- بهمناسبت هفته دفاع مقدس جلسه تیراندازی با سیمیلاتور ویژه اعضای سازمان بسیج رسانه سهشنبه ۶ مهر در سالن تیراندازی سیمیلاتور برگزار شد.





سامانه اطلاع رسانی سازمان بسیج رسانه استان قزوین
در هفته دفاع مقدس کارگاه آموزشی گزارشنویسی خلاق در حوزه دفاع مقدس با حضور روحالله شریفی نویسنده کتب دفاع مقدس، در سالن جلسات سازمان تبليغات اسلامی برگزار شد.
کارگاه آموزشی گزارشنویسی خلاق در حوزه دفاع مقدس با حضور روحالله شریفی نویسنده کتب دفاع مقدس، یکشنبه ۴ مهرماه، با حضور خبرنگاران علاقهمند در سالن جلسات سازمان تبليغات اسلامی برگزار شد.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین در جلسه اخلاق رسانه که با حضور اعضای بسیج رسانه قزوین برگزار شد، گفت: کار رسانهای با محور امر به معروف و جلب رضای خدا، زمینهساز موفقیت است.
آیتالله عبدالکریم عابدینی در جلسه اخلاق رسانه که با حضور جمعی از مدیران، خبرنگاران و فعالان رسانهای استان قزوین در مسجد شیخالاسلام برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مهمترین درسهای اخلاقی که از حماسه عاشورایی امام حسین(ع) میآموزیم این است که حضرت میفرمایند مثل من با مثل یزید هیچگاه بیعت نمیکند و این درسی برای همه دورانهاست و امروز نیز چراغ هدایت برای همه اقشار و فعالان عرصه رسانه محسوب میشود.
وی با تأکید بر اینکه کار برای رضای خدای متعال یکی دیگر از درسهای مهم امام حسین(ع) است، خاطرنشان کرد: اباعبداللهالحسین(ع) هدف خود را از قیام عاشوار، جلب رضای خداوند معرفی کرد و این درس مهمی است برای همه ما چرا که نشان میدهد اگر برای خدا وارد میدان شویم، یقیناً پیروز میدان خواهیم بود.
امام جمعه قزوین تصریح کرد: امام حسین(ع) هدف از قیام خود را، اصلاح امور جدشان رسول خدا(ص) معرفی میکنند. خداوند وعده داده مصلحان یقیناً پیروز میشوند و مفسدان حتماً شکست خواهند خورد و در اربعین حسینی(ع) پیروزی امام حسین(ع) بر همگان روشن شد.
آیتالله عابدینی با تأکید بر اینکه خداوند وعده داده از مؤمنان حمایت و دفاع میکند، افزود: اگر امروز در کار رسانهای برای رضای خدا و امر به معروف کار کردیم، یقیناً پیروز خواهیم بود اما اگر کارمان در قالب امر به معروف و رضای خدا نگنجد، در دنیا و آخرت دچار خسران خواهیم شد.
به همت سازمان بسیج رسانه استان قزوین، با حضور جمعی از خبرنگاران بسیجی، همزمان با هفته دفاع مقدس از کادر درمان بیمارستان ولایت قزوین تقدیر به عمل آمد.
اعضای بسیج رسانه استان قزوین با حضور در انتقال خون استان قزوین در برنامه«نذر خون» شرکت کردند.
اعضای بسیج رسانه استان قزوین ظهر امروز یکشنبه 4 مهر به مناسبت هفته دفاع مقدس با حضور در انتقال خون استان قزوین در برنامه«نذر خون» شرکت و خون اهدا کردند.
سازمان بسیج رسانه استان قزوین به مناسبت هفته دفاع مقدس برنامه «عصر خاطره اصحاب رسانه» را شب گذشته سوم مهرماه در حوزه هنری استان قزوین برگزار کرد.
این برنامه با سخنرانی سرهنگ حمزه برین، معاون اجرایی سپاه صاحبالأمر (عج) همراه بود و خبرنگاران پیشکسوت که سابقه حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل را داشتند به خاطرهگویی پرداختند.
