مسابقه کتابخوانی آداب و اعمال عید غدیر ویژه اصحاب رسانه قزوین

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین از برگزاری مسابقه کتابخوانی«آداب و اعمال عید غدیر» همزمان با ایام عید سعید غدیر خبر داد.

سرهنگ پاسدار محمد کشاورز «مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین» در گفت و گویی با اعلام این خبر اظهار داشت: تکلیف امت اسلامی در زمینه‌ی هدایت و حکومت، در حادثه‌ی غدیر معیّن شده است و در حقیقت این حادثه نشانه‌ی عظمت و جامعیت اسلام است .

کشاورز با اشاره به آیه‌ی مبارکه‌ی سوره‌ی مائده که میفرماید: «الیوم اکملت لکم دینکم و اتممت علیکم نعمتی» تصریح کرد: غدیر روزیست که دشمنان را مایوس و دوستان را شاد می کند چرا که تکلیف قضیه‌ی رهبری جامعه‌ی اسلامی و نظام حکومت و امامت در جامعه‌ی اسلامی در این روز روشن شده است.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان قزوین گفت: به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیر و با هدف تبیین و تبلیغ سبک زندگی علوی و نشر معارف امیرالمؤمنین(ع)، مسابقه « آداب و اعمال عید غدیر » ویژه اصحاب رسانه استان برگزار می شود.

وی اذعان کرد: بر این اساس کتابی با عنوان «آداب و اعمال عید غدیر» برای این مسابقه در نظر گرفته شده که نسخه PDF آن در سایت سازمان بسیج رسانه استان قزوین به آدرس(http://basijmedia.ir/)  و همچنین شبکه های اجتماعی بارگزاری شده است.

محمد کشاورز در پایان ضمن دعوت اصحاب رسانه به شرکت در این مسابقه گفت : علاقه مندان می‌توانند تا 7 مردادماه سال‌جاری مشخصات خود و شماره گزینه‌های صحیح را به صورت یک عدد 5 رقمی از چپ به راست به شماره واتساپ 09100913950 ارسال نمایند. لازم به ذکر است به برگزیدگان به قید قرعه جوایزی اهداء خواهد شد.

سوالات مسابقه عید غدیر

الف) طبق حدیث امام صادق (ع) نام عید غدیر در آسمان چیست؟

1-جمع مشهود      2- عهد معهود    3-روز پیمان گرفته شده     4- عید خدا

ب) «الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایه امبرالمومنین والائمه سلام الله علیهم » این عبارت توسط کدام امام بیان شده است؟

1-امام رضا(ع)     2-امام سجاد(ع)     3- امام جواد(ع)        4- امام زمان(عج)

ج) کدامیک جزء اعمال و وظایف عید غدیر نیست؟

1-پوشیدن لباس نو و عطر خوش   2-صله رحم و دیدار با مومنان   3- روزه و صلوات    4-جدیت با خانواده

د) یوم التودد به چه معناست؟

1- روزعبادت     2- روز جشن و شادی   3- روز مهر ورزیدن    4- روز افتخار ورزیدن

ک) وقت دعای مستجاب در غدیر چه موقع است؟

1-بعد از نماز صبح     2- هنگام دیدار با سادات     3- نیم ساعت قبل از اذان ظهر و بعد از نماز غدیر    4-هنگام نماز شب

