پیش‌نویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات تدوین شد

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور گفت: پیش‌نویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات در قم تدوین شد که ۱۷ اصل از اصول اخلاق انتخاباتی در این منشور مورد توجه قرار گرفته است.

 حجت‌الاسلام محمدحسن زمانی در نشست بصیرتی سیاسی با موضوع منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن که پیش از ظهر پنجشنبه به‌صورت مجازی با اصحاب رسانه استان قزوین و به همت بسیج رسانه استان برگزار شد، اظهار کرد: انتخابات یک جلوه از مردم‌سالاری نظام حکومت و جمهوری اسلامی است.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور اذعان کرد: ۵۷ کشور اسلامی در کره زمین وجود دارند که قانون هیچ‌کدام یک از این کشورها هیچ‌کدام برگرفته از قرآن و احادیث نیست و در دنیای اسلام، جمهوری اسلامی تنها کشوری است که قرآن و احادیث را سرلوحه خود قرار دهد.

وی با اشاره به اهمیت شرکت در انتخابات عنوان کرد: انتخابات با واژه شورا ریشه در آیات قرآن کریم مطرح‌شده و حضور مردم برای شرکت در انتخابات یک امر واجب شرعی است چنانچه که قرآن کریم دراین‌باره می‌فرمایند پیامبر بر تو لازم است با مردم مشورت کنی و نظر آن‌ها را بگیری پس لازم است و مردم هم باید نظر دهند پس اگر این مسئله بر پیامبر طبق این آیه واجب شده تا نظر را جویا شوند بر مردم هم واجب است نظر بدهند.

این مسئول ابراز کرد:: ما شیعیان معتقد هستیم اطاعات از ولی‌فقیه واجب بوده و ایشان به‌جای ولیعصر تا زمان ظهور رهبری جامعه را به عهده دارد و حال می‌بینیم که رهبر انقلاب اسلامی در ۱۴ خرداد سال ۸۸ با صراحت اعلام کردند هرکسی به استحکام این نظام علاقه‌مند است، هرکسی به اسلام علاقه‌مند است و هرکه به ملت ایران علاقه‌مند است بر او عقلا و شرعاً واجب است در این انتخابات شرکت کند ما هم باید در انتخابات شرکت کنیم.

وی افزود: کسانی که مسلمان نیستند و در این کشور زندگی می‌کنند نیز جزئی از جامعه محسوب می‌شوند و آن‌ها نیز می‌توانند همانند سایر مردم در انتخابات برای گزینش یک فرد صالح، قوی و پاک شرکت کنند و خود این امر اقتضا می‌کند این افراد به‌عنوان انسان‌هایی که صاحب این کشور هستند، ناخدایی انتخاب کنند که قوی‌تر باشد.

مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور بیان کرد: رهبر معظم انقلاب تنها رهبر مسلمانان نیست و تمام اقشار جامعه اعم از ارامنه و آشوریان به این نظام رأی دادند و این نظام را انتخاب کردند و طبق سخنان رهبر انقلاب شرکت در انتخابات ارتباطی به مسلمانی و غیرمسلمانی ندارد.

وی در ادامه در خصوص دموکراسی توضیح داد: دموکراسی یعنی مردم‌سالاری، مردم‌سالاری مطلق یعنی انسان به‌جای خدا قانون‌گذاری کند این مسئله مورد قبول ما نبوده و ریشه در غرب دارد به‌طوری‌که دموکراسی غربی حاکمیت خدا و ادیان را کنار می‌گذارد و می‌گوید هرچه انسان‌ها انتخاب کنند اجرا می‌شود که از نظر ما این دموکراسی باطل بوده و کفر محسوب می‌شود زیرا انسان به‌جای خداوند قرار گرفته است.

حجت‌الاسلام زمانی تصریح کرد: دموکراسی اسلامی یعنی مردم‌سالاری دینی که در این نوع دموکراسی، مردم و ملت مسلمان یک کشور در چارچوب احکام خدا و دین اسلام حق رأی دادن دارند و می‌توانند رئیس‌جمهور و نماینده مجلس خود را انتخاب کنند و این مردم‌سالاری دینی مورد قبول ماست.

