قزوین- اصحابه رسانه استان قزوین در آستانه ۲۸ خرداد بر حضور مردم در پای صندوق های رای تاکید کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، جمعی از اصحاب رسانه استان قزوین با اشاره به اهمیت این دور از انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا بر حضور مردم در پای صندوقهای رأی و خلق حماسهای جدید تاکید کردند.
پیش از این نیز اصحاب رسانه استان قزوین در بیانیهای از مردم برای حضور در انتخابات دعوت کرده بودند.
دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین : نقش رسانهها در انتخابات بی بدیل است و باید از قدرت نفود آنها برای دعوت مردم به مشارکت حداکثری در این رویداد مهم سیاسی استفاده شود.
محمد قاسمی، دادستان عمومی و انقلاب استان قزوین در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین با موضوع انتخابات، افزود: انتخابات در هر کشوری نقطه عطف بوده و در انقلاب اسلامی نیز قریب به ۳۷ انتخابات برگزار شده که موید این مطلب است.
وی گفت: در همه این انتخابات، حضور حداکثری مردم نقشههای دشمنان را نقش بر آب کرده است و در این دوره نیز مردم با مشارکت حداکثری خود در پای صندوقهای رای موجب یاس و ناامیدی دشمنان خواهند شد.
قاسمی افزود: در گام دوم انقلاب قرار داریم و دشمن تمامی ظرفیتهای خود را بسیج کرده است و باید با مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها جلوی دست یابی آنها به اهدافشان را بگیریم.
وی با بیان اینکه شرایط امروز کشور و سال جاری برکسی پوشیده نیست، افزود: با توجه به این شرایط، باید فاصلهها را میان مردم و مسوولان کم کنیم، چون هرچقدر فاصله کمتر شود حضور و نفوذ دشمنان در جامعه کمتر میشود.
دادستان قزوین گفت: وقتی مردم اخبار را بدون واسطه و بی پرده دریافت کنند در تحلیل و بینش مردم و مشارکت سیاسی حداکثری موثر است.
وی ادامه داد: رسانهها در سده اخیر تاثیرات مثبت و منفی زیادی داشته اند و استکبار جهانی از این فضا برای تحقق اهداف و برنامههای خود استفاده میکند.
قاسمی اصافه کرد: سالهای اخیر فضای مجازی گوی سبقت را ربوده است و دیگر دشمنان نیازی به لشکرکشی و جنگ نظامی ندارند و از آن برای تحقق اهداف باطل خود استفاده میکنند و ما باید از این فضا به نحو مطلوب استفاده کنیم.
دادستان قزوین گفت : رسانهها آیینه تمام نمای مسایل از پیشرفتها و آسیبهای اجتماعی هستند و داوری و عدالت درست نقطه اشتراک رسانه و دادگستری است.
وی گفت: خیلی از رسانهها جریانات اجتماعی را شکل میدهند و باید از این ظرفیت به نحو مطلوب در مسیر آرمانهای انقلاب و نظام استفاده کنیم.
دادستان قزوین اضافه کرد: رسانه به عنوان صدای مردم خیلی از مطالبات مردم را به گوش مسوولان میرساند که باید با رعایت انصاف و عدالت باشد.
قاسمی گفت: امروزه به فرموده مقام معظم رهبری، رسیدن به عدالت حرکت در مسیر قانون است و ما نیز باید براساس قانون حرکت کرده و در چهارچوب قانون، مطالبه گری نموده و زبان گویای مردم باشیم.
وی افزود: رسانهها رکن چهارم دموکراسی هستند و باید نسبت به وقایع و حوادث اجتماعی واکنش دهند تا برای رفع آنها اقدام شود.
رسانههای قزوین در انعکاس اخبار انتخاباتی موفق عمل کرده اند
رئیس بسیج رسانه استان قزوین نیز در این جلسه گفت: اصحاب رسانه وظیفه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی را برعهده دارند و پیشقراول عرصه فرهنگی هستند.
محمد کشاورز گفت: از اسفندماه با نزدیک شدن به انتخابات، حجم اخبار انعکاس یافته در رسانهها خیلی خوب بوده است و جای تشکر دارد.