تغییر هویّت مستقلّ فرهنگیِ زنِ مسلمان، هدف دشمنان است

محمد کشاورز مسوول سازمان بسیج رسانه استان قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج با اشاره به اهمیت و جایگاه امر مهم عفاف و حجاب بیان کرد: موضوع عفاف و حجاب به عنوان یک امر اعتقادی دینی در کشور ما مطرح است و بی شک همه انسان‌ها به این مهم اذهان دارند که برای رسیدن به تعالی باید دو مولفه عفت و حیا را درخود ارتقا دهند.
وی با بیان اینکه شعار محوری این هفته «کرامت بانوان، حیا مردان، خانواده پایدار» است، گفت: عفاف و حجاب دو اصل جدا ناپذیر جامعه اسلامی است و اغفال و بی توجهی به هر یک از این دو اصل، مشکلات خاصی را در مسیر کمال و توسعه جامعه ایجاد می کند لذا حفظ این دو اصل از سوی مردان و بانوان جامعه امری ضروری است.
کشاورز با اشاره به تلاش های گسترده دشمنان در جنگ فرهنگی برای نابودی بنیاد محکم خانواده ایرانیان گفت : غربیها پولهای زیادی خرج می کنند و از انواع و اقسام رسانه‌ها استفاده می کنند تا شاید بتوانند روی نقطه‌ی هویّت مستقلّ فرهنگیِ زنِ مسلمان، اثرگذاری بگذارند و با ترویج اختلاط و بی بندو باری در پشت کلمات و اصطلاحات روشنفکرمآبی حیا و عفت زن و مادر ایرانی که تربیت کننده فرزندان این مرز و بوم هستند را به یغما ببرند.
کشاورز عنوان کرد: با توجه به شرایط کرونایی حاکم بر جامعه از آغاز شیوع این بیماری، بی شک روند اجرای برنامه ها تغییر کرده و رویکرد اساسی برنامه ها اغلب تولید محتوا با محوریت فضای مجازی است اما با توجه به پیشگیری و مقابله با کرونا و رنگ بندی شهرها امسال توانستیم برخی از برنامه های این سازمان را با رعایت کامل دستورالعمل های بهداشتی به صورت حضوری برگزار نماییم.
وی افزود: در این راستا نشستی با حضور مسوول بسیج جامعه زنان استان و شورای کانون خواهران بسیج رسانه برگزار شد و موضوعات و ابعاد مختلف این مساله مورد بازبینی قرار گرفت.
مسوول سازمان بسیج رسانه استان قزوین با اشاره به حدیثی از امام علی (ع) که فرموده اند زکات زیبایی ، عفت و پاکدامنی است اظهار کرد: نشست تخصصی با موضوع عفاف و حجاب با حضور خبرنگاران بسیجی و سه مدرس حوزه علمیه قزوین برگزار شد که ابعاد این مساله در جانعه و دیگر ادیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. لازم به ذکر است که در این نشست از سه خانم خبرنگار که با پوشش حجاب برتر در برنامه های خبری حضور پیدا می کنند تقدیر به عمل آمد.
کشاورز افزود: یکی دیگر از برنامه های ما در طول هفته عفاف و حجاب که از سوی کانون بسیج خواهران اجرا شد برگزاری مسابقه فرهنگی «مسأله حجاب از دیدگاه شهید مرتضی مطهری» بود که فایل صوتی کتاب و سوالات مطرح شده در بستر فضای مجازی منتشر و پاسخ نامه از طریق شماره مجازی سازمان دریافت شد و در انتها به 3 نفر از افرادی که پاسخ صحیح ارسال کرده بودند به قید قرعه جوایزی اهداء شد.
وی اضافه کرد: تولید و انتشار مطالب مرتبط با عفاف و حجاب توسط اعضای بسیج رسانه در فضای مجازی و نیز برگزاری مسابقه تیراندازی سیمیلاتور (شبیه ساز) در سالن تیراندازی شهدای مدافع حرم سپاه استان ، جهت ایجاد فضایی مفرح و شاد برای خواهران بسیجی از دیگر اقدامات بسیج رسانه استان قزوین در این هفته بود .
لازم به ذکر است که استفاده از سانس سینما و برگزاری مسابقه آشپزی ویژه خانم های خبرنگار از دیگر برنامه ها بود که به علت اوج گیری کرونا ، منتفی شد.
کشاورز در پایان از زحمات خبرنگاران در انعکاس اخبار مربوط به عفاف و حجاب در طول هفته تقدیر کرد .

نشست تخصصی عفاف و حجاب برگزار شد

یک طلبه حوزه علمیه قزوین گفت: اگر امروز شاهد از بین رفتن برخی زمینه‌های حجاب و عفاف در جامعه هستیم؛ سالیان متمادی اتاق فکر صهیونیست به دنبال این است که زن ایرانی، خودش از مسیر درست منحرف شود، زمینه‌سازی صورت گرفته و مبالغ هنگفتی نیز صرف این کار شده است و ما باید با فرهنگ‌سازی صحیح و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در مقابل آن‌ها ایستادگی کنیم.