وی در پایان گفت: پیش‌نویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات در قم تدوین شد که ۱۷ اصل از اصول اخلاق انتخاباتی در این منشور مورد توجه قرار گرفته است و طبق آن احترام به شخصیت متقابل افراد، ممنوعیت نشر اخبار کذب علیه یکدیگر، تبلیغات با روش ایجابی و اثباتی از جمله اصولی است که در این منشور اخلاقی آمده است.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری: نیاز جامعه، انتخاب یک فرد مکتبی و ارزشی است

آیت اله اسلامی گفت: مکتبی بودن، معیار شهید رجایی بود. امروز تبلیغات مکتبی، مذهبی و ارزشی برای معرفی کاندیداها وجود ندارد و نیاز جامعه، انتخاب یک فرد مکتبی و ارزشی است.

در چهاردهمین روز از ماه مبارک رمضان و بمناسبت گرامیداشت هفته عقیدتی و سیاسی در سپاه و بسیج توسط سازمان بسیج رسانه استان قزوین، نشست اخلاقی با حضور آیت الله اسلامی نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری در امامزاده بی بی زبیده خاتون(س) برگزار شد.

صبر بر مشکلات، شاخصه روزه داری است

آیت اله اسلامی با اشاره به اهمیت روزه داری و جایگاه فرد روزه دار در نزد خداوند در روایت «الصَّوْمُ لِي وَ أَنَا أجْزَی بِه‏» بیان کرد: ممکن است با شنیدن این حدیث سوالات مختلفی در ذهن مخاطب ایجاد شود که مگر زکات و جهاد و غیره خاص خداوند نیست؟ که در اینجا معصوم(ع) از زبان خداوند نقل می کند که روزه داری مال من است و من خودم جزای روزه دار را می دهم.

وی گفت: نوع واجبات دیگر می تواند برای غیر انجام گیرد، اما فقط روزه است که خداوند بر اساس این حدیث فرموده روزه ویژه و مختص اوست و شاید علت اصلی این باشد که فرد می تواند روزه اش را بخورد و تنها چیزی که مانع خوردن روزه است وجود خداوند است.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: به تعبیر امام راحل، عالم محضر خداست و همین احساس از حضور خداوند که در تمام زندگی جاری است مانع وسوسه های شیطانی است. لذا صبر بر مشقت را می توان بندگی خدا خواند.

آیت اله اسلامی عنوان کرد: یکی از فواید ماه مبارک رمضان، صبر و ایستادگی بر سختی هاست که در سایه روزه ایجاد می شود و بنا بر روایتی، روزه نصف صبر است.

ملت ایران در سایه مقررات اسلام، ابرقدرت های عالم را مغلوب می کند

وی با اشاره به جایگاه هفته عقیدتی و سیاسی در سپاه و بسیج تصریح کرد: عناصر سپاه و بسیج باید مثل بلال حبشی، با تحمل مشکلات، خودشان را تربیت کنند. اگر ملتی همچون ملت ایران که بر سختی ها صبر و تحمل کند در سایه مقررات اسلام همچون روزه داری، تربیت شود این ملت، ابرقدرت های عالم را از صحنه روزگار محو می کند و قطعا این ملت سرفراز دوران می شود.

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری ضمن اشاره به انتخابات اصلح و حضور حداکثری در انتخابات تصریح کرد: باید با بصیرت افزایی و روشنگری تلاش کنیم تا عنصر مطلوب و تراز انقلاب را به عنوان رییس جمهور کشور انتخاب کنیم. طبق فرمایش مقام معظم رهبری، آمریکایی ها و اسراییلی ها چندین ماه است که به دنبال انتخابات ما هستند و رفتار صدا و سیما در ارائه و ترسیم سیاست کاری، جز خسارت و ضرر چیز دیگری نیست.

صدا و سیما باید مراعات بیشتری در ارائه برنامه های انتخاباتی داشته باشد

آیت اله اسلامی اضافه کرد: ترسیم و تصویرهای دشمن بصری است و قطعا صدا و سیما باید مراعات بیشتری در ارائه برنامه های انتخاباتی و اشخاصی که به عنوان رجال سیاسی معرفی می کند، داشته باشد.

وی با اشاره به حضور برخی کاندیداها در انتخابات ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: باید با روشنگری و بصیرت افزایی این زمینه برای مردم ایجاد شود تا فردی را انتخاب نمایند که جهت عوامفریبی از موقعیت شخصیت های ملی سواستفاده نکنند. متاسفانه جریان نفوذ در بسیاری حوزه های وجود دارد.