وی گفت: اصحاب رسانه فهیم و آگاه هستند و در حال حاضر دشمنان برای ناامید کردن مردم تلاش میکنند و همراهی برخی مزدوران با آنها جای سوال دارد.
کشاورز افزود: به رغم تمامی مشکلات و مضایق مالی نباید از حضور در پای صندوقهای رای مایوس شویم، چون همه دوستدار نظام و انقلاب هستیم و باید برای مشارکت حداکثری تلاش نماییم.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خردادماه برگزار میشود.
در شرایطی که دشمنان قسم خورده خارجی و مزدوران داخلی آنان به دنبال بی رونق کردن فضای انتخابات ریاست جمهوری و شوراها هستند، قطعا احساس تکلیف کردن مردم برای حضور در صحنه و تدبیر مسئولان و برنامه ریزان دخیل در ایجاد فضای نشاط آور انتخابات کمک خواهد کرد تا رویای بدخواهان نظام همانند گذشته در خصوص کاهش مشارکت مردم در این عرصه نیز تعبیر نشود و شاهد حضوری پررنگ و پرشور پای صندوق های رای در 28 خرداد 1400 باشیم. با توجه به بیانات مقام معظم رهبری که فرمودند: «کسانی که زبان گویایی دارند، قلم توانایی دارند و آبرویی پیش مردم دارند …، مردم را توجیه و تشویق کنند و آدمهای خوب را به آنها معرفی نمایند» ما اصحاب رسانه استان قزوین، همسو با دیگر اقشار فهیم و بصیر ایران اسلامی ضمن حضور متعهدانه و مشارکت آگاهانه در انتخابات، از تمام مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی به ویژه جوانان و آینده سازان میخواهیم، با به نمایش گذاشتن همبستگی ملی و اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی، ضمن مشورت با افراد مورد اعتماد و تحقیق و بررسی، برای ساختن آیندهای بهتر پای صندوقهای رأی حاضر شوند و در روی کار آمدن دولتی مومن، انقلابی، معتقد به تحول، عدالتخواه، فساد ستیز، جوانگرا، باورمند به ملت و آشنا به درد مردم و مستضعفان سهیم بوده و نقش خود را ایفا نمایند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: مشارکت بالا و حضور حداکثری مردم در انتخابات تأمین کننده امنیّت پایدار جمهوری اسلامی ایران است.
محمد کشاورز، در نشست «بررسی اندیشه های انتخاباتی معمار فقید انقلاب» که با احضور حجت الاسلام معبودی و جمعی از صحاب رسانه و مسئولین خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی استان قزوین در سالن اجتماعات ساختمان اقشار سپاه استان برگزار شد، گفت: با توجه به مسئله مهم انتخابات در کشور، رسانه ها و فضای مجازی کانون توجهات خواهند بود، لذا شایسته است اصحاب رسانه با ایجاد فضای مناسب در صدد مشارکت حداکثری مردم در انتخابات و انتخاب اصلح باشند.
وی بیان کرد: باید از این فرصت و فضا برای افزایش سطح مشارکت مردم در انتخابات استفاده کنیم، البته فعالان فضای مجازی می توانند در این مسیر نقش اثرگذار خود را به خوبی ایفا نمایند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه از ظرفیت بالایی برخوردار بوده و به عنوان رکن چهارم دموکراسی هستند و در حقیقت پل ارتباطی بین مردم و مسئولین و چشم و دیدهبان جامعه هستند.
کشاورز ادامه داد: مشارکت بالا و حضور حداکثری مردم در انتخابات تأمین کننده امنیت پایدار جمهوری اسلامی ایران است.
وی اظهار کرد: دشمنان تلاش میکند تا با ایجاد اختلاف و تفرقه، مشارکت مردم در انتخابات را کاهش نماید، اما ما باید با تمام تلاش در راستای دفاع از ولایت فقیه و انقلاب حضور پرشوری در صحنه داشته و همچون همیشه دشمن را ناامید کنیم.
کشاورز تصریح کرد: رسانههای غربی و معاند با همه توان و در اوج خباثت با انگیزه و شیوههای هنری قوی، تلاش میکنند تا حضور مردم در پای صندوقهای رای کمرنگ و مشارکت کاهش پیدا کند.