صغری رامندی در نشست عفاف و حجاب که توسط کانون خواهران بسیج رسانه استان قزوین در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی قزوین برگزار شد، با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب در جامعه، تصریح کرد: امیدواریم جامعه به سمتی پیش برود که زمینه عفاف و حجاب در کشور تقویت شود و زنان کرامت خود را با عفاف و حجاب به رخ جامعه بکشند.

وی افزود: اسلام ارزش بالایی برای زنان در نظر گرفته است، برخی می‌گویند اسلام سختگیری‌های زیادی در حوزه حجاب دارد درحالی‌که اگر به این افراد بگوییم آیا حاضرید عریان در جامعه حاضر شوید، واکنش شدیدی نشان می‌دهند و نمی‌پذیرند چراکه فطرت انسان با برهنگی سازگاری ندارد، احکام حجاب در اسلام با توجه به نیازهای زنان، جاری‌ شده است.

این طلبه یادآور شد: نگاه خدا به کرامت انسانی اولین چیزی است که انسان را به سمت پوشش هدایت می‌کند، بنابراین نیاز به حجاب فطری است و نمی‌توان گفت مختص اسلام است بلکه در ادیان مختلف حجاب زنان مورد تأکید قرار گرفته است.

وی اظهار کرد: در قرآن چهار آیه به معنای اصطلاحی حجاب اختصاص دارد و مابقی آیات مربوط به حجاب به معنای لغوی و معنای پوشانندگی است، در معنای اصطلاحی، تعابیر مختلفی از حجاب وجود دارد. آیات ۳۰ و ۳۱ سوره نور، سوره احزاب و آیاتی که در قرآن آمده برابر با فطرت انسانی است، خداوند آیات را بر اساس فطرت انسان آفریده همچنان که ادیان دیگر نیز بر اساس فطرت به موضوع حجاب اهمیت می‌دهند.

رامندی یادآور شد: حجاب به معنای پوشش است و درواقع انسان را نسبت به هر چیزی پوشش می‌دهد، حجاب فطری است اما باید به مرز آن توجه کرد، ویل دورانت در کتاب «تاریخ تمدن» از کتابی به نام «بت یعقوو» که یک کتاب عبری است، نام‌برده و به نقل از آن به موضوع حجاب زنان یهودی اشاره می‌کند، در بخش حجاب زنان به‌طور مفصل در باب کیفیت پوشش و حجاب بحث کرده که در آن از پوشیدن لباس‌های گشاد و بلند، نبستن کمربند برای پیدا نشدن حجم بدن، مچ دار بودن آستین‌ها، پوشاندن دور گردن، پوشاندن پاها باید پوشیده باشد؛ ممنوعیت استفاده از جوراب‌های عکس‌دار و با رنگ‌های تند نام برده است. همچنین عنوان شده است که زنان یهود باید تمام موی سر را بپوشانند و آرایشی که باعث جلب‌ توجه دیگران شود گناه بسیار بزرگی است.

وی بیان کرد: در «تلمود» کتاب یهودیت نیز حدود و پوشش برای زنان متأهل مطرح‌ شده است که اگر توسط زن رعایت نشود باعث بطلان ازدواج می‌شود مثلاً زنان نباید با راحتی و سبک‌سری با مردان صحبت کنند؛ هر دینی برای خودش مطابق با فرهنگش آدابی دارد که باید رعایت شود برای مثال مسیحیت قائل به رهبانیت است و حجاب را با توجه به رده‌بندی زنان مشخص می‌کنند، نگاه آنان برای رسیدن به کمال و جلوگیری از فساد در جامعه تجرد گرایی است اما کرامت زن در اسلام بسیار بالاتر است و اسلام قائل به ازدواج است؛ اگر تجرد و رهبانیت پیش‌فرض یک دین باشد، باید عواملی را که باعث تهییج و تحریک افراد می‌شود را از میان بردارد. پس منشأ حجاب در مسیحیت، همان گرایش به تجرد است و نگاه آن‌ها برای رسیدن به کمال و جلوگیری از فساد در جامعه تجرد گرایی است.

