رئیس بسیج رسانه در قزوین: فقدان امنیت شغلی مشکل اصلی خبرنگاران

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور گفت: به جز تعداد اندکی بیشتر خبرنگاران شاغل در استان‌ها با حقوق‌های ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی کار می‌کنند و عدم تامین امنیت و آتیه شغلی مشکل اصلی آنها است.

مسعود بصیری یپیش از ظهر امروز در دیدار با امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین که در دفتر امام جمعه قزوین برگزار شد اظهار داشت: به جز تعداد اندکی، بیشتر خبرنگاران شاغل در استان‌ها با حقوق‌های 300 تا 400 هزار تومانی کار می‌کنند و عدم تامین امنیت و آتیه شغلی مشکل اصلی آنها است.

وی اضافه کرد: با توجه به مشکلات شغلی و اقتصادی زیادی که خبرنگاران دارند، نیازمند این هستند که به آنها محبت کنیم و دستی روی سرشان بکشیم و اگر بتوانیم دل‌های اهل رسانه را با خود همراه کنیم، می‌توانیم اثر زیادی در دنیا بگذاریم و پرچم شیعه را استوارتر کنیم.

بصیری با اشاره به ارسال بیش از 20 هزار اثر از سوی خبرنگاران به جشنواره رسانه‌ای ابوذر ادامه داد: ارسال این همه در نوع خود یک رکورد به حساب می‌آید و نشان می‌دهد که خبرنگاران دلشان با انقلاب است.

خبرنگاران وظیفه‌ای جز تبلیغ اسلام ندارند

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با بیان این که خبرنگاران وظیفه‌ای جز تبلیغ اسلام به معنای عام آن ندارند گفت: خبرنگاران و اهالی رسانه پیامبران حقیقت هستند و واسطه این هستند که حقیقت را به مردم منتقل کنند. به همین خاطر این آمادگی در ما وجود دارد که هر جایی که کار روی زمین مانده رسانه‌ها را کمک کنیم و هر جا قرار است به رسانه‌ها هل بدهیم، این کار را انجام دهیم.

بصیری بسیج را مایعی شکل‌پذیر و متحرک دانست و افزود: به همین خاطر است که بسیج می‌تواند در ظروف مختلف قرار گرفته و مایه خیر و برکت شود. در همین راستا هم خبرنگاران باید با اهدای قلم و وقت خودش به اهداف انقلاب اسلامی جامه عمل بپوشانند.

وی با ذکر این که جمهوری اسلامی ایران آرا، افکار و اندیشه‌های عدالت‌خواهی، حقیقت‌جویی و آزادگی‌طلبی فطرت و دل‌های مردم را زنده کرده است، ادامه داد: بنابراین برای قدرت‌نمایی در سطح جهان از همین ظرفیت استفاده می‌کنیم و هنوز نمی‌توانیم بگوییم که جمهوری اسلامی ایران با استفاده از تکنولوژی و قدرت‌های قابل محاسبه فیزیکی نفوذ پیدا کرده است.

نقش بزرگ رسانه‌ای ائمه جمعه

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین هم با اشاره به نقش بزرگ رسانه‌ای ائمه جمعه و نمازهای جمعه و جماعات گفت: امروز نماز جمعه در قزوین به عنوان تریبون و سنگری که 20 هزار مخاطب پای آن می‌نشیند، همچون گذشته از رسانه‌های اثرگذار در آگاهی‌رسانی و رشد فرهنگ دینی و انقلابی در استان و کشور ماست.

محمد کشاورز اضافه کرد: خوشبختانه آیت‌الله عبدالکریم عایدینی امام جمعه قزوین نگاه حمایتی ویژه‌ای به اصحاب رسانه دارند و در هر فرصتی این قشر فرهنگی و فرهیخته را از رهنمودهای بزرگ و گران‌سنگ خود بی‌بهره نمی‌گذارند.

وی با بیان این که مسخر کردن دل‌های خبرنگاران و اهالی رسانه در زمره وظایف بسیج رسانه قرار دارد، ادامه داد: اگر شیفتگی و دلدادگی خبرنگاران به اسلام را تعمیق و توسعه بخشیم، بدون شک قلم آنها هم در جهت اهداف متعالی اسلام و انقلاب حرکت خواهد کرد و برای این منظور به کمک جدی ائمه جمعه و جماعات نیاز وافر داریم.

اهالی رسانه در مسیر تحقق حقیقت آبروی خود را به خدا بسپارند/ فعالان رسانه‌ای سرداران عرصه جنگ نرم هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین در دیدار رئیس سازمان بسیج رسانه گفت: عرصه جنگ نرم که بسیار مورد تأیید رهبری است را باید از جنگ نظامی جدی‌تر بگیریم و برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل باشیم و فعالان رسانه‌ای سرداران عرصه جنگ نرم هستند.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار آقای مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه اظهار کرد: در دین هر خبری حائز اهمیت نیست و نباید خبرهای بزرگ فدای خبرهای بی‌اهمیت شود.

وی تصریح کرد: در روایات در تبیین نبأ عظیم فرموده‌اند قیامت و ولایت امیرالمؤمنین(ع) نبأ عظیم هستند که نشان دهنده اخبار مهمی در عالم است و در عرصه رسانه‌ای باید به آنها پرداخته شود.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: خبرنگار حقیقی کسی است که رسالت‌های الهی را تبلیغ می‌کند و هیچ ترسی از گرفتاری‌ها و بحران‌های این عرصه ندارد و با تکیه به خداوند در مسیرهای سخت و دشوار به پیش می‌رود.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: در عرصه رسانه‌ای اگر می‌خواهیم کاری انجام دهیم باید آبرویمان را به خدا بسپاریم و اگر این گونه عمل کنیم خداوند آبروی ما را حفظ کرده و به ما عظمت عنایت می‌کند.

وی با بیان اینکه رسانه ابزاری است که باید اهدافی را دنبال کند، بیان کرد: همه کارها و هدف‌ها بر این مهم استوار است که نام و یاد خدا بلند نگه داشته شود و رسانه ابزاری برای تحقق این رسالت مهم الهی است.

آیت‌الله با تأکید بر اینکه جنگ نرم و هشدارهای رهبری را جدی بگیریم، عنوان کرد: عرصه جنگ نرم که بسیار مورد تأیید رهبری است را باید از جنگ نظامی جدی‌تر بگیریم و برای آن اهمیت ویژه‌ای قائل باشیم و فعالان رسانه‌ای سرداران عرصه جنگ نرم هستند.