وی ادامه داد: ثبات کشورمان با حضور حداکثری در انتخابات تضمین میشود و میتواند پشتوانه خوبی برای نظام در همه عرصهها به خصوص حوزه بینالملل باشد.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین اظهار کرد: همانطور که در ابتدای انقلاب و پس از آن در عرصه های دیگر همچون جنگ تحمیلی مردم همواره حضور داشتند و باعث شدند تا کشور بتواند از گردنه های مشکلات عبور کند، امروز نیز انتخابات عرصه ای است که با مشارکت مردم می تواند صحنه های زیبا و موثری را رقم بزند.
نشست «بررسی اندیشه های انتخاباتی معمار فقید انقلاب» روز دوشنبه با دعوت سازمان بسیج رسانه و با حضور حجت الاسلام علی معبودی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قزوین و اصحاب رسانه در سالن ساختمان اقشار سپاه قزوین برگزار شد.
حجت الاسلام معبودی در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان در خصوص اندیشه های امام گفت: از سوی بدخواهان دو هدف عمده تحریف شخصیت امام و تحریف جمهوری اسلامی همواره یک تهدید جدی بوده که با روشهای مختلف به آن دامن زده اند.
وی افزود: برای این که بدانیم راه امام ماندگار است باید به اصول و مبانی اندیشه های امام رجوع کنیم و هفت اصل که امام بر آن تاکید داشتند را مورد توجه قرار دهیم.
معبودی تصریح کرد: اسلام ناب محمدی و نفی اسلام آمریکایی و متحجرین از رویکردهای اصلی امام راحل بود اما سکولارها و ملی گراها تلاش کردند تا این اصل را زیر سوال برده و منحرف کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان یادآورشد: اتکال به خداوند و اعتقاد به صدق وعده الهی، اعتماد به اراده و نیروی مردم و اعتقاد به همیشه در صحنه بودن آنها از دیگر رویکردهای امام بود.
وی اضافه کرد: این که برخی می گویند مشارکت کم باشد اما افراد خاصی بیایند غلط است و با مرام و مشی امام فاصله دارد و مشارکت و باورمندی به قدرت و نقش تعیین کننده مردم یک اصل در نظام اسلامی است.
معبودی بیان کرد: اگر مردم در صحنه نباشند ارکان نظام می لنگد و به اهدف متعالی خود نخواهیم رسید لذا در همه حال به حضور مردم نیازمندیم.
وی اظهارداشت: امام خمینی طرفدار جدی محرومان و مستضعفان بود و اشرافی گری را محکوم می کرد اما برخی علاقه ندارند این روحیه در جامعه احیا شود به همین دلیل نگداشتند با حقوق های نجومی برخورد شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین با اشاره به دیگر ویژگی های امام بیان کرد: بنیانگذار جمهوی اسلامی مخالف شدید قلدران و مستکبران جهانی و حامی محرومان بود اما متاسفانه برخی امروز می گویند باید سیاست ما مطابق با نظر استکبار و قدرتمندان عالم باشد و این روش با اندیشه های امام فاصله دارد و ضد آن است.
وی اضافه کرد: تاکید بر استقلال و نفی سلطه پذیری در سیاست خارجی از رویکردهای دیگر امام بود ولی برخی بد فکران می گویند استقلال را کنار بگذاریم و زیر سلطه ابرقدرتها برویم و با آمریکا و غرب رابطه داشته باشیم در غیر این صورت منزوی می شویم در حالی که امام معتقد بر استقلال بود و ما هم باید در این مسیر گام برداریم.
معبودی اضافه کرد: امام وحدت ملی و مقابله با تفرقه افکنان را جدی و مهم می دانستند ولی امروز برخی می خواهند با دو قطبی سازی و ایجاد تفرقه در میان مردم به تفرقه دامن بزنند که باید هوشیار باشیم و این توطئه را خنثی کنیم.