رامندی یادآور شد: دین یهود، قائل به ازدواج است و اندیشه اختصاصی برای زنان متأهل دارد، در نگاه اسلام، کرامت و جایگاه زن برخلاف نگاه فمینیست و اومانیست که نگاه ابزاری به زن دارند، جایگاه والایی دارد، براساس آیات الهی در قرآن زن و مرد از یک گوهر آفریده‌ شده‌اند (آیه اول سوره نسا) در نگاه اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و هیچ‌یک بر دیگری ارجحیت ندارد.

وی خاطرنشان کرد: اسلام زن را مظهر جلال و زیبایی خداوند بر روی زمین می‌داند، نگهداری از این مظهر زیبایی نیاز به شرایطی دارد و اسلام به دنبال ایجاد جایگاه ویژه برای زن است بنابراین مسئله حجاب مطرح می‌شود.

رامندی تأکید کرد: اسلام دارای پشتوانه فکری و فلسفی برای حفظ جایگاه زن و حجاب و عفاف است، اگر زن و جایگاه زن آسیب ببیند همه جامعه آسیب‌پذیر می‌شوند بنابراین باید با رعایت مسائلی زنان را از آسیب حفظ کنیم؛ در جامعه امروز، شرایط گناه فراهم‌شده و به دنبال ابزاری برای مقابله با فساد هستیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد از بین رفتن برخی زمینه‌های حجاب و عفاف در جامعه هستیم؛ سالیان متمادی اتاق فکر صهیونیست به دنبال این است که زن ایرانی، خودش از مسیر درست منحرف شود، زمینه‌سازی صورت گرفته و مبالغ هنگفتی نیز صرف این کار شده است و ما باید با فرهنگ‌سازی صحیح و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها در مقابل آن‌ها ایستادگی کنیم.

دگردیسی علیه زنان به نام حقوق زنان، خیانت بزرگی است

الهام محمدی دیگر طلبه حوزه علمیه در ادامه با اشاره به آیات قرآن کریم، اظهار کرد: برخی از خانم‌ها اعتراض دارند که چرا قرآن به خانم‌ها در حوزه حجاب دستور داده است، این شبهه‌ای نادرست است چراکه اول قرآن به آقایان دستور داده که باید نگاهشان را کنترل کنند سپس از زنان حجاب را خواسته است.

وی خاطرنشان می‌کند: سختگیری حجاب در ادیان دیگر بیشتر از اسلام است، یهودیت بسیار سختگیر است و حتی آقایان التهاب خاصی برای پوشش‌دارند و هر چه مقام بالاتری داشته باشند لباس مشکی پوشیده‌تری می‌پوشند و کسی اجازه نفوذ به این فرهنگ را ندارد.

این طلبه یادآور شد: اگر به انیمیشن‌های مسیحیت نیز نگاه کنیم کاراکتر خانم‌ها دارای دامن‌های بلند، زیرشلواری گشاد و یقه بند هستند و حجاب را به‌صورت کامل حفظ کردند بنابراین حجاب مختص به یک دین نیست حتی اگر به فرهنگ ایرانیان باستان توجه کنیم زنان با پوشش کامل هستند اما در طی زمان دگردیسی در پوشش رخ‌داده است، این دگردیسی علیه زنان و به نام حقوق زنان انجام‌شده است که خیانت بزرگی است.

وی تصریح کرد: یکی از اصلی‌ترین دلایل این دگردیسی منفعت اقتصادی بود، افرادی با منفعت‌طلبی اقتصادی ریشه را هدف گرفتند و بسیاری از زمینه‌ها را برای دوری زنان از حجاب و عفاف ایجاد آوردند، در مقابل اسلام به دنبال حفظ کرامت خانواده است و ما برای حفظ این کرامت باید به‌صورت جدی وارد صحنه شویم و با فرهنگ‌سازی زمینه ترویج حجاب را فراهم کنیم.

 محمدی تأکید کرد: مسئله حجاب و عفاف را باید به‌صورت روانشناسی موردبررسی قرار دهیم و افرادی که با پوشش بسیار بد در جامعه حضور پیدا می‌کنند باید از منظر روانشناسی موردمطالعه قرار بگیرند چراکه ذات فطری انسان برهنگی را نمی‌پذیرد.