آقای مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه هم در ابتدای این دیدار بیان کرد: خبرنگاران پیامبران حقیقت و واسطه‌ای برای انتقال حقیقت به مردم هستند.

وی تصریح کرد: دست همه کسانی که پیام حقیقت را به مردم منتقل می کنند و دل‌های مردم را روشن نگه می‌دارند می‌بوسیم. روحانیون از منابر در انتقال خبر و حقیقت به مردم استفاده می‌کردند و در طول تاریخ اسلام بسیار اثرگذار بوده‌اند.

رئیس سازمان بسیج رسانه عنوان کرد: تعامل بین اصحاب رسانه و روحانیون می‌باید تقویت شود و در حوزه فقه رسانه این مهم بیشتر احساس می‌شود.

لزوم راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات بیش از گذشته احساس می‌شود

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور گفت: امروز به‌واسطه نبود شبکه ملی اطلاعات شاهد هستیم که اینستاگرام و توییتر برای فعالیت مردم ما فیلترینگ ایجاد می‌کند، لذا گلایه جدی از دولت داریم، چرا نباید یک شبکه داخلی اطلاعات داشته باشیم که وقتی حرف از اسرائیل و صهیونیست می‌زنیم، فیلتر نشویم.

مسعود بصیری، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور، در دیدار با اصحاب رسانه استان قزوین که امروز هشتم بهمن به همت بسیج رسانه قزوین در سالن جلسات اقشار سپاه قزوین برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه رسانه مشکلات سخت‌افزاری و نرخ افزاری وجود دارد، اظهار کرد: در بحث نرم‌افزاری با معضلات جدی در فضای مجازی مواجه هستیم، امروز رئیس‌جمهور اعلام کرد که پهنای باند را افزایش داده‌اند اما ما در مقابل از این ولنگاری موجود در فضای مجازی که ابعاد مختلف جامعه ما را تهدید می‌کند، گلایه داریم.

وی ادامه داد: امروز کودکان ما بدون محابا در معرض آسیب‌های فضای مجازی قرار دارند اما در مقابل می‌بینیم که حتی نمی‌توان یک عکس از سردار شهید سلیمانی را در فضای مجازی منتشر کنیم، چراکه بلافاصله حذف می‌شود لذا این گلایه جدی را از مسئولین داریم.

بصیری بیان کرد: امروز به‌واسطه نبود شبکه ملی اطلاعات شاهد هستیم که اینستاگرام و توییتر برای فعالیت مردم ما فیلترینگ ایجاد می‌کند، لذا گلایه جدی از دولت داریم، چرا نباید یک شبکه داخلی اطلاعات داشته باشیم که وقتی حرف از اسرائیل و صهیونیست می‌زنیم، فیلتر نشویم.

وی تأکید کرد: مسئولین کسب‌وکارهای مردم را به فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی که در اختیار بیگانگان است، گره زده‌اند که هر لحظه با مسدود شدن این فضا قطعاً آسیب خواهند دید درحالی‌که باید این بستر را در فضای داخلی شبکه اطلاعات ایجاد می‌کردند.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور اضافه کرد: متأسفانه هیچ ابزار پیگیری جرائم و تخلفات در فضای مجازی وجود ندارد و مردم هر روز طعمه کلاه‌برداری‌ها در این فضا می‌شوند درحالی‌که نرم‌افزارهای داخلی توان داخلی ما را در مقابله با تخلفات در این فضا بالا می‌برد و از طرفی موجب ایجاد اشتغال برای جوانان ما خواهد شد.

وی افزود: طبیعتاً هیچ ملتی اختیار خود را به دیگران نمی‌دهند اما می‌بینیم که در کشور ما این اتفاق به‌راحتی در فضای مجازی می‌افتد و گلایه ما از مسئولین این است که چرا باید مدیریت فضای مجازی کشورمان در دست بیگانگان باشد و باید بگوییم که درواقع دزدها در فضای مجازی وابسته به خارج، رها هستند و مسئولین هم در این زمینه دستشان بسته است.

این مسئول بیان کرد: درواقع فضای مجازی کنونی در کشور در راستای مبارزه با اشتغال و امنیت ذهنی فرزندان ما است؛ باید بدانیم که حاکمیت‌های جدیدی در دنیا ایجاد شده است و در این زمینه راهکارهای عملی وجود دارد.

وی تصریح کرد: سواد رسانه بسیار مهم است، چراکه خانواده‌ها در فضای مجازی به‌طورجدی در خطر هستند و نباید فضای مجازی را سیاسی کنیم و رسانه‌ها باید جامعه را آگاه کنند.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور خاطرنشان کرد: حاکمیت کنونی بیگانگان در فضای مجازی درواقع حق توحش گرفتن از مردم ما است، همان‌طور که افسران امریکایی علیه مردم جرم می‌کردند و ما نمی‌توانستیم کاری کنیم اکنون هم افرادی در فضای مجازی جرم می‌کنند که نمی‌توانیم آن‌ها را محاکمه کنیم و این زیر سؤال بردن حاکمیت ملت و ظلم بر ملت ما است.

وی تأکید کرد: ما باید بتوانیم بر فضای مجازی و حقیقی کشورمان اعمال حاکمیت کنیم چراکه محدودیت در هر جای دنیا وجود دارد؛ وقتی رسانه‌ها در زمان انتخابات ویترین احزاب می‌شوند نباید از دولتمردان انتظار داشته باشیم که مدیریت درستی در فضای مجازی داشته باشند لذا متأسفانه ما درگیر انتخابات و رفتارهای پوپولیستی هستیم.

این مقام مسئول با بیان اینکه دستگاه‌های فرهنگی هم زیرمجموعه دولتی هستند که روی کار می‌آید، عنوان کرد: امروز کشوری ما را تحریم دارویی کرده است که فضای مجازی را رها و بدون محدودیت در اختیارمان می‌گذارد و ما به این رفتار خوش‌بین نیستیم لذا باید ما رسانه‌ها از متولیان فرهنگی در کشور مطالبه جدی در راه‌اندازی شبکه ملی داخلی داشته باشیم.

رئیس سازمان بسیج رسانه کشور در پایان گفت: قزوین از ظرفیت‌های خوبی در حوزه رسانه برخوردار است که خبرنگاران این استان بسیار فعال و توانمند هستند که باید قرابت بیشتری با مرکز ایجاد شود و مراودات بیشتری اتفاق بیافتد.

گفتنی است که در پایان این جلسه از محمد کشاورزمسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین تجلیل شد.

