شهید سلیمانی به روایت یک همرزم/ حاج قاسم همیشه فرمانده وسط

همرزم سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم همیشه جلو و در وسط میدان بود و از آنجا می‌گفت: تخریب‌چی، اطلاعات، مهندسی بیا! در سنگر نمی‌نشست که به نیروها دستور جلو روی بدهد!

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، سلسله برنامه‌های دهه بصیرت توسط سازمان بسیج رسانه استان قزوین در حال برگزاری است که امشب میزبان سردار حسین‌زاده، مهندسی لشکر 14 ثارالله و هم‌رزم و نیروی حاج قاسم سلیمانی در سالهای دفاع مقدس بود.

داغ علمدار مقاومت در منطقه و جهان اسلام پس از گذشت یکسال هنوز سرد نشده است و یاد و خاطره سردار سلیمانی همیشه زنده است، مردم آنقدر احساس قرابت با این بزرگ مرد دارند که همگان او را “حاج قاسم” خطاب می کنند.

سردار محمدحسین حسین زاده گفت: اگرچه همیشه انتظار شهادت سردار را می‌‌کشیدم اما شنیدن خبر شهادتش در صبح روز جمعه، دنیا را بر سرم آوار کرد و قطعاً مقارن شدن روز شهادت سردار با ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها اتفاقی نبوده زیرا در طول عمر مبارکش میزان ارادتش به حضرت زهرا سلام الله علیها برای اطرافیان به سختی قابل باور بود.

هر که می‌خواهد جلودار باشد باید از همه جهت خطر کند و فدایی باشد

هم‌رزم شهید سلیمانی گفت: سردار مادرزادی اسطوره و علمدار به دنیا نیامد بلکه در اثر اعمال و خودسازی‌ها به اسطوره ایران و جهان اسلام تبدیل شد، از وجود حاج قاسم در طول عمر مبارکش آموختیم که تا آنجا که می‌توانیم دنباله‌رو راه بزرگان و ائمه معصومین(ع) باشیم که سعادت در آن است.

وی اشاره کرد: اولین‌بار که با نام حاج قاسم آشنا شدم در منطقه‌حمیدیه، عملیات بیت‌المقدس بود دیدم که ماشینی که سقف آن با گلوله کاتیوشا از بین رفته‌است به سمت ما می‌آید، شنیدم همه می‌گویند این ماشین فرمانده تیپ است، حاج قاسم، همیشه در عین شجاعت، خاکی‌بودن و بی‌ریا بودن در وجودش موج می‌زد.

سردار حسین‌زاده ادامه داد: همیشه شاهد تکریم و تواضع بسیاری از مقامات کشوری و لشگری در برابر حاج قاسم بودم، اما حاج قاسم می‌گفت: نه‌مال و نه‌مقام هیچ یک ارزشی ندارد وهمین شد که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) از مکتب سازی حاج قاسم یاد کرد.

همرزم سردار‌سلیمانی گفت: شهید سلیمانی همیشه خود را فدایی ولایت می‌دانست و رفتار او اتمام حجتی بود برای همه همرزمان و سربازان، همیشه امام و جلودار بود و در وسط میدان و از دل خطر، نیروها و همرزمان را دعوت به مبارزه می‌کرد، هرگز در سنگر نمی‌نشست تا دستور بدهد که بروید در میدان و با دشمنان مبارزه کنید.

وی اشاره کرد: پس از بمباران‌شیمیایی‌حلبچه در ارتفاعات ملخ‌خور مستقر بودیم که برای شناسایی مهندسی به منطقه رفته بودم که در دل برف و بوران دیدم که چند نفر از سمت عراق به سمت ما می‌آیند، نزدیک‌تر که شدند حاج قاسم، سردار محسن رضایی و چندین فرمانده لشگر را دیدم که برای شناسایی به عمق عراق نفوذ کرده و در مسیر برگشت بودند،هر کسی می‌خواهد جلودار باشد باید از همه جهت خطر کند و فدایی باشد.

آثار پنجمین جشنواره رسانه ای استان قزوین در مرحله داوری

مرحله جمع آوری آثار پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر قزوین به پایان رسید و پس از بررسی و تفکیک، آثار تحویل داوران جشنواره شد.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: نام این جشنواره از صحابه شجاع و حق طلب حضرت امیرالمومنین(ع)، جناب ابوذر گرفته شده است و در آن تلاش می‌شود تا خبرنگاران و اصحاب رسانه در نقد و نظارت، اطلاع رسانی صادقانه و پیگیری مطالبات مردمی نقش آفرین و تاثیر گذار باشند.