شهید رجایی، شخصیتی مکتبی و ارزشی بود

نماینده مردم استان قزوین در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به شخصیت برجسته شهید رجایی بیان کرد: مکتبی بودن، معیار شهید رجایی بود و همین مکتبی بودن عامل کسب رأی وی بود. امروز تبلیغات مکتبی، مذهبی و ارزشی برای معرفی کاندیداها وجود ندارد. امروز نیز نیاز جامعه، انتخاب یک فرد مکتبی و ارزشی است.

آیت اله اسلامی اظهار کرد: دین می گوید نباید بدون مطالعه و بررسی هر کسی را به کرسی نهاد ریاست جمهوری نشانند. شهید رجایی یک معلمی بود که شاخصه های اخلاقی بسیاری داشت و به بیت المال بسیار اهمیت می داد و شاخصه های اخلاقی این شهید گرانقدر، تصنعی نبود بلکه وی ذاتا فردی سالم و مکتبی بود. لذا باید برای بزرگترین رخداد کشور افرادی سالم را انتخاب کنیم که گذشته خود را فراموش نکرده باشد.

مسابقه دعاخوانی «مناجات با معبود» ( دعای ابوحمزه ثمالی)

به‌مناسبت ماه مبارک رمضان و گرامیداشت هفته عقیدتی و سیاسی در سپاه و بسیج، سازمان بسیج رسانه استان قزوین اقدام به برگزاری مسابقه دعاخوانی با عنوان «مناجات با معبود» با محوریت دعای «ابوحمزه ثمالی» کرده است.

دعا یعنی با آفریننده مهربان و توانا سخن گفتن و در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. اولین دستاورد دعا و مخصوصاً دعاهایی که از معصوم(ع) رسیده باشد، این است که معرفت و بصیرت انسان را افزایش می‌دهد.

مقام معظم رهبری در دیدار با بسیجیان فرمودند«این ارتباط شما با خداست و این روحیه ی دعا و تضرّعی ست که در نیروهای بسیجی ما وجود دارد. این، همان توسلات و توجهات شما به ائمه (ع) و پیوند و رابطه ی معنوی ست که همه چیز را حفظ کرده است. این، یک خصوصیت است که در جاهای دیگر نیست، و باید آن را حفظ کنید».

در همین راستا، با توجه به ایام ماه مبارک رمضان و لزوم ایجاد نشاط معنوی و توسعه و ترویج معارف دینی، در شرایط محدودیت‌های ایجاد شده به‌واسطه شیوع بیماری کرونا، سازمان بسیج رسانه استان قزوین مسابقه آشنایی با ترجمه دعای ابوحمزه ثمالی را برگزار می‌کند.

دعای اَبوحَمزه ثُمالی دعایی از امام سجاد(ع) است که شامل صفات خداوند، اسم اعظم و همچنین دربردارنده مفاهیمی مانند دشواری‌های قبر و قیامت، سنگینی بار گناهان و لزوم اطاعت و پیروی از پیامبر اکرم (ص) وخاندان معصومش است. در این دعا راه‌های تضرع به درگاه خداوند، توبه و راه و رسم پرهیزگاری ترسیم شده است.

اصحاب رسانه و علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند مشخصات خود شامل نام و نام خانوادگی، تحصیلات، شماره ملی، آدرس و پاسخ‌ سوالات را به‌صورت یک عدد ۱۰ رقمی تا ۱۲ اردیبهشت ماه سال‌جاری از طریق سامانه پیامکی ۶۶۰۰۰۲۸۸۳۹ و یا شماره واتساپ ۰۹۱۰۰۹۱۳۹۵۰ ارسال کنند. در پایان به نفرات برتر در این مسابقه به قید قرعه جوایز نقدی اهدا خواهد شد.

سوالات این مسابقه به شرح زیر است:

۱- ترجمه صحیح «اللَّهُمَّ اشْغَلْنَا بِذِکْرِکَ وَ أَعِذْنَا مِنْ سَخَطِکَ وَ أَجِرْنَا مِنْ عَذَابِکَ» کدام گزینه است؟
۱) خداوندا ما را به یاد خود مشغول ساز و از قهر و غضبت امان بخش
۲) پرودگارا مشغول می‌شویم به یادت تا از عذاب در امان بمانیم
۳) اى خدا تو در حق ما به نعمت هاى گوناگون محبت و مهربانى می کنى و ما در مقابل به نافرمانى و گناه می پردازیم
۴) اى خدا حال توبه ‏اى به من عطا کن که دیگر هرگز معصیت نکنم