معاون اجرایی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین گفت: نگرانی رهبر معظم انقلاب مسئله تحریف انقلاب و دفاع مقدس است، زیرا دشمن میداند دفاع مقدس هموار کننده راه انقلاب است.
سرهنگ پاسدارحمزه برین در مراسم عصر خاطره اصحاب رسانه که بعد ازظهر شنبه در سالن حوزه هنری برگزار شد، اظهار کرد: کلید واژه رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس جمله «جنگ گنج است» بود که در این میان دشمنان بیشتر از ما به این کلید واژه پرداختهاند.
معاون اجرایی سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین اذعان کرد: تحمیل جنگ و تحریف دفاع مقدس راهبردهایی بود که به موازات جنگ توسط دشمنان تعریف شد که در این عرصه هشت سال ایستادگی ما دشمن را با وجود پولهای عربی، دلارهای آمریکایی و تجهیزات به اهداف خود نرساند.
وی افزود: ما امروز در مقابله با تحریمها نیز سربلندیم، چراکه دستاوردهای بیمثالی در عرصههای مختلف از جمله مسائل امنیتی و نظامی داشتهایم که اکثر این اقدامات دسترنج قشر جوان بود.
این مسئول ابراز کرد: آنچه که به عنوان نگرانی رهبر معظم انقلاب در سال ۹۸ مطرح شد، مسئله تحریف انقلاب و دفاع مقدس بود، زیرا دشمن میداند دفاع مقدس هموار کننده راه انقلاب است؛ به گونهای که امروز میبینیم جوان ایذهای در حالی که از جان خود گذشته، بیشک شهید فهمیده را به عنوان یک نوجوان دفاع مقدسی الگوی خود قرار داده است.
وی گفت: تقارن، تشابه و هماهنگی که بین دفاع مقدس و واقعه عاشورا وجود دارد این است که در هر دوی این حماسهها، الگوها و اسوههای مختلفی وجود دارد.
برین بیان کرد: در راستای پاسداشت ابعاد احساسی دفاع مقدس، اقدامات متعددی و خوبی انجام شد، اما هنوز مسئله چرایی، چگونگی، تاریخ جنگ تحمیلی و اینکه چرا تنها جنگ ما با وجود جنگهای متعدد دفاع مقدس نامیده شد مطرح نشدهاست و همین مسئله میتواند اسباب تحریف دفاع مقدس شود و نسل جوان ما که درکی از امام، انقلاب و دفاع مقدس ندارند تحت تأثیر تحریفها قرار بگیرند.
وی تاکید کرد: ۴۰ سال دفاع ما تمام شده و ما وارد ۴۰ سال دوم شدهایم که اگر در این مسیر نتوانیم از راهبردهای دفاع مقدس الگو بگیریم، برای خود نقش و تکلیف مشخص کنیم و الگوهای عملیاتی برای آینده داشته باشیم دیگر رزمنده زمان خود نیستیم.
در پایان برنامه سرهنگ محمد کشاورز مسئول سازمان بسیج رسانه گزارشی از روند برگزاری جشنواره ابوذر در سالهای گذشته ارائه داد و آییننامه جشنواره ششم ابوذر در استان قزوین را تشریح کرد.
امامجمعه شهر محمدیه ضمن اشاره به اینکه رسانه باید اهداف دشمن را تبیین کند؛ گفت: رسانه بهراحتی میتواند جای شهید و جلاد را با هم عوض کند، در دنیا از حقوق بشر و دموکراسی سخن گفته میشود ولی همان کشورها که از حقوق بشر سخن میگویند بهراحتی مظلومان را غارت میکنند و برای خواست و اراده مردم احترام قائل نیستند.
حجتالاسلام والمسلمین بهاءالدین آقاحسینی، امامجمعه شهر محمدیه، از توابع استان قزوین، در جمع اعضای بسیج رسانه استان قزوین، اظهار کرد: جنگهای دنیا به صورت نرم در حال انجام بوده و زمان جنگ سخت به اتمام رسیده است؛ در حال حاضر جنگ رسانههاست، در دنیای کنونی رسانه حرف نخست را میزنند و جنگ اراده و اندیشههاست.