محمد کشاورز ضمن یاد آوری بیانی از مقام معظم رهبری که فرمودند: «افراد و مسئولین، خودشان را در معرض نقد و انتقاد قرار بدهند و پاسخگو باشند»، گفت : انتظار داریم مسئولین محترم استان همکاری لازم با اصحاب رسانه جهت انعکاس فعالیت های امیدبخش به جامعه را داشته باشند و با سعه صدر با سوال کنندگان و منتقدین روبرو شوند چرا که خیلی از اوقات اگر چنانچه یک انتقادی به کسی بشود، این فرصتی است برای اینکه بتواند ذهن ها را روشن و تبیین کند و حقیقت را بیان نماید.

کشاورز با اشاره به این که رسانه های استان قزوین به سمت کارهای فاخر و با کیفیت پیش می روند، گفت: در جشنواره پنجم نیز رشد کمی و کیفی آثار رسانه ای واصله به دبیرخانه مشهود بود، به طوری که 138نفر از اهالی رسانه قزوین شامل 80 آقا و 58 خانم از 40 رسانه بیش از 570 اثر به جشنواره ارسال کردند که 549 اثر پذیرفته و جهت بررسی تحویل داوران شده است.

این مسئول در مورد تعداد آثار دریافتی در محورها و قالب های اعلام شده گفت: در محور های جهش تولید و اقتصاد مقاومتی 74 اثر، مبارزه با آسیب های اجتماعی 58 اثر، بصیرت و دشمن شناسی 31 اثر، مبارزه با تروریسم و خروج آمریکا از منطقه 15 اثر، مسائل صنفی خبرنگاران و اصحاب رسانه 8 اثر ، نقش مشارکت های عمومی در ارتقاء امنیت اجتماعی 6 اثر ، کرونا و کمک مومنانه 143 اثر، چهل سالگی دفاع مقدس 33 اثر، دستاورد های انقلاب اسلامی 37 اثر، بسیج و حوزه های اقدام 27 اثر، امید آفرینی 21 اثر، عدالت خواهی و مطالبه گری 66 اثر، فرهنگ شهر نشینی و حقوق شهروندی 30 اثر و نیز در بخش های خبر 35 اثر، مصاحبه 79 اثر، گزارش 156 اثر، عکس70 اثر، مقاله و یادداشت 86 اثر، فیلم کوتاه 105 اثر، کاریکاتور3 اثر، موشن گرافیک 13 اثر و اینفوگرافیک 2 اثر به دبیرخانه ارسال شده است.

این مسئول با اشاره به مشارکت گسترده عزیزان رسانه ای در جشنواره پنجم ابوذر گفت: در حوزه داوری نیز با استفاده از داوران بومی ضمن احترام به کاربلدان متخصص و متعهد این عرصه در استان، با انتخاب و استفاده از 3 داور در بخش های مکتوب نهایت تلاش برای صحت داوری و آسودگی خیال شرکت کنندگان عزیز صورت گرفته است.

محمد کشاورز به شرکت دادن کلیه آثار دریافتی در بخش های خبر، مقاله و یادداشت، مصاحبه و گزارش در بخش تیتر اشاره کرد و در مقایسه این جشنواره با سال گذشته گفت: در سال گذشته 505 اثر توسط 100 شرکت کننده از ۳۵ رسانه به دبیرخانه ارسال شده بود که 390 اثر مورد داوری قرار گرفت.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین در پایان گفت: اختتامیه پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قزوین توسط سازمان بسیج رسانه و با مشارکت معاونت های مرتبط در سپاه حضرت صاحب الامر(عج)، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری، صداوسیمای مرکز قزوین، اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی قزوین، سازمان تبلیغات اسلامی، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس، نیروی انتظامی استان، خانه مطبوعات و سازمان نظام مهندسی در دهه سوم دی ماه سال جاری و همزمان با روز بسیج رسانه برگزار خواهد شد.