۲- تو را ………. و اميد پرده پوشى داريم تو را در ……. و اميد اجابت داريم
۱) دعا می‌کنیم، امید آمرزش
۲) حمد گوییم، طلب شفاعت
۳) معصیت کردیم، دعا خواندیم
۴) بخشنده خواندیم، قنوت خواندیم

۳_ترجمه عربی «من آن كسی هستم كه بر معصيت هاى بزرگ رشوه داده من آن كسی هستم هنگامى كه مژده پيش آمد گناهى به او دادند بسوى آن گناه شتابان میرفت»
 ۱(أَنَا الَّذِی عَلَى سَیِّدِهِ اجْتَرَى أَنَا الَّذِی عَصَیْتُ جَبَّارَ السَّمَاءِ
۲) أَنَا الَّذِی أَمْهَلْتَنِی فَمَا ارْعَوَیْتُ وَ سَتَرْتَ عَلَیَّ فَمَا اسْتَحْیَیْتُ وَ عَمِلْتُ (عَلِمْتُ) بِالْمَعَاصِی فَتَعَدَّیْتُ‏
۳) أَنَا الَّذِی أَعْطَیْتُ عَلَى مَعَاصِی الْجَلِیلِ (الْمَعَاصِی جَلِیلَ) الرُّشَا أَنَا الَّذِی حِینَ بُشِّرْتُ بِهَا خَرَجْتُ إِلَیْهَا أَسْعَی
۴) وَ أَنَا الْقَلِیلُ الَّذِی کَثَّرْتَهُ وَ الْمُسْتَضْعَفُ الَّذِی نَصَرْتَهُ وَ أَنَا الطَّرِیدُ الَّذِی آوَیْتَهُ‏

۴- دعای ابو حمزه ثمالی به نقل از چه کسی و در چه کتابی آمده‌است؟
۱) به نقل از امام صادق(ع) در مفاتیح الجنان
۲) به نقل از شیخ طوسی درکتاب مصباح المتهجد
۳) به نقل از ابوحمزه ثمالی در مفاتیح الجنان
۴) به نقل ازابو حمزه ثمالی در مصباح المتهجد شیخ طوسی

۵- وَ أَنَا الضَّالُّ الَّذِی ……وَ أَنَا الْوَضِیعُ الَّذِی ……
۱) أَرْوَیْتَهُ‏_ آمَنْتَهُ
۲) رَفَعْتَهُ‏‏ _ هَدَیْتَهُ
۳) هَدَیْتَهُ_رَفَعْتَهُ‏
۴) آمَنْتَهُ_أَرْوَیْتَهُ‏

۶- أَنَا الَّذِی عَلَى سَیِّدِهِ اجْتَرَى أَنَا الَّذِی عَصَیْتُ جَبَّارَ السَّمَاءِ
«منم آن بنده ‏اى که بر مولاى خود …….. نموده منم آنکه خداى جبار آسمان را نافرمانى کرده»
۱) توسل
۲) جرأت و جسارت
۳) جسارت
۴) معصیت

۷_وَ أَنَا أَرْجُو أَنْ لاَ تَرُدَّنِی مَعْرِفَهً مِنِّی بِرَأْفَتِکَ وَ رَحْمَتِکَ‏
۱) امید دارم که من را ببخشی
۲) امید به شفاعت دارم
۳) امید دارم که دعایم را رد نفرمایی
۴) به کرامت تو امیدوارم

۸- دعای ابوحمزه ثمالی وَ أَلْحِقْنِی بِأَوْلِیَائِکَ الصَّالِحِینَ را چه کسانی معرفی می‌کند؟
۱) چهارده معصوم
۲) حضرت فاطمه (س) و امام علی (ع)
۳) حضرت محمد(ص) و آلش
۴) حضرت علی و آل علی (ع)

۹- ترجمه عبارت : وَ رَضِّنِی مِنَ الْعَیْشِ بِمَا قَسَمْتَ لِی یَاأَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ‏
۱) و مرا در زندگانى به هر چه قسمتم کردى راضى و خشنود سازى اى مهربان ترین مهربانان عالم.
۲) من از تو درخواست می کنم ایمانى ثابت که همیشه در قلبم برقرار باشد
۳) از من هم این عمل کم بپذیر و از گناهان بسیارم درگذر که تو بسیار مهربان و آمرزنده ‏اى
۴) رحمتت ببخش که دل من اى پروردگار عالم بسوى تو مایل و مشتاق است