‍ استاندار قزوین فضای رسانه ای با رویکرد اجماع سازی،انسجام و امیدآفرینی عمل نماید.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل استانداری قزوین، پیش از ظهر امروز مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با هدایت الله جمالی پور استاندار قزوین دیدار و گفتگو کرد.
🔸در این دیدار که بی نیاز مدیرکل روابط عمومی استانداری و کشاورز رئیس بسیج رسانه استان نیز حضور داشتند، استاندار قزوین ضمن تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها این نکات را مورد تاکید و اشاره قرار داد:
🔻نقش ام البنین سلام الله علیها در تربیت فرزند بزرگواری چون حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام بی بدیل است.
🔻ما همگی ساکن یک کشتی هستیم و ناخدای آن رهبر معظم انقلاب است و تک تک ساکنان کشتی باید مراقب باشند تا آسیب ها و خطرها را از آن دور نمایند.
🔻دشمنان خارجی در حال ایجاد موج های رسانه ای هستند تا کشور ما را دچار اختلاف و تفرقه نمایند و در این میان همگی وظیفه داریم که این توطئه ها را دفع نماییم.
🔻در شرایط موجود کشور و مشکلات اقتصادی که از سوی استکبار جهانی به کشور تحمیل شده است، فضای رسانه ای می تواند با رویکرد اجماع سازی،انسجام و امیدآفرینی عمل نماید تا شادابی،نشاط و امید را در جامعه تزریق کند.

دیدار رئیس سازمان بسیج کشور با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین

مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با حضور در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، با محمد حسین اسماعیلی دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار که محمد کشاورز مسئول بسیج رسانه استان قزوین، امیر ملاحسنی معاون هنری اداره کل ارشاد و تعدادی از فعالان رسانه ای حضور داشتند ، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین با خوشامدگویی به حاضرین و تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر گفت: استان قزوین از ظرفیت و پتانسیل رسانه ای خوبی برخوردار است و با وجود سلایق و دیدگاه های مختلف و متعدد سیاسی و فکری، در مجموع آرامش، انسجام و همدلی خوبی در این حوزه در استان برقرار است.

اسماعیلی افزود: به ویژه در بزنگاه ها و حوادث و پیچ های تاریخی، همه اهالی رسانه استان در دفاع از آرمان ها و ارزش های نظام و انقلاب یکدل و یکزبان هستند و این موضوع واقعا جای خرسندی و خوشنودی دارد.

وی با تشکر از عملکرد سازمان بسیج رسانه استان قزوین بیان داشت: ما در اداره کل ارشاد، به دور از نگاه های سیاسی و جناحی ، سیاست همکاری و تعامل با نهادها و دستگا ها و فعالان فرهنگی و رسانه ای را دنبال می کنیم و با تعامل با اصحاب رسانه، خانه مطبوعات و سازمان بسیج رسانه با محوریت شورای اطلاع رسانی استان اتفاقات خوبی در استان قزوین شاهد بوده ایم.

دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین در پایان بار دیگر بر تعاملات سازنده و هم افزایی در استان فارغ از جناح بندی ها تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد روز به روز شاهد ارتقای جایگاه رسانه ای استان باشیم.

مسعود بصیری رئیس سازمان بسیج رسانه کشور نیز در این دیدار ضمن تقدیر و تشکر از عملکرد و تعاملات سازنده اداره کل ارشاد استان گفت: استان قزوین نقش تاریخی، اجتماعی و فرهنگیِ اثرگذاری در کشور به ویژه در طول ۳۰۰ سال اخیر داشته است و رسانه‌ها باید کمک کنند تا سابقه و نقش مهم شهر و استان تاریخی قزوین را بیشتر نمایش دهیم چرا که این استان در این زمینه مظلوم واقع شده است.

وی ادامه داد: بسیاری از مردم ابزار رسانه را برای بیان مطالبات خود در اختیار ندارند که این وظیفه برعهده رسانه‌هاست تا در جهت بیان مشکلات و مطالبات جامعه فعالیت و کمک و همراهی کنند.

بصیری تاکید کرد: قشر خبرنگار با مشکلات عدیده‌ای از قبیل بیمه، حقوق و مزایا و مسکن مواجه است که پیشنهاد می کنیم که استان قزوین در راه‌اندازی صندوق قرض الحسنه و تعاونی مسکن خبرنگاران پیشگام شود تا حداقل برخی از مشکلات این صنف حل شود چرا که این ظرفیت در قزوین وجود دارد.

رئیس سازمان بسیج کشور در پایان این نشست پیشنهاد داد تا یک برنامه مشترک رسانه ای تعریف و در آینده ای نزدیک در استان قزوین اجرایی شود.

برگزیدگان پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر قزوین

*بخش تیتر:

رتبه اول با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ سایت خبری شاخص نیوز/ طاهره اسماعیلی

رتبه دوم با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ خبرگزاری بازار/ مریم کشاورز مسعودیان

رتبه سوم با محوریت دستاوردهای انقلاب اسلامی/ هفته نامه مینودر/ محمدعلی اشتریان

*بخش عکس:

رتبه اول با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ خبرگزاری ایسنا/ اعظم داداشی

رتبه دوم با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ خبرگزاری تسنیم/ امیرحسین نظری

رتبه سوم با محوریت جهش تولید و اقتصاد مقاومتی/ خبرگزاری مهر/ فرهاد صفری

شایسته تقدیر/ با محوریت جهش تولید و اقتصاد مقاومتی از رسانه صداوسیمای مرکز قزوین/ وحید بصیری

*بخش فیلم:

بامحوریت جهش تولید و اقتصاد مقاومتی/ متنا/ ابوالفضل سلیمی

رتبه دوم با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ خبرگزاری تسنیم/ محمد عسگری فرد

رتبه سوم مشترک با محوریت عدالت خواهی و مطالبه گری/ صبح قزوین/ الیاس خزائی

رتبه سوم مشترک با محوریت چهل سالگی دفاع مقدس/ صداوسیما/ سمیه صفری

*گزارش

رتبه اول مشترک با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ سایت خبری شاخص خبر/ مریم محمدی

رتبه اول مشترک با محوریت فرهنگ شهرنشینی/ خبرگزاری ایرنا/ حامد حاجیلو

رتبه دوم با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ پیام شهر/ پروین شهسواری

رتبه سوم مشترک با محوریت عدالت خواهی و مطالبه گری/ پایگاه خبری شاخص خبر/ سمیه چگینی