وی ادامه داد: رسانه به راحتی میتواند جای شهید و جلاد را با هم عوض کند، در دنیا از حقوق بشر و دموکراسی سخن گفته میشود ولی همان کشورها که از حقوق بشر سخن میگویند بهراحتی مظلومان را غارت میکنند و برای خواست و اراده مردم احترام قائل نیستند.
امامجمعه محمدیه تصریح کرد: حضرت زینب(س) رسانه کربلا بودند و هوشمندانه و فاتحانه بازگشتند؛ در واقع حضرت زینب (س) در مقابل رسانههای بیگانه تبلیغات دشمن را درهم کوبیدند. در دنیای کنونی رسانه حرف نخست را میزند و سرنوشت و افکار و اندیشههای مردم را بهراحتی عوض میکند؛ جنگ دشمن جنگ رسانه است و اگر در مقابل رسانه استکبار هر چه در توان داریم را به میدان نیاوریم خسارت قابل جبران نخواهد بود.
حجتالاسلام آقاحسینی خاطرنشان کرد: رسانه باید اهداف دشمن را تبیین کند؛ در واقع با فرهنگسازی باید خطرات و تهدیدات رسانههای غربی که برای ویران کردن خانواده طراحی شدند را برای مردم تبیین کنیم.
امامجمعه محمدیه متذکر شد: دینباوری، ولایت مداری و اطاعت از رهبری، در هشت سال دفاع مقدس جوانان را به میدان آورد، هر موجودی برای دفاع از سرزمین خودش دفاع خواهد کرد ولی در دفاع مقدس جوانان برای ارزشهای دینی وارد جبهه شدند.
حجتالاسلام آقاحسینی یادآور شد: برای اینکه فریب رسانههای استکبار جهانی را نخوریم باید به دین چنگ بزنیم؛ در باب رسانه باید بگوییم که در مقابل استکبار جهانی قوی نخواهیم شد مگر اینکه منسجم باشیم و معارف ناب اهلبیت (ع) که حیات یک جامعه است را ترویج دهیم.
امروز تبلیغات رسانهای و جنگ نرم دشمنانِ این مرز و بوم، بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی است. از اهداف جنگ رسانه ای می توان به ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسوول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه اشاره کرد . بی شک پاسخگویی به پرسش های افكار عمومی، ارائه پاسخ های به موقع، اعتمادافزایی، تقویت سرمایه های اجتماعی و همدلی می تواند به مثابه سد محكمی در مقابل جولان رسانه های معاند و بیگانه باشد. در این میان قلم اصحاب رسانه در اطلاع رسانی دقیق، شبهه زدایی از ابهامات و تقویت شفافیت، آگاه سازی مردم از توطئههای دشمنان و آسیبهای اجتماعی و مسائل اقتصادی و نیز شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن با پرورش نهال امید به آینده و راندن ترس و نومیدی که از خواسته های بحق رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است، گره گشا و از جایگاه برجسته ای برخوردار است.
با توجه به اینکه تشکیل، تقویت و توسعه جبهه رسانهای انقلاب اسلامی در مقابله با موج مخرب جنگ نرم و همچنین حفظ و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی و نیز ارتقای تولیدات ارزشی و حمایت از خبرنگاران و پدیدآورندگان آثار فاخر انقلابی از برنامه های محوری سازمان بسیج رسانه میباشد، این مجموعه به عنوان نهاد انقلابیِ حامی جریان رسانه ای انقلاب، در تلاش است تا با برگزاری جشنواره ابوذر، در مسیر گفتمان سازی آرمانهای انقلاب و منویات رهبری معظم آن و مطالبه گری از مسئولین در راستای خدمت صادقانه به ولی نعمتان اصلی انقلاب گام بردارد.