۱۰- ترجمه عربی «اى خدا به عهد و پیمان اسلام بسوى تو توسل جسته و به حرمت قرآن و ایمان به آن درگاهت اعتماد می طلبم»
۱) إِلَهِی (اللَّهُمَّ) حَقِّقْ رَجَائِی وَ آمِنْ خَوْفِی فَإِنَّ کَثْرَهَ ذُنُوبِی لاَ أَرْجُو فِیهَا (لَهَا) إِلاَّ عَفْوَکَ‏
۲) إِلَهِی لَمْ أَعْصِکَ حِینَ عَصَیْتُکَ وَ أَنَا بِرُبُوبِیَّتِکَ جَاحِدٌ وَ لاَ بِأَمْرِکَ مُسْتَخِفٌّ
۳) اللَّهُمَّ بِذِمَّهِ الْإِسْلاَمِ أَتَوَسَّلُ إِلَیْکَ وَ بِحُرْمَهِ الْقُرْآنِ أَعْتَمِدُ إِلَیْکَ‏
۴) إِلَهِی إِنْ عَفَوْتَ فَمَنْ أَوْلَى مِنْکَ بِالْعَفْوِ

جانشین فرمانده سپاه استان قزوین: رسانه‌ها برای رونق‌بخشیدن به فضای انتخابات تلاش کنند

جانشین فرمانده سپاه استان قزوین گفت: بی‌تدبیری و سوء مدیریت برخی مسئولین مسئله مهمی است که برای کشور مشکلاتی را ایجاده کرده اما رسانه‌ها باید برای رونق بخشیدن به فضای انتخابات کشور تلاش کنند.

 سرهنگ عباس برزگر در جلسه شورای سازمان بسیج رسانه استان قزوین که شنبه شب 4 اردیبهشت ماه در سالن جلسات این سازمان با حضور مدیران و سردبیران برخی رسانه‌های استان برگزار شد با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره بر نشاط و امیدآفرینی تاکید می‌کنند، اظهار کرد: نباید بحران‌هایی که مستکبران و کشورهای دست نشانده آن‌ها در منطقه، برای ایران اسلامی از پیش از انقلاب تا کنون ایجاد کرده و اکنون هم ادامه دارد را فراموش کنیم.
وی با اشاره به اینکه جریان زر، زور و تزویر همیشه وجود داشته است، افزود: بی‌تدبیری و سوء مدیریت برخی مسئولین مسئله مهمی است که برای کشور مشکلاتی را ایجاده کرده اما رسانه‌ها باید برای رونق بخشیدن به فضای انتخابات کشور تلاش کنند و این یک رسالت مهم است.
جانشین فرمانده سپاه استان قزوین ادامه داد: اکنون در این برهه از زمان و قرار گرفتن در آستانه انتخابات، در هر جایگاهی که هستیم احساس تکلیف و مردم را با ایجاد فضایی امیدبخش و بانشاط همراه و منسجم کنیم چراکه اکنون جامعه بیش از هر زمان دیگری به آگاهی بخشی و بصیرت نیاز دارد.

وی عنوان کرد: در انتخابات باید به طور آگاهانه فردی را که دارای ویژگی‌های بارز از جمله تدین، مدیریت جهادی، تشرع و تخصص و مدیریت است را به مردم معرفی و انتخاب کنیم.

برزگر تصریح کرد: رسانه‌ها باید وحدت، انسجام و صمیمت و همدلی را در جامعه پررنگ کنند چراکه اگر قرار باشد به صورت قومی و قبیله‌ای کار کنیم قطعا فضایی متشنج و همراه با بخل و کینه ایجاد می‌شود که هیچگاه در جهت منافع مردم نخواهد بود و نتیجه مثبتی به همراه نخواهد داشت.
این مقام مسئول تاکید کرد: در انتخابات باید شایسته سالاری را در نظر بگیریم تا بتوانیم مشکلات مردم و کشور را حل کنیم؛ توجه داشته باشید که اگر رسانه‌ها ذائقه و مطالبه مردم را نفهمند به هیچ عنوان موفق عمل نخواهند کرد لذا در این زمینه باید کار کارشناسی انجام شود.