رتبه سوم مشترک با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ خبرگزاری فارس/ معصومه امینی

شایسته تقدیر با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ خبرگزاری ایرنا/ هادی درزی رامندی

*بخش یادداشت و مقاله:

رتبه اول با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ صبح قزوین/ شیما شعبانی

رتبه دوم با محوریت بصیرت و دشمن شناسی/ پایگاه خبری قلم/ احسان درزی رامندی

رتبه سوم با محوریت دستاوردهای انقلاب اسلامی/ هفته نامه امید البرز/ سید عبدالله قریشی

شایسته تقدیر با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ آوای تات/ گلناز بابایی

*بخش خبر:

رتبه اول با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ نوید شاهد/ زینب محبی

رتبه دوم با محوریت فرهنگ شهرنشینی و حقوق شهروندی/ خبرگزاری بسیج/ مهدی کریمی

رتبه سوم با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ صبح قزوین/ حنانه امیری

*بخش اینفوگرافیک:

رتبه اول/ با محوریت بصیرت و دشمن شناسی/ متنا/ محمدرضا النهیو

شایسته تقدیر با محوریت دستاوردهای انقلاب اسلامی/ خبرگزاری فارس/ حیدر ولی زاده

شایسته تقدیر با محوریت جهش تولید و اقتصاد مقاومتی/ قرارگاه فضای مجازی آبیک/ حسین سرباز

*بخش موشن گرافیک:

رتبه دوم با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ گروه فرهنگی ماهور/ آریا علیزاده

رتبه سوم بامحوریت‌ دستاوردهای انقلاب اسلامی/ متنا/ حمید حامدی فر

*بخش کاریکاتور:

شایسته تقدیر با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ رسانه آزاد/ لیلا امانی

شایسته تقدیر با محوریت کرونا و کمک مومنانه/ خبرگزاری بسیج/ زهرا متولی

*بخش مصاحبه:

رتبه اول با محوریت امیدآفرینی/ شاخص خبر/ مهسا گنجه فرد

رتبه دوم با محوریت مبارزه با آسیب‌های اجتماعی/ خبرگزاری ایسنا/ آرزو سلخوری

رتبه سوم با محوریت کمک مومنانه و کرونا/ نوید شاهد/ زهرا محبی

بخش جنبی جشنواره تقدیر از فعالین رسانه ای استان بود :

*رسانه‌هایی که بیشترین خبرنگار و آثار را به جشنواره ارسال کرده بودند:

صبح قزوین/ حنانه امیری

خبرگزاری بسیج/ سهیلا عظیمی

قزوین سلام/ صوفی نیارکی

*خبرنگار جوان انقلابی: زهرا عبداللهی

*پیشکسوتان تقدیر شده: دادگرخانبان سرپرست روزنامه اطلاعات در قزوین

بهبهانی/ سرپرست روزنامه سایه در قزوین

*بخش رسانه‌های مردمی:

شورای اطلاع رسانی شهر آبیک/ سید فرهاد حسینی

*بخش رسانه‌های مطالبه‌گر:

خبرگزاری فارس قزوین/ جابر خرم‌نیا

صداوسیمای مرکز استان/ کشاورز معاون خبر

تقدیر از خانواده شهید کشاورز مرآت شهید شاخص بسیج رسانه قزوین در سال 1399 نیز از برنامه های این جشنواره بود.

رئیس فراکسیون رسانه مجلس: «رسانه» شاکله اصلی اقتدار یک کشور است/ مسئولان رسانه‌ها را دشمن ندانند

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دنیا شاکله اصلی اقتدار را از رسانه می‌گیرد، البته دیگر سرچشمه‌های اقتدار هنوز هم وجود دارند و اگر کشوری از این فناوری و قدرت برخوردار نباشد حتی اگر از سایر منابع قدرت و اقتدار برخوردار باشد نمی‌تواند جایگاه خود را در دنیا تثبیت کند.

سیدنظام‌الدین موسوی در مراسم اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر استان قزوین که امروز ۲۲ دی‌ماه در سالن اجتماعات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، تصریح کرد: سازمان بسیج رسانه با همکاری و همراهی نهادهای مختلف اقدام به برگزاری جشنواره ابوذر کرده است، یکی از محاسن جشنواره ابوذر این است که همه ارگان‌ها و نهادها در این جشنواره همراهی می‌کنند و این جشنواره طیف‌های مختلف رسانه‌ای را در برمی‌گیرد و از تمامی سلیقه‌های سیاسی و رسانه‌ای در آن شرکت می‌کنند.

وی افزود: بسیج رسانه به‌رغم اینکه جزو سازمان‌های متأخر بسیج بود اما فعالیت درخشانی داشته است، این شبکه عظیم به‌عنوان یک‌نهاد مردمی در همه استان‌های کشور ریشه دوانده است؛ امروز دنیا شاکله اصلی اقتدار را از رسانه می‌گیرد، البته دیگر سرچشمه‌های اقتدار هنوز هم وجود دارند و پایه‌های قوی در عرصه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و ایدئولوژی و فرهنگی در دنیا هنوز هم فعال، مؤثر و پویا هستند.

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس بیان کرد: قدرت و اقتدار نظامی بخشی از شاکله اصلی قدرت در دنیا است، از گذشته تاکنون هیچ کشوری بدون قدرت نظامی توانایی مقابله با قدرت‌های دیگر را ندارد، قدرت اقتصادی و توانایی اقتصادی نیز دارای اهمیت است و اگر جامعه‌ای بخواهد در دنیا قد علم کند باید قدرت اقتصادی داشته باشد.

وی تأکید کرد: توان سیاسی و اثرگذاری معنوی و فرهنگی نیز یک اصل است، کشوری که اقتدار فرهنگی نداشته باشد موفق نمی‌شود و نفوذ سیاسی و معنوی و فرهنگی در دنیا اصل است و درعین‌حال همه این‌ها همپوشانی دارد و هر کشوری برای تبدیل‌شدن به ابرقدرت چندبعدی باید از همه این قدرت‌ها برخوردار باشد، اما در عصر نوین قدرت رسانه یا قدرت اقناع افکار عمومی تأثیرگذار است، رسانه قدرتی است که درگذشته کمرنگ بود اما امروز خودش را نشان می‌دهد.