هدف اصلی قرارگاه شهید سلیمانی قطع زنجیره انتقال کرونا است

معاون هماهنگ کننده سپاه صاحب‌الامر (عج) با بیان اینکه هدف اصلی قرارگاه شهید سلیمانی قطع زنجیره انتقال کرونا است، گفت: همدلی خوبی بین مدیران استان برای مقابله با کرونا وجود دارد.

سرهنگ ابوالفضل طاهرخانی در جمع شورای سازمان بسیج رسانه استان قزوین با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید سلیمانی در استان قزوین اظهار کرد: از اسفند سال گذشته که گرفتار ویروس کرونا شدیم بنا به امر مقام معظم رهبری نیروهای مسلح در کنار کادر درمان قرار گرفتند.

وی افزود: بسیج نیز برای پیشگیری و مقابله با این ویروس و همچنین کاهش آسیب‌های آن آتش به اختیار وارد میدان شده و از تمام ظرفیت برای این کار استفاده کرد.

معاون هماهنگ کننده سپاه صاحب‌الامر (عج) اضافه کرد: برخی پیش بینی‌ها از وقوع بحران در پاییز و چهاررقمی شدن آمار متوفیان در این فصل خبر می‌داد اما با دغدغه نیروهای جهادی و کادر درمان و همراهی مردم این اتفاق نیفتاد.

وی عنوان کرد: پیرو تفاهم نامه وزارت بهداشت و سازمان بسیج مستضعفین قرارگاه جهادی شهید سلیمانی در کشور و بالطبع آن در استان قزوین تشکیل شد و سعی کردیم با همدلی مأموریت محوله را پیش ببریم.

طاهرخانی تصریح کرد: وظیفه اصلی این قرارگاه قطع زنجیره ویروس بود و در همین راستا نیز کمیته‌های مختلفی تشکیل شد تا بتواند با همراهی و همدلی و استفاده از ظرفیت‌های استان این امر مهم را محقق کند.

وی عنوان کرد: بعد از جلسات متعدد با مدیران استان و دانشگاه علوم پزشکی اصلی ترین مأموریت ما در قالب سه تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی تعریف شد و وارد کار شدیم.

معاون هماهنگ کننده سپاه صاحب‌الامر (عج) عنوان کرد: تیم جامعه پزشکی ما در قالب تیم مراقبتی در کنار کادر درمانی قرار گرفت و وظیفه او بیماریابی و ارائه خدمات درمانی در منزل بود و همین امر باعث کاهش بیماران در بیمارستان‌ها شد.

وی اضافه کرد: تیم حمایتی ما نیز با توجه به لیست افرادی که آزمایش آنها مثبت می‌شود با آنها ارتباط گرفته می‌شود و سعی می‌شود خدمات مورد نیاز در حوزه‌های مختلف به آنها ارائه داده شود.

طاهرخانی عنوان کرد: تیم نظارتی ما نیز بر نحوه رعایت پروتکل‌ها و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی نظارت داشت و شاهد موفقیت آنها هستیم.

وی بیان کرد: وزیر بهداشت و معاونین وزیر در آخرین جلسه ستاد کرونا اصلی ترین دلیل کاهش آمار این بیماری در هفته جاری و گذشته را اجرای طرح شهید سلیمانی دانستند.

این فرمانده نظامی اضافه کرد: امیدواریم با اجرای این طرح در سالروز شهید سلیمانی شاهد کاهش جدی و ریشه کنی این ویروس در کشور باشیم.

وی ادامه داد: همدلی و همراهی بسیار خوبی در استان وجود دارد و تمام ظرفیت‌های بسیج نیز با دستور سردار فرماندهی استان برای مقابله با این ویروس بسیج شده‌اند.

طاهرخانی عنوان کرد: رسانه در این قرارگاه و برای مهار کرونا نقشی بی بدیل دارد و نمی‌توان نقش تولید محتوا توسط رسانه‌ها را نادیده گرفت کما اینکه یک ویدئو، اثری به مراتب بیشتر از واکسن دارد.

وی در پایان یادآور شد: نگرانی اصلی در رابطه با شب یلدا است و رسانه باید با هر ابزار ممکنی به مدیریت این شب کمک کند تا روند نزولی بیماری استمرار داشته باشد.