وی با بیان اینکه رسانه‌های دشمن همواره به طور گسترده در حال فعالیت و ایجاد فضای مسموم به ویژه در فضای مجازی هستند، ابراز کرد: رسانه‌های ما باید عزم جدی داشته باشند و مطالبات مردمی را درست و شرعی دنبال کنند تا به نتیجه برسد و هنر اصلی همین است که اعتماد مردم را جلب و با خود همراه کنند.

جانشین فرمانده سپاه استان قزوین یادآور شد: از نام بسیج رسانه پیداست که باید رسانه‌ها در جهت منافع مردم و نظام بسیج شوند تا برای هر چه بهتر شدن شرایط جامعه و مردم تلاش کنند و موثر واقع شوند و رسانه‌ها نباید این اصل را فراموش کنند.
برزگر در پایان گفت: رسانه‌ها باید در برخورد با منتقدان، مناعت طبع و حوصله به خرج دهند به طوری که حرف‌های آن‌ها را بشنوند و از روی آگاهی رفتار کنند و پاسخ دهند چراکه اگر رسانه‌ها وابسته و درگیر جناح بازی و جریانات شوند در نهایت هیچ سودی برای آن‌ها و مردم نخواهد داشت.

رسانه ها مسئولیت دارند تا خیلی جدی‌تر از گذشته شور انتخاباتی ایجاد کنند/ برخی با طرح مسائلی نظیر رفراندوم، دنبال فتنه‌های بزرگ هستند

ماینده ولی فقیه در استان قزوین در دیدار جمعی از اهالی رسانه گفت: رسانه ها مسئولیت دارند تا خیلی جدی‌تر از گذشته شور انتخاباتی ایجاد کنند.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در دیدار جمعی از اهالی رسانه استان قزوین اظهار کرد: بسیار وظیفه خودم می‌دانم قدردان حضور با بصیرت شما عزیزان در عرصه‌های مختلف باشم و چراغی که در فضای آشفته روشن است، توسط شما روشن نگه داشته شده است و این کارها سختی‌ها و فشارهای زیادی برای شما به همراه دارد و ما قدردان آن هستیم.

وی تصریح کرد: امروز برخی‌ها تلاش می‌کنند فتنه‌انگیزی کنند و با طرح مسائلی نظیر رفراندوم، افکار جامعه را منحرف کنند. اگر شما حقوق‌دان هستید باید بدانید که صحبت از رفراندوم در راستای وظایف شما نیست و این از فتنه‌های بسیار وحشتناک است.

امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: به نظر برخی‌ها دنبال فتنه‌های بسیار بزرگ‌تر هستند و شروع آن فتنه ها، طرح مسائلی نظیر رفراندوم است و باید با هوشیاری این مسائل را تحلیل و بررسی کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین بیان کرد: در رفراندومی که امام خمینی(ره) برگزار کردند، 02/98 درصد به جمهوری اسلامی رأی دادند و حقیقی‌ترین و قانونی‌ترین رفراندوم را برگزار کردند اما برخی امروز برای فتنه‌گری حرف از رفراندوم می‌زنند.

وی عنوان کرد: رسانه‌ها مسئولیت دارند تا خیلی جدی‌تر شور انتخاباتی و بصیرت‌افزایی را ایجاد کنند و جامعه را از این فتنه‌ها آگاه کنند.

آیت‌الله عابدینی خاطرنشان کرد: توجه به شعار «تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها» که از سوی رهبر فرزانه انقلاب به عنوان شعار 1400 در نظر گرفته شده است، یکی از رسالت‌های مهم رسانه‌ها محسوب می‌شود. امروز همت آیت‌الله رئیسی در بحث تحقق شعار سال بسیار بلند است و می‌بینیم کارخانه‌های بسیار زیادی با همت ایشان بازگشایی شد و ما نیز در حوزه مسئولیتی خود می‌باید تلاش جدی در تحقق شعار سال داشته باشیم.

امام جمعه قزوین بیان کرد: از نمایندگان مجلس بپرسیم که در تصویب قوانینی که در راستای تحقق شعار سال باشد، چقدر همت کرده‌اند و قوانینی که از قبل تصویب شده است تا چه میزان بر آنها نظارت شده است و با این رویکرد می‌توانیم سرعت مسئولان را در تحقق شعار سال بیشتر کنیم.

شهید شاخص سازمان بسیج رسانه استان قزوین معرفی شد

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: شهید کریم اصغری به عنوان شهید شاخص بسیج رسانه قزوین در سال ۱۴۰۰ معرفی شد.