اهداف جشنواره :
1-توسعه، تعمیق و نهادینه سازی گفتمان انقلاب اسلامی 2- تولید محتوای مورد انتظار جشنواره توسط رسانه ها 3- تحول در محتوای رسانه ها با محوریت جشنواره 4- ایجاد فرصت نقش آفرینی برای بسیجیان رسانه ای دغدغه مند 5- شناسایی افراد رسانه ای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده برای رسانه های سراسری 6- تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی 7- حساس کردن مسئولان برای حل معضلات و آسیب های اجتماعی 8- جریان سازی رسانه ای برای ارائه راهکارها
محورهای جشنواره :
1-امنیت پایدار ، 2- امید و نشاط ، 3- روحیه جهادی و انقلابی( کرونا، کمک مومنانه، مواسات و انفاق، اردوهای جهادی و…) ، 4- الگوسازی و مطالبه کارآمدی ، 5- آسیب های اجتماعی (طلاق، اعتیاد، قاچاق، گرانفروشی، محرومیت، ناکارآمدی مدیران و مسئولین) ، 6- سبک زندگی(ازدواج، فرزندآوری، عفاف وحجاب ، الگوی مصرف، نماز و امر به معروف…) ، 7- مدیریت بر فضای مجازی، 8- توان داخلی و خوداتکایی ، 9- مانع زدایی ها ، 10- دشمن شناسی ، * 11- موضوع استانی : احیای دشت قزوین
بخش های جشنواره :
1-عکس ، 2- گزارش ، 3- خبر ، 4- یادداشت ، 5- کاریکاتور ، 6- مستند کوتاه ، 7- کلیپ و موشن گرافیک ، 8- اینفوگرافیک ، 9- گفتگو و مصاحبه ، 10- تیتر
ضوابط و مقررات شرکت در جشنواره :
1-کلیه اصحاب رسانه می توانند در جشنواره شرکت کنند .
2- شرکت کنندگان در جشنواره باید آثار خود را با رعایت شرایط جشنواره و رعایت زمانبندی تعیین شده به دبیرخانه ارسال نمایند.
3- آثار نباید مغایر با قوانین و مقررات جاری کشور، فرهنگ و ارزشهای ملی و دینی باشد.
4-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فقط از پدیدآورنده و صاحب حقوقی اثر منتشر شده پذیرفته می شود و در صورت عدم درج نام صاحب اثر و یا نام مستعار، باید توسط مدیر مسئول مهر و امضاء شده باشد.
5- مسئولیت پاسخگوئی به هرگونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده، به عهده متقاضی می باشد و دبیرخانه درقبال دعاوی مذکور هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت.
6- تکمیل فرم مشخصات فردی و رسانه ای به همراه مشخصات کامل برای هر اثر الزامی است.
7-آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره عودت داده نمی شود.
8- به کلیه شرکت کنندگان که آثارشان تا مهلت تعیین شده توسط دبیرخانه دریافت شده باشد گواهی شرکت اعطا می شود.
9-تصمیم گیری در خصوص مسائل پیش بینی نشده و تفسیر ابهامات احتمالی، صرفا به عهده دبیرخانه جشنواره خواهد بود .
10- آثار منتخب در جشنواره ها و مسابقات مشابه که حائز رتبه شده اند؛ پذیرفته نمی شود.
11- مهلت ارسال آثار : 15 آذر 1400 می باشد.
12- اختتامیه جشنواره در 21 دی 1400 برگزار خواهد شد ( انشالله)
13-آثاری در جشنواره شرکت داده می شود که در فاصله زمانی 15 آذر 99 تا 15 آذر 1400 در یکی از نشریات سراسری، نشریات استانی، خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و شبکه های اجتماعی منتشر شده باشند.
14- هر متقاضی حداکثر می تواند 6 اثر در قالب های جشنواره ارائه دهد، در صورت ارسال آثار بیشتر، دبیرخانه جشنواره آثار دریافتی را به صورت تصادفی انتخاب و بقیه را حذف خواهد نمود.
15- مطالب مربوط به بولتن های داخلی دستگاه های اجرایی و سازمانها و … امکان شرکت در جشنواره را ندارند.