کارشناس ارشد رسانه و مسائل سیاسی: رسانه‌ها باید قدرت تحلیل مردم را ارتقاء دهند

عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری گفت: از نظر مقام معظم رهبری ما در فعالیت های رسانه ای و به خصوص بخش های خبری و سیاسی باید به مردم قدرت تحلیل بدهیم.

مهدی فضایلی در نشست وبینار با اصحاب رسانه استان قزوین که به همت بسیج رسانه و در آستانه سالروز سفر تاریخی مقام معظم رهبری به استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: نظرات و دیدگاه های مقام معظم رهبری در حوزه رسانه مبسوط و دقیق بیان شده است.

وی افزود: از نظر مقام معظم رهبری پایه های اقتدار و نفوذ سیاسی کشورهای قدرتمند بر سه پایه اساسی ثروت، توانمندی های تکنولوژی و علمی و تسلط بر دستگاه های رسانه ای بنا نهاده شده است.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری تصریح کرد: یکی از مهمترین ابزار سلطه قدرتها همین ابزار رسانه است و جا دارد ما هم بر روی این مقوله کار کنیم و از این ابزار به میزان درست برخوردار شویم.

وی با طرح این سوال که اگر ما یک توانمندی و فعالیت رسانه ای داشتیم هدف ما چه باید باشد و در کدام چارچوب و جهت گیری باید پیش برویم، عنوان کرد: هدف در ساختار رسانه ای ساختن مردم مطابق الگوی اسلام و انقلاب است و اینگونه نیست که این هدف در یک قالب رسانه ای مورد توجه باشد و قالب های دیگر از پیگیری این هدف محروم باشند.

فضایلی اضافه کرد: از نظر معظم له این هدف در همه قالب ها و جهت گیری های رسانه ای باید مد نظر قرار بگیرد.

وی بیان کرد: از نگاه رهبری کار خبر یک عمل کاملاً سیاسی هوشمندانه است و اصحاب رسانه باید اولویت ها و ارزش های خبری را درک کنند و تمام اجزایی که مخاطب باید مطالعه کند باید با هدف باشد.

کارشناس ارشد رسانه و مسائل سیاسی اضافه کرد: این همان مشکلی است که در رسانه های ما مورد توجه قرار نمیگیرد و متاسفانه می بینیم که در برخی مواقع شاهد ترجمه و بازنشر محتوای رسانه های غربی در رسانه های کشور بدون توجه به اهداف آن رسانه غربی هستیم.

وی گفت: این نشان می دهد که ما هوشمندانه با خبر و رسانه برخورد نمی‌کنیم و یک ضعف بزرگ برای جریان رسانه ای انقلاب محسوب می شود.

فضایلی اظهار کرد: تنظیم خبر و مخابره آن یک کار هنرمندانه است و نمی توان آن را کاری خشک، غیرجذاب و بدون جنبه های هنری دانست.

وی افزود: اگر بپذیریم خبر یک کار هنری است آنوقت در انتخاب تیتر و لید و بقیه عناصر خبری نیز هنر را دخیل می کنیم و سعی میکنیم هنرمندانه محتوا را در اختیار مخاطب قرار دهیم.

عضو دفتر حفظ و نشر آثار مقام معظم رهبری تصریح کرد: از نظر مقام معظم رهبری ما در فعالیت های رسانه ای و به خصوص بخش های خبری و سیاسی باید به مردم قدرت تحلیل بدهیم و کاری کنیم مردم در موضوعات مختلف در اراُه تحلیل توانمند بشوند.

وی بیان کرد: این نگاه با یکسری نگاه‌های محدود و بسته ای که در برخی نظام‌های استبدادی و سوسیالیستی فاصله جدی دارد و بر خلاف اینکه این نظامها دنبال محدود کردن آگاهی مردم بودند اما در نظام اسلامی نباید اینگونه باشد.

فضایلی اضافه کرد: در جهان امروز غرب نیز این محدودیت از جنسی متفاوت وجود دارد و علی رغم همه شعارها خروجی آنگونه خواهد بود که تحلیل ها هم به نفع جریان غرب باشد.

وی عنوان کرد: از نظر مقام معظم رهبری مطبوعات یک کار تشریفاتی نیست بلکه یک عنصر حقیقی و اجتناب ناپذیر است.