موسوی خاطرنشان کرد: اگر کشوری از این فناوری و قدرت برخوردار نباشد حتی اگر از سایر منابع قدرت و اقتدار برخوردار باشد نمی‌تواند جایگاه خود را در دنیا تثبیت کند؛ امروز در تحولات عمومی صحنه بین‌الملل آن چیزی که مردم را به هم ربط می‌دهد اخبار است، اخبار تحولات در دنیا از دریچه رسانه به ملت دیگر می‌رسد، شناخت امروزه صرفاً با سفر امکان‌پذیر نیست بلکه دریچه رسانه به شناخت کشورها و فرهنگ‌های مختلف می‌پردازد.

وی یادآور شد: در حال حاضر تصویر ایران در جهان تصویری است که رسانه‌ها نشان می‌دهند بنابراین قدرت‌هایی که رسانه در دست دارند و توان استفاده بهینه را داشته باشند می‌تواند واقعیت دنیا و جهان را بر اساس اهداف خودشان نشان دهند، این فناوری و قدرت بی‌نظیر است و باگذشت زمان این قدرت بر سایر منابع اقتدار پیشی می‌گیرد.

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس با اشاره به تحولات اخیر آمریکا به لحاظ رسانه‌ای یادآور شد: ترامپ یک عنصر قمارباز، دلال و فعال رسانه‌ای بود و از این ظرفیت به‌خوبی استفاده کرد، درحالی‌که جریان اصلی رسانه‌ای با او مخالف بود اما از طریق شبکه‌های اجتماعی توانست خودش را بالا بیاورد و با میلیون‌ها دنبال کننده در فضای مجازی برای خود در افکار عمومی جایگاهی پیدا کرد و صدای خودش را به همه رساند.

وی تأکید کرد: آنچه افکار عمومی را در انتخابات آمریکا در سال اخیر شکل داد قدرت رسانه و فضای مجازی بود درواقع آن چیزی که افکار عمومی را شکل می‌داد و عرصه سیاست را مشخص می‌کرد رسانه بود، در یک سمت رسانه توییتر و ترامپ در سمت دیگری رسانه‌های اصلی بود، درنهایت رسانه‌ها اتفاقات پیش روی آمریکا را پیش‌بینی و تحلیل می‌کردند.

موسوی بیان کرد: چون رسانه در برابر رسانه قرار گرفت آزادی بیان را کنار گذاشتند و توییتر به توییت‌های ترامپ واکنش نشان می‌داد و همه پلتفرم‌های آمریکایی صدای ترامپ را خاموش و صفحات شخصی او را مسدود و شبکه‌های بسیاری از طرفداران او را مسدود کردند و اجازه ندادند که حاکمیت آمریکا با خطر روبه‌رو شود.

وی عنوان کرد: ابزار رسانه‌ای و افکار عمومی تحولات را تغییر می‌دهد، حاکمیت‌ها و هسته‌های مرکزی قدرت در دنیا با ابزار رسانه بسیاری از اقدامات مختلف را انجام می‌دهند و برای مخدوش نشدن تصویر آمریکا در دنیا حتی صفحه رئیس‌جمهور آن کشور را مسدود می‌کنند، این‌ها بخشی از قدرت رسانه است.

نماینده مردم تهران در مجلس بیان کرد: اگر اتفاقات کنگره آمریکا در سایر کشورها بود آمریکا حاکمیت آن کشور را زیر سؤال می‌برد، در سال ۸۸ در جمهوری اسلامی ویدئویی از مرگ مجهول یک دختر در ایران منتشر شد که در شبکه‌های اجتماعی‌ترند شد، همین اقدام در کنگره آمریکا اتفاق افتاد اما رسانه‌ای نشد و ویدیو آن منتشر نشد درحالی‌که تصاویر سردار سلیمانی را در شبکه‌های اجتماعی حذف می‌کنند و حتی حساب توییتری مقام معظم رهبری را مسدود کردند که این نشان می‌دهد که ما در عقبه اقتدار شبکه جهانی در فضای امروز با حاکمیت جدید رسانه مواجهه هستیم.

وی تأکید کرد: برخی از اندیشمندان آمریکایی معتقدند که واقعیت را رسانه‌ها می‌سازند و واقعیتی وجود ندارد، ما اگر بخواهیم مقتدر و قدرتمند باشیم باید در عرصه رسانه خودمان را تقویت کنیم به‌رغم اینکه رسانه، فرهنگ و اقناع افکار عمومی جزو مطالبات جدی مقام معظم رهبری است و در این خصوص بزرگان کشور دغدغه داشتند و بارها در خصوص جنگ نرم مطالبی بیان کردند ولی در واقعیت به‌جز حرکت‌های خودجوش انقلابی، بسیجی و مردمی شکل‌گرفته اقدام اساسی در کلان این حوزه به‌منظور تجهیز لازم برای اقتدار رسانه‌ای دیده نمی‌شود.

در تولید محتوا هیچ دستگاهی متولی نیست

موسوی تأکید کرد: در بسیاری از دستگاه‌ها، نگاه سخت‌افزاری به مسائل وجود دارد و برای تولید محتوا اقدام اساسی صورت نگرفته است، اگرچه درزمینهٔ زیرساختی، اینترنت را به‌تمامی روستاهای کشور انتقال داده‌ایم اما در تولید محتوا هیچ دستگاهی متولی نیست، بیش از ۱۰ سال پیش شورای عالی فضای مجازی توسط مقام معظم رهبری شکل گرفت درحالی‌که آن زمان پیچیدگی فضای مجازی این‌چنین نبود؛ این شورا تأثیرگذاری کمی داشته است گویا عده‌ای تصمیم گرفتند که کشور درزمینهٔ رسانه به جایگاه اصلی خود دست پیدا نکند.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه‌های دیگر نیز تلاش می‌کنند که استقلال کشور را مخدوش کنند در عرصه‌هایی مانند هسته‌ای و اقتصادی نیز اجازه نمی‌دهند که ما رشد کنیم؛ مقام معظم رهبری بارها بر ایجاد شبکه اجتماعی بومی تأکید کردند اما افرادی به بهانه فیلترینگ و قطع ارتباط جهانی اجازه ندادند این مهم شکل بگیرد.

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس بیان کرد: شبکه اجتماعی آمریکا نشان داد ابزار و بستری که در اختیار کشور باشد به‌راحتی کنترل می‌شود و حتی پست‌ها و نظرات رئیس‌جمهور آمریکا تحت نظر قرار می‌گیرد، ما نیز می‌گوییم که تقویت شبکه ملی اطلاعات و پلتفرم‌های داخلی طراحی شود.