مهره گم‌شده جامعه ما، قوانین خدایی است

فاطمه مخلص آبادی نیز در این جلسه بیان کرد: در سوره احزاب و نور در خصوص حجاب و پوشش صحبت شده است، ابتدا خطاب به آقایان است و سپس به خانم‌ها خطاب شده است، این مسئله درست است که قرآن بیشترین خطاب در حوزه حجاب را به خانم‌ها گفته است، طبق آیات قرآن خانم‌ها برای رسیدن به سعادت و کمال باید پوشش خود را رعایت کنند.

وی ادامه می‌دهد: در کتاب یهود و مسیحیت نیز حجاب راداریم و بر پوشش تأکید شده است، دین مسیحیت نسبت به حجاب سختگیرتر است، آن‌ها به‌قدری نسبت به حجاب سختگیری دارند که برخی از زنان برای حفظ آن قبول کردند که راهبه شوند، برخی نیز ازدواج می‌کنند و بعد از ازدواج تک‌همسری را رواج می‌دهند و حتی اگر زن فوت کند مرد حق ازدواج مجدد را ندارد، درواقع آن‌ها بین افراط‌وتفریط حرکت می‌کنند.

مخلص آبادی یادآور شد: اگر ادیان را بدون تحریف در نظر بگیریم همه بر مسئله حجاب تأکید دارند، درواقع در تمام دین‌ها حجاب بوده است برای مثال در دین یهودیت استفاده از چادر به همراه روبند و در مسیحیت نیز دستور بر رعایت عفت و حیا مورد تأکید است.

وی بیان کرد: در یهودیت برای دختران نابالغ نیز می‌گویند دامن آن تا ده سانت زیر زانو و آستین آن تا آرنج است و موی سر به‌شرط سادگی می‌تواند مشخص باشد (البته هنگام عبادت باید پوشیده شود) و درصورتی‌که به شانه برسد باید جمع شود اما زمانی که به سن بلوغ برسد زمان ازدواج است و بعدازآن احکام مربوط به زنان متأهل را باید رعایت کند؛ سیره بانوان بنی‌اسرائیل در عهد عتیق نیز بر رعایت عفت و حریم حجاب بوده است.

این طلبه یادآور شد: یکی از ریشه‌های عفت، حیا است در دین اسلام نیز به آن اشاره‌شده است اگر حیا را داشته باشیم نتیجه‌اش می‌شود عفت و حجاب؛ در حال حاضر مهره گم‌شده در جامعه ما قوانین خدایی است برخی با قوانین خدایی مقابله می‌کنند، متأسفانه برخی والدین فراموش کردند که حس پرستش و بندگی را در بچه‌ها ایجاد کنند به همین دلیل اغلب بچه‌ها نماز و درس دینی نمی‌خوانند، مباحث اعتقادی کمرنگ شده است. در این میان ما باید تلاش کنیم که مباحث بنیادین اعتقادی را تقویت کنیم سپس مسئله حجاب و عفاف نیز ناخودآگاه درست می‌شود.

https://www.isna.ir/news/1400042618800

تفکر انقلابی و روحیه بسیجی در بین رسانه ها وجود دارد

اعضای شورا و کانون های بسیج رسانه استان قزوین طی نشست صمیمی، با سردار رستمعلی رفیعی آتانی، فرمانده جدید سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین دیدار و در خصوص دغدغه های مختلف جامعه رسانه استان با وی گفتگو کردند.

سردار رستمعلی رفیعی آتانی در این دیدار که در سالن جلسات شهید پرویز سپاه صاحب الامر(عج) قزوین برگزار شد، با بیان اینکه ثمرات رسانه ماندگار است، اظهار کرد: در توصیف رسانه همین بس که خداوند پس از مبعوث کردن پیامبر اکرم(ص) ، خطاب به او فرمود؛ بنویس تا گمراه نشوید.

ایشان با اشاره به جایگاه و جریان سازی رسانه در جامعه بیان کرد: تفکر انقلابی و روحیه بسیجی در بین رسانه ها وجود دارد اما رسانه های این تفکر باید بایکدیگر یکصدا باشند.