کارشناس ارشد رسانه و مسائل سیاسی در پایان یادآور شد: مردم اصلی‌ترین عنصرهای پشتیبانی نظام هستند و هرچقدر آگاه باشند می توانند پشتیبانی بهتری داشته باشند و آگاهی بخشی بر عهده رسانه است.

معرفی کتاب «فرهنگ و عرصه فرهنگی» توسط رئیس بسیج رسانه قزوین

ایسنا/قزوین کتاب «فرهنگ و عرصه فرهنگی (اصول، مبانی، ضرورت‌ها و مسئولیت‌ها)» از رهنمودهای آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر انقلاب، گردآوری و تنظیم شده و برای اولین بار در سال ۱۳۸۸ توسط موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت، منتشر شده است.

دوشنبه‌ها با اهالی کتاب قرار همنشینی داریم تا تلخی روزگار کرونا را با کتاب شیرین کنیم که به فرموده حضرت حافظ: دو یار زیرک و از باده کهن دومنی/ فراغتی و کتابی و گوشه چمنی.

دوشنبه‌ها با پویش #کتاب_یار میهمان صفحات شما در فضای مجازی هستیم. این هفته کتاب «فرهنگ و عرصه فرهنگی» توسط محمد کشاورز، رئیس بسیج رسانه استان قزوین معرفی می‌شود.

معرفی شناسنامه‌ای کتاب

کتاب «فرهنگ و عرصه فرهنگی (اصول، مبانی، ضرورت‌ها و مسئولیت‌ها)» از رهنمودهای آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای، رهبر انقلاب، گردآوری و تنظیم شده است. همان‌طور که از عنوان مشخص است موضوع کتاب فرهنگی است. این کتاب در قطع رقعی با تعداد صفحات ۳۷۰ برای اولین بار در سال ۱۳۸۸ توسط موسسه فرهنگی هنری قدر ولایت، منتشر شده و در سال ۱۳۹۴ به چاپ سوم رسیده است.

این کتاب درباره …

این اثر، بحث فرهنگ و عرصه فرهنگی را از کلام رهبر معظم انقلاب اسلامی که به اعتراف فرهنگ شناسان، احاطه و تسلط عمیق و گسترده‌ای بر این مقوله دارند؛ در معرض افکار و اندیشه مردم مسلمان، به ویژه جوانان و دانشجویان قرار می‌دهد.

این کتاب را بخوانید چون…

فرهنگ مثل آب، هوا و غذا، از ضروریات زندگی است. فرهنگ شکل و شیوه زندگی، آداب و رسوم و عادات مردم است. فرهنگ تجلی باورهای یک ملت در عرصه حیات فردی و اجتماعی است. به همین جهت مثل آب و هوا و غذا، هرچه پاک‌تر و سالم‌تر باشد، آن ملت، با نشاط‌تر، سالم‌تر و سعادتمند خواهد بود.

در چنین دنیای بی‌فرهنگی با سردمداران آلوده و شیطان صفت و شرارت آفرین، نظامی قد برافراشت که مبتنی بر فرهنگ اسلام بود. اسلامی که توانمندی‌های الهی خود را در انسان‌سازی و تمدن‌آفرینی، نشان داده بود. اینک در عصر فرهنگ مادی، این ندای اسلام است که مجدداً انسان‌ها را به هویت فطری و الهی خویش می‌خواند و بطلان تئوری‌های غربی را روشن و قطعی می‌سازد. این اسلام است که جوامع بشری و مسلمانان را به مردم سالاری دینی و احیای ارزش‌های انسانی و استقامت در برابر آلودگی‌ها و زورگویی‌های شیاطین فرامی‌خواند. جمهوری اسلامی، الگویی ارائه داد که نظام فکری و سیاسی لیبرال دمکراسی غرب را در چالشی عظیم قرار داد. پوچی، دوگانگی و تعفن این نظام آرایش شده را برملا ساخت. قساوت و خونریزی و زیر پا گذاردن تمامی شعارهای حقوق بشری و صلح دوستی و خردورزی غرب به سرکردگی آمریکا، نتیجه دون مایگی فرهنگ غربی است که در مصاف با فرهنگ اسلامی، بیرون می‌ریخت.