دشمنان دنبال حضور کم رنگ مردم در انتخابات هستند
وی در ادامه با بیان اهمیت حضور در انتخابات اظهارداشت: در این دوره از انتخابات دو دسته تلاش می کنند حضور حداکثری رخ ندهد اول کسانی که در خارج نشسته اند و با کمک رسانه های بیگانه دنبال دلسردی و نا امید کردن مردم هستند تا مشارکت به حداقل برسد.
معبودی بیان کرد: دسته دوم در داخل هستند که آگاهانه یا آگاهانه در مسیر دشمن گام برمی دارند تا انتخابات سرد و کم رنگ و بدون مشارکت باشد اما همه ما وظیفه داریم اگر دوستدار نظام و انقلاب و امام هستیم در انتخابات شرکت کنیم.
انتخابات تجلی وحدت مردم است
وی گفت: انتخابات تجلی وحدت مردم و اقتدار نظام است و مشارکت گسترده در آن موجب اقزایش قدرت چانه زنی در مجامع بین المللی و یاس و نا امیدی دشمنان می شود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین اظهارداشت: حتی اگر به نظر ما شورای نگهبان خوب عمل نکرده ما باید قانون را بپذیریم و تسلیم قانون باشیم تا نظم جامعه خدشه دار نشود.
وی اضافه کرد: وقتی یک نهادی کسی را تایید نکرده و آن شخص در انتخابات شرکت نمی کند بدون تردید در مسیر دشمنان و ضد انقلاب حرکت کرده است.
معبودی بیان کرد: قبول داریم که در کشور فساد اداری و تبعیض و مشکلات اقتصادی داریم اما راه مقابله با آن شرکت نکردن در انتخابات نیست و قهر کردن با صندوق های رای به همه آسیب می زند.
وی گفت: شهید سلیمانی باور داشت که جمهوری اسلامی قرارگاه سیدالشهداست و تضعیف نظام در واقع ضربه زدن به مرام سالار شهیدان است و اگر کسی تعمدا رای ندهد حتی اگر عزاداری اباعبدالله را انجام دهد دیگر معنا ندارد.
معبودی اظهارداشت: مجاز نیستیم به خاطر برخی مشکلات از صندوق های رای قهر کنیم زیرا امروز در یک جنگ نابرابر هستیم و همه دشمنان پای کارهستند تا مردم در انتخابات شرکت نکنند و ما نباید دشمن را شاد کنیم و بدانیم رای ندادن ما دشمنان را شاد و دوستان انقلاب را مایوس و ناراحت می کند.
وی اضافه کرد: اگر بی انصافی نکنیم می توانیم ببینیم که همه سلیقه ها در انتخابات هست شاید یک گروه افراد کمتری دارند اما از سلایق مختلف نامزد داریم و با کمک رسانه ها باید مردم را دعوت کنیم تا حماسه دیگری خلق شود.
خطاب رهبری برای دلجویی از داوطلبان، شورای نگهبان نبود
حجت الاسلام معبودی در پاسخ به سوالی در خصوص تاکید رهبری برای دلجویی از برخی افراد رد صلاحیت شده و جبران آنچه خلاف واقع شده اظهارداشت: خطاب رهبری شورای نگهبان نبود بلکه تذکر رهبری برای کسانی بود که گزارش غلط داده اند و در فضای مجازی بد اخلاق شد اما اصل عدم احراز با این گزارش نبوده است.
وی افزود: این سخنان رهبری درس اخلاق بود که بدانیم عالیترین مقام تاکید دارند اگر حقی نادیده گرفته شود از کنار آن عبور نمی کنیم.
معبودی گفت: ما منتظر اعلام رسمی کسانی هستیم که این گزارش را دادند و بببنیم چگونه جبران خواهند کرد.
برخی نامزدها به بلوغ فکری نرسیده اند/ روش مناظره ایراد دارد
وی در خصوص مناظره انتخاباتی نامزدها هم گفت: به نظر می رسد برخی از کسانی که نامزد شده اند هنوز به بلوغ فکری نرسیده اند و مناظره ها ایراد دارد و باید به جای تهمت زدن و نامزدهای دیگر را خراب کردن باید برنامه ارائه کنند.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان قزوین اظهارداشت: برخی بخش های مناظره نامزدها را قبول ندارم و برای ایجاد هیجان کارهایی می شود که منطقی نیست و بهتر است مردم را با توانمندی و برنامه های خود برای اداره کشور آشنا کنند.