16- صاحبان آثار مکتوب باید اثر خود را در قالب pdf ارسال نمایند .( در صورت عدم خوانا بودن ، دبیرخانه اجازه حذف اثر را دارد)
17- صاحبان آثار منتشر شده در خبرگزاری ها و پایگاه های خبری باید لینک اثر خود را به دبیرخانه ارسال کنند.
18- داوری آثار توسط اساتید خبره در خارج از استان انجام خواهد گرفت.
19- به نفرات برتر در هر بخش جایزه نقدی و لوح تقدیر تعلق می گیرد.
20- آثار برتر به جشنواره کشوری راه خواهند یافت.
21- اگر اثری که به صورت گروهی تهیه شده ، حائز رتبه گردد، لوح تقدیر به همه گروه و جایزه به صورت مشترک اهدا خواهد شد.
22- در بخش عکس خبری، اثر منتشر شده به همراه اصل اثر با فرمت JPG و کیفیت متعارف در یک فایل فشرده ارسال گردد.
23-گزارش های خبری بایستی از شبکه های تلویزیونی و یا شبکه های مجازی پخش شده باشند و حداکثر 3 دقیقه و فیلم های مستند خبری حداکثر 5 دقیقه با فرمت AVI یا MPEG همراه با مشخصات اثر شامل عنوان، موضوع و محور، عوامل تهیه و مدت زمان آن که در ابتدای اثر درج شده است ارسال شود.
24-اطلاع رسانی جشنواره از طریق سایت سازمان بسیج رسانه استان قزوین به آدرس www.basijmedia.ir وکانال تلگرامی @aboozarqazvin و صفحه اینستاگرام @b.resanehqazvin انجام خواهد شد.
نحوه ثبت نام و مهلت ارسال آثار:
متقاضیان شرکت در جشنواره می توانند آثار خود را از طریق پیام رسان واتساپ به شماره 09100913950 و یا به آدرس دبیرخانه : قزوین ، شهرک کوثر، خ. شهید رجبعلی(اندیشه) ، نبش خ. ابوذر جنوبی ، پ 9 ، سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال نمایند. تلفن دبیرخانه : 02833785100
به همراه هر اثر اطلاعات لازم شامل : نام و نام خانوادگی، نام رسانه، نام اثر(تیتر)، موضوع، محور ارسال گردد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحبالأمر (عج) گفت: به برکت رهبری امام خمینی(ره) جبهه جنگ به دانشگاه تبدیل شد و طی جنگ هشت ساله انسانهایی مومن در این دانشگاه تربیت شدند.
حجتالاسلام علی معبودی، مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحبالأمر (عج)، درهیئتالقلم که در حسینیه محمدزاده برگزار شد، با اشاره به تحمیل جنگ از سوی دشمن اظهار کرد: خداوند متعال خود وعده داده است که از مومنان دفاع خواهد کرد و تحقق این وعده خداوند را در دفاع مقدس شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس یکی از قلههای پرافتخار تاریخ ایران است، افزود: 50 کشور دنیا از صدام حمایت، مالی، نظامی و اطلاعاتی کردند و ایران تنها بود و کشوری مانند سوریه از ایران حمایت کرد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحبالأمر (عج) خاطرنشان کرد: صدام آمده بود تا ایرانیها را در عرض 15 دقیقه شکست بدهد ولی ایرانیها هشت سال با دستان خالی مقابل دنیا ایستادگی و دفاع کردند. با حمله عراق به ایران رسانههای دنیا اذهان عمومی را تشویش کردند که درپی آن امام سخنرانی کردند و فرمودند که دیوانهای آمده و سنگی انداخته که سیلی محکمی خواهد خورد؛ این سخن امام خمینی(ره) موجب ایجاد امید در مردم شد.