وی عنوان کرد: سال ۸۱ که ما اعلام کردیم به فناوری هسته‌ای دست پیدا کردیم، انجمن فیزیک ایران بیانیه داد که همه این ادعاهایی که درزمینهٔ فناوری هسته‌ای وجود دارد دروغ است و امکان‌پذیر نیست اما دیدیم که موفق شدیم، امروز نیز واکسن ایرانی کرونا تولید می‌شود و برخی مانند گذشته مقاومت و در فضای مجازی تمسخر می‌کنند حالا که به مرحله تولید رسیده است می‌گویند واکسن خارجی بیاورید؛ این طرز تفکر در فضای رسانه‌ای کشور وجود دارد که باید تغییر پیدا کند.

رسانه نمی‌تواند در انحصار گروه خاصی باشد

موسوی خاطرنشان کرد: برگزاری استانی جشنواره ابوذر ارزشمند است چراکه امروز در دنیا به سمت خرد رسانه‌ها و رسانه‌های محلی حرکت می‌کند، ما باید رسانه را به یک پهنه گسترده تبدیل کنیم امروز با گسترش شبکه‌های اجتماعی رسانه نمی‌تواند در انحصار طیف یا گروه خاصی باشد و امروز هر شهروند تبدیل به یک رسانه شده است.

وی تأکید کرد: هرکسی در حوزه تخصصی باید در استان خودش تبدیل به مرجع مردم شود، یکی از ایرادات ما این است که در داخل کشور نگاه امنیتی به خبرنگاران و رسانه نگاران داریم درحالی‌که باید این‌ها را به‌عنوان یک ظرفیت و فرصت ببینیم؛ چراکه بخش اعظمی از فعالان این حوزه انسان‌های متعهد، آزاد، مؤمن و انقلابی هستند و اگر به آن‌ها فرصت داده شود می‌توانند از ورود فساد و مشکلات به بدنه نظام جلوگیری کنند.

رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس تأکید کرد: رسانه امروز عنصر امربه‌معروف و نهی از منکر است، اگر ادعای شفافیت داریم و در اتاق شیشه‌ای هستیم باید ورود رسانه را آزاد بگذاریم و مسئولان نباید رسانه‌ها را دشمن خودشان بدانند، مسئولی که در مسیر درست و قانونی قدم برمی‌دارد باید وجود رسانه را نعمت بداند.

وی خاطرنشان کرد: ما نیاز به کار جمعی و افزایش سواد رسانه‌ای داریم، نیاز به شناخت دقیق منافع ملی داریم، رسانه یک فرصت است که باید به‌درستی از آن استفاده کنیم، اگر تولید محتوای خوب در رسانه‌ها و فضای مجازی افزایش یابد دشمنان مطالب جمهوری اسلامی را فیلتر می‌کند همان‌گونه که عکس و پست‌های مربوط به سردار سلیمانی را فیلتر کردند.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین: پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر با مشارکت 40 رسانه در استان قزوین برگزار شد

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: در جشنواره پنجم 549 اثر توسط 138 شرکت کننده از 40 رسانه به دبیرخانه رسید و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

پنجمین جشنواره رسانه ای ابوذر روز دوشنبه در مراسمی با حضور نظام الدین موسوی رئیس فراکسیون رسانه و فضای مجازی مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استان و نیز اهالی رسانه استان در محل سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.

رسانه 4

محمد کشاورز در این مراسم اظهارداشت: از هفتم آبان ماه امسال با فراخوان و اطلاع رسانی در فضای مجازی جشنواره کلید خورد و از 20 آذر ماه آثار جمع آوری شد.

وی اضافه کرد: در جشنواره پنجم تعداد 549 اثر توسط 138 شرکت کننده از 40 رسانه به دبیرخانه رسید و مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت.

کشاورز تصریح کرد: بررسی آثار رسیده نشان داد بیشترین کارهای ارائه شده با محور کمک مومنانه شامل 163  اثر، اقتصاد مقاومتی 74  اثر، عدالت خواهی و مطالبه گری 66 اثر، مبارزه با آسیب های اجتماعی 58 اثر، د ستاورهای انقلاب اسلامی تعداد 37  اثر و چهل سالگی انقلاب 33 اثر ، بصیرت و دشمن شناسی 31  اثر، فرهنگ شهرنشینی و  شهروندی 30  اثر، بسیج و حوزه های اقدام 27  اثر، امید آفرینی 21 اثر، مبارزه با تروریسم و خروج آمریکا از منطقه 15 اثر، مسائل صنفی خبرنگاران 8  اثر و نقش مشارکت عمومی در ارتقای امنیتی اجتماعی شش اثر به دبیر خانه رسید.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین یادآورشد: در بخش های ده گانه جشنواره نیز بیشترین آثار در بخش گزارش با 156  اثر، فیلم کوتاه 105 اثر، یادداشت و مقاله 81 اثر، مصاحبه 79 اثر، عکس خبری 70 اثر، خبر 35 اثر، موشن گرافیک 13 اثر و کاریکاتور سه اثر دریافت شد.

کشاورز بیان کرد: در این جشنواره همانند دوره گذشته آثار مکتوب پس از کد گذاری و حذف نام خبرنگار و رسانه توسط داوران جشنواره بررسی شد.

رسانه ها 111

وی با اشاره به اسامی داوران این دوره گفت: در این دوره  آرش شایسته نیا، دکتری ارتباطات و رسانه و مدیر مسئول پایگاه وقایع خبری، محمدرضا جباری پیش کسوت رسانه و سرپرست خبرگزاری برنا، رسول حمیدی کارشناس ارشد رسانه و مدیر مسئول هفته نامه کشوری قضاوت و بررسی آثار را بر عهده داشتند.

کشاورز اظهارداشت: همچنین در بخش عکس استاد ابوالحسن بدرلو، در بخش تیتر حسام الدین حیدری سردبیر روزنامه عصر ایرانیان و در فیلم محسن آقالر مستند ساز تلویزیونی قضاوت کردند.

رسانه ها

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین تصریح کرد: هدف از برگزاری جشنواره فقط ایجاد یک فضای رقابتی بین اصحاب رسانه نیست بلکه نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی و ایجاد فرصت نقش آفرینی برای اصحاب رسانه و کمک به مسئولان برای حل معضلات و آسییب های اجتماعی و جریان سازی رسانه ای است.

اجرای قانون اساسی باید به مطالبه اصلی مردم و رسانه‌ها تبدیل شود

 نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین گفت: اجرای قانون اساسی باید به مطالبه اصلی مردم و رسانه ها تبدیل شود و با اجرای کامل قانون اساسی مشکلات کشور حل خواهد شد.