محمد کشاورز اظهار کرد: در راستای ترویج سبک زندگی شهدای گرانقدر بسیجی و گوهر یابی از گنجینه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی، معرفی شهدای شاخص بسیج از سال ۸۹ پایه‌گذاری شده است و این سنت حسنه فرصتی بی نظیر برای فرهنگ سازی در حوزه مقاومت، ایثار و شهادت، بازخوانی سبک زندگی نام آوران بسیج و پرداختن به معیارها و ویژگی‌های جوان مؤمن انقلابی در جامعه امروز است.

کشاورز افزود: به نظر می‌رسد معرفی الگوهای عینی در تاریخ انقلاب اسلامی و بازآفرینی این شاخص‌ها برای نسل جوان و نوجوان یکی از شیوه‌های مؤثر و مفید در پاسداشت مقام شامخ شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و زنده نگه داشتن راه، روش و منش آنهاست.

کشاورز امنیت کنونی کشور را نتیجه فداکاری، ایثار و از خودگذشتگی جوانان دیروز این مرز و بوم دانست و گفت: در شرایط فعلی همه ما باید برای حفظ انقلاب و عزت و اقتدار کشور راه آنان را با قدرت تر از قبل ادامه دهیم.

مسئول بسیج رسانه استان گفت: معرفی شهید شاخص در بسیج رسانه استان در راستای آشنایی و بهره‌گیری هر چه بیشتر جامعه به ویژه اصحاب فرهیخته و بزرگوار رسانه با سبک زندگی این شهیدان گرانقدر و عزیز است.

وی تصریح کرد: برای معرفی هر چه بهتر و بیشتر این شهید عزیز، فعالیت‌های متنوع ازجمله تبلیغات شهری شامل نصب بنر و تمثال شهید در دفاتر رسانه‌ها و نیز سطح شهر، نامگذاری مکانی به نام شهید، آشنایی با سیره شهید در حلقات صالحین، برگزاری یادواره شهدای رسانه با محوریت شهید سال، چاپ و توزیع کتاب مرتبط با زندگینامه شهدای رسانه، ساخت مستند زندگینامه این شهید و معرفی وصیت‌نامه شهید در صفحه‌های مجازی صورت می‌گیرد.

وی افزود: شهید کریم اصغری، خبرنگار فعال روزنامه رسالت در قزوین بخصوص بخش شال بود. ایشان یکم تیر ۱۳۴۴، در شهر شال از توابع شهرستان بوئین‌زهرا به دنیا آمد. دانش‌آموز چهارم متوسطه در رشته تجربی بود. سال ۱۳۶۴ ازدواج کرد و صاحب یک دختر شد. از سوی بسیج در جبهه حضور یافت. بیست و هفتم دی ۱۳۶۵، در شلمچه بر اثر اصابت ترکش به سر و دست، شهید شد. مزار او در شهر زادگاهش واقع است.

کشاورز اضافه کرد: از این شهید بزرگوار یک وصیت نامه پر محتوا و راهگشا به جا مانده است که واقعاً خواندنیست. این شهید بزرگوار در بخشی از این وصیت نامه الهی و سیاسی خود می‌نویسد «ای خدای بی‌نیاز! تو خود بهتر می‌دانی که هدف ما شهادت نیست بلکه پیروزی در راه تو و پیروی از راه توست…

برادران و خواهران دینی‌ام! از شما عاجزانه می‌خواهم که برای مسائل دینی و اسلامی، مخصوصاً واجبات اهمیت زیادی قائل شوید. وای بر ما اگر بخواهیم به مسائل دنیوی فکر کنیم، چون دنیا خانه گذراست نه خانه قرار و وقتی که ما از این دنیا برویم چیزی از مال دنیا با خود نخواهیم برد جز عمل‌هایمان. دیگر اینکه تا آنجا که در توان دارید برای اسلام و انقلاب اسلامی بکوشید و بدانید که این دنیا چیزی جز آزمایش نیست. از شما عاجزانه تمنا دارم که دعا و مناجات و نماز جماعت و نماز جمعه را فراموش نکنید. مبادا دعا کردن برای امام و انقلاب از یادتان برود.»

گفتنی است شهید حمیدرضا کشاورز مرآت در سال ۱۳۹۹، شهید طهماسب شیخ حسنی در سال ۱۳۹۸ و شهید ابراهیم سهیلی راد در سال ۱۳۹۷ به عنوان شهدای شاخص از سوی این سازمان معرفی شده بودند.