وی افزود: اثر ماندگار شهدای ما در کلمات وصیتنامه‌های آنهاست و هدف والایی که داشتند را با قلم به ثبت رساندند؛ از این رو ادبیات ما باید ادبیات شهدا و انقلاب همراه باشد.

فرمانده سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین ادامه داد: رسانه‌ها باید به دور از سیاه‌نمایی، واقعیت‌ها را برای عموم تبیین کنند؛ در ایام انتخابات عده‌ای با بداخلاقی به دنبال ایجاد فضاسازی و ناامنی بودند که با روشنگری رسانه‌ها افکار عمومی نسبت به حقایق پی بردند.

وی خطای رسانه‌ای را منجر به انحراف افکار عمومی دانست و عنوان کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که در شرایط فعلی ضرورتی مهمتر از تبیین وجود ندارد، لذا ما با ذهن‌ها و رفتارهای مخاطبینی روبه‌رو هستیم که با تهدید و‌ تحریک از مسیر خود خارج نمی‌شود.

رفیعی تصریح کرد: دشمنان فکر می‌کردند که با تهدید و تحریم یا با نواختن در شیپور جنگ می‌توانند ملت ایران را از میدان خارج کنند اما دیدیم که ۵۰درصد مشارکت در انتخابات را داشتیم.

این فرمانده سپاه بیان کرد: با ادبیات انقلاب می‌توان دغدغه‌مندی را به اوج رساند، رسانه‌های استان باید با احترام از مسئولین مطالبه کنند و اولین نفر هم از من مطالبه کنید؛ رسانه‌ها باید دغدغه مردم را صادقانه به مسئولین منتقل کنند.

وی با تاکید بر اجتناب رسانه‌ها از عملکرد گزینشی اظهار کرد: سه محور اصلی یعنی بیان صادقانه دغدغه مردم، مطالبه محترمانه از مسئولین و به کارگیری ادبیات انقلاب موجب می‌شود تا هر عضو از جامعه کار خود را به خوبی انجام دهد.

فرمانده سپاه استان قزوین تاکید کرد: اگر امروز همه از خانم امیری به خوبی یاد می‌کنند به این علت است که بر مدار منطق عمل کرده است؛ از رسانه‌ها می‌خواهیم که صادقانه زبان گویای مردم باشند. رسانه تجهیزمحور نیست اما ما موظف هستیم از رسانه‌ها پشتیبانی کنیم.

وی اذعان کرد: شکل و ابعاد رسانه‌ها امروز تغییر کرده است، رهبر معظم انقلاب اسلامی در توصیف اهل رسانه فرمودند که زبانی فاخرتر از رسانه نداریم و شهید آوینی را سید شهدای اهل قلم نامیدند و به جرأت باید گفت که هیچ‌کسی تا امروز نتوانسته است مانند ایشان اثرگذار باشند و در تمام جوانب رسانه فعالیت کنند، شهید سلیمانی در ابعاد بین‌المللی رسانه بود و تک‌تک فعالیت‌هایش برای کل دنیا مخابره می‌شد، همان‌طور که رهبر فرمودند پیاده‌روی اربعین یک رسانه است که کل جهان را متوجه پیام عاشورا می‌کند، رسانه‌ها با انسجام باید راهبردی اینچنینی را پی بگیرند.

این مقام مسئول اذعان کرد: رسانه‌ها در واقع تصفیه کننده جامعه هستند و خون‌های مرده را به جریان می‌اندازد و به کار مسئولین نظم می‌دهند؛ کسی نمی‌تواند قلم را از اهل قلم بگیرد.

رفیعی تاکید کرد: ما عموم رسانه‌ها را از عناصر اصلی سپاه می‌دانیم، عناصری که بدون هیچ چشم‌داشتی نیروهای پابه کار هستند.

فرمانده سپاه استان قزوین در پایان با بیان اینکه نباید امید را از مردم گرفت، گفت: امروز هیچ نگرانی از حفظ تمامیت ارضی کشور نداریم چون هر جا که از دشمن خطایی سر بزند و چشم طمع به تمامیت ارضی کشور داشته باشد، چشمانش را از حدقه در می‌آوریم.