این کتاب را توصیه می‌کنم به…

این کتاب را توصیه می‌کنم به همه مردم بزرگوار ایران اسلامی به‌خصوص جوانان عزیز و آینده‌ساز کشور که در گام دوم انقلاب با موضوعات فرهنگی، فرصت‌ها و ضعف‌های این عرصه که زیربنای مسائل کلان کشور مثل اقتصاد، سیاست است آشناتر شوند.

این کتاب به ما کمک می‌کند که…

با اطلاع از جایگاه فرهنگ و اهمیت آن و سابقه سوء استفاده مستکبرین از این رهگذر و ساز و کار تدارک دیده شده برای پیروزی فرهنگ غربی، می‌توانیم ما ملت مستقل و مسلح به ایمان اسلامی مصمم، مطمئن، هوشیارتر در این جنگ فرهنگی پیروز شویم و دست‌آوردهای درخشان انقلاب اسلامی را مستحکم و بیش از پیش منتشر کنیم.

اگر بخواهم درباره کتاب خیلی کوتاه برای شما توضیح بدهم باید بگویم که…

این کتاب در ۹ دفتر، مطالبی را درباره موضوع فرهنگ و عرصه فرهنگی، مطرح می‌کند. «تعاریف، جایگاه و الزامات کار فرهنگی»، «تبادل فرهنگی و تهاجم فرهنگی تفاوت‌ها و پیامدها»، «تاریخچه مقابله تفکر مادی با تفکر معنوی و دینی، ماهیت فرهنگ منحط و فاسد غرب، ویژگی‌ها و پی آمدها»، «عوامل، ابزارها و شیوه‌ها در تهاجم فرهنگی غرب»، «موفقیت غرب در تهاجم فرهنگی در دوران طاغوت و عوامل مؤثر در این موفقیت‌ها»، «چرایی تهاجم فرهنگی غرب به جمهوری اسلامی ایران»، «اهداف اصلی غرب در تهاجم فرهنگی»، «راهکارهای مقابله با تهاجم فرهنگی و لوازم و ضرورت‌ها» و «وظایف اقشار تأثیرگذار و مهم در پیشگیری و مقابله با تهاجم فرهنگ غرب»، عناوین نه گانه دفاتر این اثرند.

این پاراگراف از کتاب را خیلی پسندیدم…

«غرب سال‌ها تلاش و سرمایه‌گذاری‌های عظیم کرد تا با یک‌سویه کردن جریان فرهنگ ساخت و پرداخته خود، کشورهای اسلامی و شرقی را همچون ملت‌های خود، مسخر و پایبند باورها و آداب و رسوم و عادات مادی و بی‌هویت ساز کند و راه را بر چپاول ثروت و تسلط بر منابع انرژی این کشورها، برای همیشه هموار و تضمین نماید. اینک انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی، این جریان فرهنگی را دوسویه می‌کرد. صدور فکر و اندیشه و بنیادهای انسانی و اسلامی انقلاب، بیداری وسیعی را در جهان اسلام و به نسبت، در سایر ملت‌ها، به وجود آورد. هر جا که فکر و اندیشه اسلام و نام امام خمینی (ره) ـ‌ که تجلی فرهنگ و باورهای اصیل اسلام بود ـ رفت، درخشید و ظلمت مادی را درید و دل‌ها را متوجه خود کرد.

شیاطین هجوم آوردند تا این رخنه را سد کنند و مانع از درخشش خورشید اسلام از این رخنه شوند. جنگ تحمیلی، محاصره اقتصادی، امواج ترور و خشونت، تبلیغات گسترده رسانه‌ای و جنگ روانی، نفوذ و مهره‌چینی، کودتا و هجوم نظامی، در همین راستا آزمایش شد ولی نتیجه تمامی آن‌ها، درخشندگی بیشتر نظام اسلامی و توجه افکار بین‌المللی به الگوگیری از این استقامت و فرهنگ دینی بود. لذا نظریه‌پردازان سفره‌نشین سرمایه‌سالاری و صهیونیسم، استحاله فرهنگی و تهاجم به باورهای این ملت را با دقت، طراحی و برنامه‌ریزی کردند و از غفلت خودی‌های آلوده بیشترین بهره‌برداری را به‌عمل آوردند، تا این اسلحه دیرپا و مؤثر، یکبار دیگر تجربه آلوده‌سازی و فتح اندلس ـ‌ اسپانیا ـ را بیازمایند.»

از یک تا ۵ به این کتاب ۵ ستاره می‌دهم