وی در پایان از مردم استان خواست با شرکت در انتخابات و رای به رئیس جمهور منتخب در انتخابات شوراها هم به کسانی رای دهند که به دور از جریانات سیاسی و حزبی با تخصص و تجربه و سلامت نفس خود به فکر خدمت به مردم باشند.
مسؤول سازمان بسیج رسانهٔ استان قزوین گفت: انتخابات مظهر مردمسالاری دینی است و باید بهعنوان پشتوانهٔ امنیت ملی قلمداد شود؛ رسانهها نباید اجازه دهند دشمنان ملت این فرصت را با سوءاستفاده و با استفاده از انواع و اقسام عملیات روانی و تولید و انتشار مطالب کذب و بیپایه به مسئلهای علیه امنیت کشور ما تبدیل کنند.
محمد کشاورز، مسؤول سازمان بسیج رسانهٔ استان قزوین در گفتوگو با خبرگزاری فارس در قزوین در رابطه با رسالت رسانهها در ایجاد شور انتخاباتی گفت: مطبوعات و رسانهها در نظام جمهوری اسلامی ایران یک عنصر حقیقی، مؤثر، اجتنابناپذیر و سازنده هستند. با توجه به اینکه نظام ما یک نظام مردمسالار و متکی به رأی و نظر مردم است، مسلم است که مردم باید اهل تحلیل باشند تا بدانند که نظام برای آنها چه کارهایی کرده و چقدر مفید بوده است.
وی افزود: آگاه کردن مردم و اطلاعرسانی از خدمات ارائه شده، لازم و واجب است و هر چه مردم بیشتر آگاه شوند، سود بیشتری عاید نظام جمهوری اسلامی ایران شده است.
این مسؤول بیان کرد: رسانهها میتوانند با جریانسازی و برنامههای گفتوگو محور در خبرگزاریها، سایتها، مطبوعات و کانالهای خبری در فضای مجازی نقش خود را در این شرایط حساس و خطیر به خوبی ایفا کنند.
کشاورز اظهار کرد: با توجه به اینکه نقد و نظارت، اطلاعرسانی صادقانه و شفاف، طرح و تبادل آرا و افکار در جامعه از وظایف اصلی رسانهها در جامعه به شمار میرود، متولیان و دستاندرکاران این عرصهٔ مهم و خطیر که زبان گویا و قلم توانایی دارند باید مردم را برای حضور حداکثری در انتخابات توجیه و تشویق کرده و شاخصههای افراد اصلح را به مردم معرفی کنند.
وی ادامه داد: انتخابات مظهر حضور مردم و مردمسالاری دینی است و باید بهعنوان پشتوانهٔ امنیت ملی قلمداد شود؛ رسانهها نباید اجازه دهند دشمنان ملت این فرصت را با سوءاستفاده و با استفاده از انواع و اقسام عملیات روانی و تولید و انتشار مطالب کذب و بیپایه به مسئلهای علیه امنیت کشور ما تبدیل کنند.
این مسؤول خاطرنشان کرد: رسانهها باید مواظب باشند عامل دشمن نشده و کار دشمن را آسان نکنند و همان چیزی را که دشمن میخواهد در فضای فکری و فرهنگی جامعه بهوجود آید، با استفاده از تریبونهای داخلی به خورد مردم ندهند، زیرا این امر اگر عمداً و با توجه صورت گیرد خیانت بوده و اگر از روی غفلت و ناآگاهی رخ دهد، خطای بزرگی است.
کشاورز تصریح کرد: در نشریات و رسانهها نباید طوری حرف زده شود که مردم به انتخابات دلسرد شده و نسبت به حضور در انتخابات تردید کنند، برای مثال رسانهها نباید بهعلت اختلافات در امور جزئی و کماهمیت و احیاناً شخصی و جناحی، مردم را نسبت به حضور پرشکوه و آگاهانه دلسرد و مردد کنند، بلکه اگر خطایی از طرف مقابل میبینند باید دلسوزی کنند و خطا را به گوش آن شخص برسانند و با هوچیگری و دلسرد کردن مردم و شکست اعتماد به نفس مردم و ناامید کردن آنان نسبت به آینده، اشتباه بزرگ و جبرانناپذیری را متحمل نشوند.