 حجت‌الاسلام علی معبودی در جمع شورای کانون بسیج رسانه خواهران قزوین با بیان اینکه قانون اساسی میثاق ملی ما است و بر اساس مبانی دینی متقن ترین، مستدل‌ترین و منطقی ترین نکات در آن نهفته است اظهار کرد: چیزی که برای ما و اصحاب رسانه مغفول مانده، قانون اساسی است که باید مورد مطالعه بیشتر واقع شود.

وی افزود: اصل ۱۰۹ و ۱۱۰ قانون اساسی به طور کامل وظایف رهبری را تشریح کرده و رهبری بر اساس همین دو اصل فقط می‌تواند اقدام کند.

نماینده ولی فقیه در سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین افزود: نکات مقام معظم رهبری در حوزه واردات واکسن کرونا به کشور نیز بر اساس تدوین سیاست‌های کلی نظام، استفاده از ظرفیت‌های داخلی و اهمیت سلامت مردم بود.

وی با اشاره به تولید واکسن ایرانی از کسانی که میگویند واکسن ایرانی را نزنید انتقاد کرد و گفت: رهبر معظم با توجه به سوابق واکسن‌های آمریکایی در آزمایش آن بر روی ملت‌های دیگر با این دستور جلوی یک خیانت بزرگ را گرفتند و این درایت و حکمت ایشان را نشان می‌دهد که با آگاه سازی جامعه، جلوی اهداف خودباختگان و عده‌ای پزشک نما که اعتقادی به توانمندی داخلی ندارند می‌ایستند.

حجت‌الاسلام معبودی ادامه داد: اجرای قانون اساسی باید به مطالبه اصلی مردم و رسانه‌ها تبدیل شود و اگر همه قوا اجرای قانون اساسی به عنوان میثاق ملی را در دستور کار قرار دهند بدون شک بخش عمده‌ای از مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی اضافه کرد: قانون اساسی ما نیاز به بازبینی ندارد بلکه به خوبی راه را برای خدمت به کشور و مردم باز کرده است.

حجت الاسلام معبودی با اشاره به حق آزادی در اصل ۹ قانون اساسی، ادامه دا د: هیچکس حق ندارد به نام حفظ استقلال، آزادی‌های مشروع افراد را سلب کند و افراد همیشه حق اعتراض دارند اما متأسفانه در کشور ما بیشتر اوقات این اعتراضات با دسیسه دشمن سو استفاده می‌شود و کسانی که به دنبال سرنگونی نظام هستند مطالبات بر حق مردم را به حاشیه می‌برند.

وی تصریح کرد: ایران اسلامی یکی از آزادترین کشورهای دنیاست اما آزادی نباید تا جایی پیش برود که امنیت را خدشه دار کند چون وقتی امنیت نباشد دیگر هیچ فعالیتی سازنده نخواهد بود.

معبودی در پایان، بیشتر مشکلات موجود در کشور را ناشی از سو مدیریت دانست و یادآور شد: پیروزی بر مشکلات با تحقق دولت دولت جوان، مؤمن، انقلابی و جهادی ممکن خواهد شد.

استاندار قزوین: وضعیت بودجه استان قزوین بسیار اسفناک است/ مدیران بومی دغدغه‌ای برای توسعه قزوین ندارند

استاندار قزوین گفت: این مسئله بسیار غم انگیز است که بودجه قزوین با توجه به شرایط استان بدین میزان کم است، چرا استانداران سابق در این حوزه ورود جدی نداشتند تا این بودجه تصحیح شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگ و هنر صبح قزوین؛ هدایت‌الله جمالی پور در جلسه دیدار اعضای شورای بسیج رسانه با استاندار قزوین که به مناسبت آغاز سالروز تاسیس سازمان بسیج رسانه به همت بسیج رسانه استان برگزار شد، اظهار کرد: از زمانی که سکان استانداری قزوین را برعهده گرفتم با توجه به اغتشاشات سال 98، انتخابات مجلس و موضوع کرونا فرصتی ایجاد نشد تا بتوانم مدیران را براساس نظرات خود جایگزین کنم و در واقع روی بستر چیدمانی که توسط استاندار قبلی اعمال شده بود، مدیریت کردم.

وی ادامه داد: در انتخاب مدیران، سازمان مدیریت و دستگاه‌های تعاملی باید به جمع بندی برسند؛ لذا ما طی مدتی مدیر مورد نظر را که به عنوان سرپرست برگزیده می‌شود را ارزیابی می‌کنیم درصورتی که قدرت، توانمندی و اعتبار کافی را برای مدیریت داشته باشد حتما استفاده خواهیم کرد، در غیر این‌صورت حتما رد خواهد شد.

استاندار قزوین تصریح کرد: اگرچه باورم این است هرچه مدیران بومی انتخاب شوند برای استان بهتر است؛ چراکه علاوه بر اینکه هزینه کمتری برای استان دارد، برای خود شخص مدیر هم در طی مدت کوتاهی که به کار گرفته می‌شود سختی کمتری خواهد داشت.

هیچ فردی در خارج از وزارت کشور دخالتی در انتصاب مدیران استانی ندارد

وی ابراز کرد: معمولا سعی داریم از ظرفیت مدیران استانی استفاده کنیم به طوری‌که در پست فرمانداری بویین زهرا از ظرفیت استانی استفاده شده؛ علی‌رغم اینکه می‌توانستم از افراد دیگر استفاده کنم؛ همچنین در بحث معاونین فرمانداران نیز از ظرفیت نیروهای استان استفاده شده است.

جمالی پور با اشاره به اینکه هیچ فردی در خارج از وزارت کشور دخالتی در انتصاب مدیران استانی ندارد، اضافه کرد: متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که برخی ظرفیت‌های بومی که دارای سوابق و تجارب خوبی هستند و در تهران انتصاب شده‌اند تمایلی برای برگشتن به قزوین ندارند و در داخل استان نیز با بررسی‌های بسیاری که صورت می‌گیرد موفق نمی‌شویم فرد مورد نظر را جایگزین کنیم؛ لذا در وزارت کشور به این جمع بندی می‌رسیم که کدام شخص به‌عنوان مدیر وارد استان شود.

وی با تصریح بر اینکه بودجه استان قزوین بسیار ناچیز است، گفت: این بسیار غم انگیز است که قزوین با این همه قدمت، جایگاه و بستری که دارد اینچنین بودجه‌ای برایش بسته شود؛ چراکه در گذشته استانداران باید ردیف بودجه بررسی می‌کردند و جای سوال دارد که چرا تاکنون از سازمان، مطالبه‌ای در خصوص تصحیح بودجه صورت نگرفته است.

