است.
این مقام مسئول مطرح کرد: آیۀ ۷۰ سوره «احزاب» قرآن کریم یکی از بهترین، جامعترین و زیباترین آیههایی است که معنای تقوای رسانهای را بیان میکند؛ «قول سدید» مورد اشاره در این آیه که به معنای سخن محکم و ریشهدار است، اساس کار اخلاق و تقوای رسانهای است؛ زیرا خبری که به جامعه منتقل میشود نباید شایعه، یا مخرب و بنیانکن و دروغ پردازی باشد.
آراسته شدن متولیان امر به جامۀ زیبای اخلاق و تقوا ضروریست
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه رسانه از طریق خبرنگاران و اهالی مطبوعات مدیریت میشود آراسته شدن متولیان امر به جامۀ زیبای اخلاق و تقوا لازم و ضروریست و خبرنگار نباید هر مطلبی را عنوان کند، زیرا جامعه گاهی پذیرای آن مطلب نیست و خداوند در مسائل خبرنگاری تشبیه بسیار زیبایی دارد و آن اینکه: «سخن شما باید مانند سد جلوی طغیان را بگیرد».
کشاورز ادامه داد: خبرنگار باید حق را از باطل تشخیص دهد و توان و تحمل جامعه را نیز ارزیابی کند و سپس مطالب را در وقت مناسب و آنچه به نفع جامعه است، منتقل کند.
مسئول بسیج رسانۀ استان قزوین مطرح کرد: در اخلاق رسانهای چند مطلب و موضوع باید رعایت شود که پرهیز از ناسزاگویی و بدگویی، نیک و پسندیده و دلنشین و مؤدبانه سخن گفتن، مخاطب شناسی، اجتناب از توهین و افترا، رعایت انصاف و بیطرفی از جملۀ آنهاست.
وی یادآور شد: خبرنگار همچنین باید حقیقتگویی، پرهیز از خشونت، عدم سرقت ادبی، حفظ عفّت عمومی، حفظ امنیت ملی، صداقت و رازداری، احترام به مالکیت معنوی، پرهیز از افترا و تهمت، احترام به اقلیتها، احترام به هویت ملی و دینی را در نظرداشته باشد.
این مقام مسئول مطرح کرد: در استان فرهنگی و شهیدپرور قزوین، اغلب رسانهها و اهالی فرهیخته و مردمدار مطبوعات، مسائل اخلاقی و قانونی را رعایت میکنند که جای تقدیر و تشکر فراوان دارد؛ همچنین خبرنگاران قزوینی در موضوعات و مسائل مهم کشور پا به پای مردم و مسئولین به ایفای نقش سازنده میپردازند و در کل عملکرد مثبتی دارند.
وی ادامه داد: متاسفانه هر از چند گاهی درج مطلب یا موضع گیری غیرمنصفانهای از سوی فرد یا افرادی قلیل که شاید بیشتر نشات گرفته از تسویه حسابهای سیاسی باشد، فضای آرام و صمیمی رسانه استان را با حاشیه و سوءتفاهم روبرو میکند و این موجب ناراحتی مردم و بدبینی به این قشر خدوم و فداکار میشود.
کشاورز مطرح کرد: در سالهای گذشته چندین جلسه اخلاق و رسانه در محضر آیتالله عابدینی نمایندۀ ولی فقیه در استان و نیز آیتالله اسلامی نمایندۀ محترم مردم استان در مجلس خبرگان رهبری برگزار شده است که متاسفانه همین افراد محدود حاشیه ساز، غائبان و متضررین این جلسات انسان ساز و معنوی بودهاند.
وی در پایان گفت: امیدوارم تمام خبرنگاران بدون توجه و اعتنا به حواشی بی ثمر و سخیف، همچون گذشته با افتخار چشم بینا، گوش شنوا و زبان گویای جامعه باشند و با پیگیری مطالبات به حق مردم از مسئولین و اطلاع رسانی از خدمات کارگزاران نظام اسلامی به جامعه، نقش بیبدیل و تاثیرگذار خود را ایفا کنند.
خیل دلدادگان سالار شهیدان جملگی شیدای شهادت بودند. برخی با قافله شهادت راهی دیار معشوق شدند و برخی در رکاب امام صبر در کوچههای پر فراز و نشیب روزگار، در میان زمینیان رسالت ایثارگری یافتند؛ اما قدمهای ایشان هیچگاه زمینگیر خاک نبوده و این اجر مجاهدتشان است که کالبد رنجور و روح پر تمنایشان را به همرزمان شهیدشان واصل میکند.
مرحوم «کربلایی عباس خرم نیا» از رزمندگان شجاع و سرافراز انقلاب اسلامی، در قلّه وارستگی، اوج شکستگی و زیستن بدون دل بستگی، یادآور فداکاری بی دریغ و وفاداری به آرمانهای انقلاب اسلامی بود که پس از سالها صبر و بردباری و تحمل رنجِ زخم دوران مجاهدت، ندای حق را لبیک گفت و به سوی معبود خویش شتافت.
خداوند شما را اجر صابرین دهد که حضرتش فرمود:و بشر الصابرین الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون. از درگاه خداوند متعال برای پدر بزرگوارتان رحمت و مغفرت واسعه و برای جنابعالی و خانواده محترم صبوری و شکیبایی مسئلت می نمایم. انشالله با حضرت اباعبدالله الحسین(ع) محشور باشند.