مسؤول سازمان بسیج رسانهٔ استان قزوین تأکید کرد: رسانهها باید با در نظر گرفتن خدا و با اخلاقمحوری هم نقاط مثبت و رشد کشور را دیده و مطرح کنند و هم مسائل و مشکلات موجود را با زبان نرم و نقد منصفانه و بدون تخریب مطرح کنند و با انعکاس راهکارهای کارشناسی توسط متخصصین متعهد برای رفع موانع کوشا باشند و ذهن مردم را مشغول مسائل فرعی و حاشیهای نسازند.
وی اضافه کرد: یک مسئلهٔ مهم دیگر، مسئلهٔ فضای مجازی و شبکههای اجتماعی است که امروزه در سطح جامعه بسیار پرکاربرد و تأثیرگذار هستند، لازم است این فضا را مدیریت کرده و آن را قانونمند کرد، بهگونهای که هر کس به خود اجازه ندهد بیمهابا هر مطلب دروغ یا تهمت و غیبتی را در آن رواج دهد؛ البته رسانههای شناسنامهدار در این زمینه کمتر دچار خطا میشوند و بیشتر کانالها و صفحات مجهولالهویه هستند که در این زمینهها مشکلساز میشوند.
کشاورز در پایان اظهار کرد: یک مسئلهٔ بسیار مهم دیگر نیز این است که هتک آبروی افراد و تهمت زدن در رسانهها به هیچ وجه در شأن رسانههای ما نیست، افرادی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقمندیهایی دارند، علاقمندی خود را با تخریب و اهانت کردن و متهم کردن دیگران نشان ندهند، بلکه از نامزد مورد علاقهٔ خود با برنامههای عملیاتی و راهگشایی که برای مردم دارد، حمایت کنند و از نامزد مورد علاقهٔ خویش در رسانههای خود تعریف و تمجید کنند.
قزوین – ایرنا – رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: رسانهها نقش موثر و قابل توجهی در افزایش مشارکت در پای صندوقهای رای دارند و در این برهه حساس باید برای ترغیب مردم به شرکت در انتخابات تلاش کنند.
محمد کشاورز روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رسانه ها باید در فرصت باقی مانده تا روز رای گیری اهمیت مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری و شوراها و آثار مثبت آن در داخل و خارج از کشور را برای مردم تبیین کنند.
این مسوول گفت: رسانه ها باید در آستانه انتخابات همچنین به اخلاق مداری توجه ویژه ای داشته باشند و از نقد غیرمنصفانه و تخریب چهره نامزدهای رقیب خودداری کنند و تمرکز خود را بر روی اعلام برنامه های نامزدهای مورد نظر و افزایش مشارکت حداکثری قرار دهند.
رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین با اشاره به رهنمودهای امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پیرامون ضرورت حضور پرشور و گسترده مردم در پای صندوق های رای و مشارکت در انتخابات، خاطرنشان کرد: شرکت در انتخابات حق آحاد جامعه است و علاوه بر آن یک تکلیف شرعی به شمار می رود چرا که مشارکت گسترده در انتخابات موجب تقویت اقتدار نظام جمهوری اسلامی شده و دشمنان و مستکبران را مایوس می کند.
وی با بیان اینکه دشمنان و بدخواهان نظام جمهوری اسلامی تلاش دارند تا اهمیت مشارکت مردم در انتخابات را زیر سوال ببرند،افزود: باید بدانیم هر برگ رای ما مشت محکمی بر دهان دشمنان بوده و از اهمیت بالایی برای تعیین سرنوشت کشور برخوردار است.
این مسوول همچنین گفت: ما وظیفه داریم تا مشارکتی آگاهانه در پای صندوق های رای داشته باشیم و با شناخت لازم و کافی از نامزدها و اطلاع از برنامه های آنان به اصلح ترین شان رای دهیم.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا ۲۸ خرداد ماه جاری برگزار می شود.