استاندار قزوین بیان کرد: سال گذشته به این موضوع پرداختم و ‌10میلیارد تومان به بودجه اضافه شد؛ در حالی‌که بالاترین میزان بودجه اختصاص یافته به استان‌ها 500میلیون تومان بود، لذا به دنبال این هستیم که این بودجه گام به گام اصلاح شود و از این شرایط خارج شویم چراکه با این روند نمی‌توان استان را اداره کرد.

آبرسانی به آبیک تا اردیبهشت ماه

وی تصریح کرد: یکی از دلایلی که استان قزوین نتوانسته با جایگاه واقعی خود برسد همین کمبود بودجه است، به طوری‌که وضعیت بسیاری از راه‌های استان بویژه طارم بسیار اسفناک است چراکه بودجه لازم برای رسیدگی وجود نداشته است.

جمالی‌پور ابراز کرد: امسال بودجه‌های لازمی برای سد نهب هزینه شده و در حال بهره برداری و آبگیری است؛ همچنین سد بالاخانلو بویین زهرا که دولت زیر بار آن نمی‌رفت اما با رایزنی‌های صورت گرفته در حال انجام است و پیش بینی می‌شود تا خردادماه به بهره برداری برسد.

وی بیان کرد: همچنین پیگیری جاده الموت که بناست قبل از اردیبهشت ماه به بهره‌برداری برسد و رسیدگی به مشکلات بیمارستان رحیمیان و الحاقیه بیمارستان شهید رجایی که برطرف شده از جمله اقدامات انجام شده یا در دست انجام است و همچنین آبرسانی به شهر آبیک که بودجه لازم اختصاص یافته و بناست که تا اردیبهشت ماه اتصالات آن انجام شود.

استاندار قزوین با اشاره به اینکه مدیران بومی استان قزوین دغدغه‌ای برای توسعه ندارند، تصریح کرد: اگرچه غیربومی هستم اما از هیچ تلاشی برای استان قزوین دریغ نمی‌کنم، اما متاسفانه گویی نیروهای بومی استان ضدتوسعه هستند بطوری‌که در بحث بیمارستان هزار تختخوابی نیروهای بومی تنش‌های بسیاری را ایجاد کردند؛ چرا قزوین بعد از 20سال تأسیس باید این وضعیت را داشته باشد اما استان‌های دیگر با کمتر از 10سال تأسیس وضعیت مساعدتر و بودجه بیشتری داشته باشند.

باید به دور از نگاه سیاسی در جهت منافع مردم تلاش شود

وی عنوان کرد: اختلافات داخلی در قزوین بیداد می‌کند اگرچه اختلافات همه جا وجود دارد، اما استان‌های دیگر در جایی که منافع استانشان در میان باشد همراه و پشت هم خواهند بود؛ اما اینجا تنها به دنبال خودزنی و سیاسی کاری هستند درحالی‌که کمی باید به فکر مردم باشیم.

جمالی‌پور بیان کرد: متاسفانه حمایت و پشت هم ایستادن در استان قزوین بسیار کم است؛ چراکه برای پیشرفت استان نباید حزبی رفتار کرد و زمانیکه فردی توانایی انجام کاری را دارد باید حمایت شود و باید به دور از نگاه سیاسی در جهت منافع مردم از ظرفیت هم استفاده کنیم.

استاندار قزوین گفت: انتقادات ما باید در جهت ساختن و همکاری باشد نه در جهت از بین بردن اراده و انگیزه؛ چراکه در این صورت به مردم استان قزوین و خودمان ظلم می‌کنیم.

وی اذعان کرد: دشمن تمام ظرفیت را بسیج کرده که نظام را ناکارآمد نشان دهد و تاکنون موفق هم عمل کرده است و این اتفاقاتی که در جامعه رخ می‌دهد ناشی از عدم انسجام و همدلی و همکاری دلسوزان نظام است.

وی افزود: باید دست در دست هم دهیم تا از این شرایط سربلند بیرون آییم، باید فرصت را هر روز غنیمت شماریم نه اینکه منتظر تمام شدن فرصت باشیم؛ طی این هشت ماه کارهای بسیاری می‌توان برای مردم انجام داد لذا باید به هم کمک کنیم و اختلافات اجتماعی و سیاسی را کاهش دهیم و به نفع مردم عمل کنیم.

رسانه‌های همسو و غیرهمسوی دولت در حفظ انسجام بی‌نظیر عمل کردند

این مقام مسئول اظهار کرد: رسانه‌ها می‌توانند کمک کننده باشند اگرچه تاکنون بسیار خوب کمک کردند؛ واقعا رسانه‌های همسو و غیرهمسوی دولت در حفظ انسجام و واکنش جامعه در این مدت بی نظیر عمل کردند، خبرگزاری‌هایی هستند که نسبت به سیاست‌های دولت انتقاد دارند اما واقعا در استان عملکرد خوبی در جهت حفظ آرامش داشته‌اند که لازم است در جریان‌های سیاسی و نخبگان تزریق شود.

وی با بیان اینکه آمادگی پاسخگویی به خبرنگاران و انتقاداتشان را داریم، افزود: باید روح همدلی و همراهی و همفکری در نخبگان تزریق شود، تمام مشکلات ریشه در فرهنگ دارد که متاسفانه در این حوزه بسیار کم سرمایه گذاری کردیم در مدارس و مهدکودک‌ها بی توجهی شده و اکنون آسیب آن را می‌بینم که باید به آن پرداخته شود.

جمالی پور ابراز کرد: معتقدم که تقسیم‌بندی سیاسی در امر حکومت‌داری خیانت محسوب می‌شود؛ اگرچه ممکن است در انتخاب افراد محتاط عمل کنم؛ اما من که در این دولت خدمت می‌کنم وظیفه دارم افرادی را منتصب کنم که ماموریت‌های دولت را قبول داشته باشند در غیر اینصورت، آن شخص کار نمی‌کند و به خودش، مملکت و دولت آسیب می‌زند که در واقع خیانت به نظام محسوب می‌شود.

وی در پایان بیان کرد: در انتخابات مدیران و حتی رسانه‌ها سیاسی برخورد نکردم چون همه جزو سرمایه‌های این کشور محسوب می‌شوند. ما در استانداری پذیرای انتقادات رسانه‌ها هستیم و هر مدیری که با رسانه‌ها تعامل نداشته باشد از جانب استانداری تذکر خواهیم داد.