وی تصریح کرد: از کوچک و بزرگ برای دفاع از ایران ایستادگی کردند که از جمله آنها میتوانیم به دفاع چند تن از دنشجویان به فرماندهی علمالهدی اشاره کنیم که دشمن با شنیدن اینکه چند دانشجو در مقابل نیروهای عظیم آنان ایستادگی کرده است با بغض دستور حرکت تانکها را بر پیکر مبارک این شهدا صادر کرد.
حجتالاسلام معبودی، با بیان اینکه دفاع مقدس به دانشگاه تعلیم و تربیت تبدیل شد، بیان کرد: به برکت رهبری امام خمینی(ره) جبهه جنگ به دانشگاه تبدیل شد و طی جنگ هشت ساله انسانهایی مومن در این دانشگاه تربیت شدند.
وی اشاره کرد: باید زینبگونه در عرصه انتقال مفاهیم جنگ تحمیلی به نسل جوان در عرصه حضور داشته باشیم و از فرهنگ غنی دفاع مقدس دفاع کنیم؛ در این میان رسانهها نقش بسزایی دارند و اینگونه از تهاجم و غارت فرهنگی دشمن مصون خواهیم بود.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحبالأمر (عج) تشریح کرد: دشمنان میخواستند با دفاع مقدس ایران را نابود کنند اما امروز میبینیم که دشمنان ایران نابود شدند و هشت سال دفاع مقدس مانند ستارهای در تاریخ این مرز و بوم میدرخشد؛ در روزهای نخست جنگ موفق نبودیم چون فردی مانند بنی صدر هدایت رزمندگان را بر عهده داشت ولی با عزل بنی صدر امام خمینی(ره) رهبری فرماندهی کل قوا را بر عهده گرفت و موفق شدیم جنگ را اداره کنیم.
حجتالاسلام معبودی، با بیان اینکه برخی از مدیران به بهانه FATF واکسن نمیگرفتند، یادآور شد: ما به قدرتها اعتماد نداریم و امیدمان به خداوند متعال است ولی عضویت در شانگهای یک موفقیت بود اما در دولت پیشین عزمی برای پیشبرد چنین اهدافی وجود نداشت و منتظر معجزه برجام بودند ولی برجام طفلی بود که معلول به دنیا آمد و قابل شفا یافتن نبود.
با حضور جمعی از مسئولین شهرستانی و استانی کانون بسیج رسانه شهرستان تاکستان افتتاح و راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار مهر کانون بسیج رسانه شهرستان تاکستان بعد از ظهر پنجشنبه و با حضور محمد کشاورز رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین، محمد اکبری مدیر فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان تاکستان و همچنین محمد امیری مقدم جانشین سپاه ناحیه مقاومت بسیج تاکستان برگزار شد.
محمد کشاورز در آئین افتتاحیه این کانون با بیان اینکه بسیج رسانه بدون نگاه سیاسی به دنبال تقویت اصحاب رسانه و مبارزه با جنگ نرم و رسانهای دشمن است، اظهار کرد: دشمن تمرکز زیادی را بر عملیات رسانهای و روانی بر علیه انقلاب اسلامی گذاشته است.
وی تاکید کرد: آموزش و به روز رسانی اصحاب رسانه و آموزش و کادرسازی برای رسانه در جهت پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و بیمه کردن اصحاب رسانه در برابر عملیات روانی دشمن یکی از اصلی ترین وظایف بسیج رسانه است.
محمد امیری مقدم جانشین سپاه ناحیه مقاومت تاکستان نیز در این مراسم با بیان اینکه سازمانهای اقشاری بسیج پل ارتباطی بسیج با تخصصهای مختلف هستند عنوان کرد: راه اندازی کانون بسیج رسانه در تاکستان از اقدامات مهمی بود که باید خیلی پیش از این انجام میشد.
وی تاکید کرد: نقش رسانه در فضای امروز کشور بی بدیل است و وجود اصحاب رسانه و همچنین رسانههای قوی و قدرتمند در کشور میتواند نقش مهمی در مبارزه با عملیات روانی دشمن داشته باشد.
گفتنی است در پایان این مراسم مجتبی طاهرخانی به عنوان مسئول کانون بسیج رسانه تاکستان معرفی شد.