سردبیر سابق نشریه ثارالله: شهید سلیمانی هرگز خود را اسیر بازی ها و جریانات سیاسی نکرد

سردبیر سابق نشریه ثارالله گفت: خط قرمز شهید سلیمانی در ارتباط با جریانات سیاسی، احزاب و افراد خط امام و انقلاب بود و هرگز خود را اسیر بازی‌های سیاسی نمی‌کرد.

سید ابراهیم یزدی شب گذشته در نشست با اصحاب رسانه استان قزوین که با عنوان «رسانه و مکتب شهید سلیمانی» و به همت بسیج رسانه استان قزوین برگزار شد اظهار کرد: سردار سلیمانی در کرمان اقدامات ارزشمندی را برای خانواده شهدا و ترویج مکتب شهدا در این استان انجام داد.

وی با بیان اینکه سردار سلیمانی نشریه‌ای را با عنوان ثارالله تأسیس کرد تا علاوه بر ترویج گفتمان شهدا مطالبه گری از مسئولین را در دستور کار قرار دهد، عنوان کرد: نگاه حاج قاسم به این حوزه نشان داد وی یک شخصیت تمام عیار در عرصه‌های مختلف بود و نباید او را صرفاً یک فرد نظامی دانست.

سردبیر سابق نشریه ثارالله با بیان اینکه رمز موفقیت سردار سلیمانی تک بعدی نبودن او بود، اضافه کرد: ارتباط با نسل جدید و حضور در بین مردم از او فردی جامع در حوزه‌های مختلف ساخته بود.

وی تأکید کرد: در سال ۷۰ و در شرایطی که رسانه و فضای مجازی به شکل امروز وجود نداشت، سردار با نگاهی متفاوت به رسانه می‌اندیشید و به گونه‌ای متفاوت رسانه را می‌دید که گویا فرسنگ‌ها با نگاه نظامی فاصله دارد.

یزدی ادامه داد: فعالیت شهید سلیمانی در نشریه ثارالله و نگاه خاص او به حوزه رسانه باعث شده تا بتوانیم از این مرد بزرگ به عنوان سرور شهدای رسانه‌ای کشور یاد کنیم.

وی با بیان اینکه رسانه باید دارای هدف و امانت‌دار باشد، تصریح کرد: داشتن قدرت تحلیل، انصاف و روحیه مطالبه گری به دور از مچ گیری از ویژگی‌های یک رسانه‌ای انقلابی است.

سردبیر سابق نشریه ثارالله اضافه کرد: هدف اصلی رسانه انقلابی در نظر داشتن مطالبات مردمی و پیگیری آن به نفع مردم است و یک رسانه باید همواره مطالبات مردم را مدنظر داشته باشد.

وی تأکید کرد: فعالیت سردار سلیمانی در حوزه رسانه فقط به نشریه ثارالله محدود نمی‌شد بلکه او با جمع کردن رسانه‌ها در کنار یکدیگر تلاش می‌کرد تا با تشکیل یک جبهه رسانه‌ای، زمینه مطالبه گری به نفع مردم را فراهم کند.

یزدی گفت: سردار سلیمانی بدون توجه به بازی‌ها و احزاب سیاسی تلاش می‌کرد تا وعده‌های مسئولین را در انتخابات متفاوت پیگیری و به دنبال تحقق وعده‌های آنان باشد.

وی اظهار کرد: خداباوری و خداترس بودن ویژگی بارز شهید سلیمانی بود و اگر یک فرد رسانه‌ای این دو خصوصیت بارز را در خود پرورش دهد بدون شک در مسیر شهید سلیمانی حرکت کرده است.

سردبیر سابق نشریه ثارالله بیان کرد: اگر خدا ترس و صادق باشیم و به‌خاطر خداوند قلم بزنیم و مطالبه‌گری کنیم خداوند را از خود راضی نگه داشته و در مسیر سردار سلیمانی حرکت خواهیم کرد.

وی در پایان یادآور شد: خط قرمز شهید سلیمانی در ارتباط با جریانات سیاسی، احزاب و افراد خط امام و انقلاب بود و هرگز خود را اسیر بازی‌های سیاسی نمی‌کرد.

شهید سلیمانی تابلویی از ملت ایران است

به مناسبت هفته بصیرت و گرامیداشت یادشهید سلیمانی، به همت سازملن بسیج رسانه، جلسه هم اندیشی مدیران رسانه های استان قزوین با سردار آتانی فرمانده سپاه استان قزوین روز سه شنبه در محل سپاه قزوین برگزار شد.

سردار رستمعلی آتانی در این نشست هم اندیشی با گرامیداشت یاد شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: سردار دلها یک نقشه و تابلویی در مقابل همه ملت ایران است که هر فردی بر اساس رویکرد و دیدگاه خود آن را تفسیر می کند و هر فردی خود را در این شهید می بیند و توصیف می کند.

وی اضافه کرد: شهید سلیمانی مصداق زیبایی ملت ایران است و همه باید با الگوگرفتن از رفتارها و منش شهید سلیمانی آن را در جامعه پیاده کنیم و دنبال انسجام و وحدت باشیم.

سردار آتانی یادآورشد: ما همه یک خانواده ایم و در جغرافیای ایران اسلامی زندگی می کنیم و حتما در این خانواده نقد، اشکال و ایراد فراوانی هم هست که با نگاه سازنده بایستی حل شود.

فرمانده سپاه استان قزوین تصریح کرد: اگر دیدید اشکالی هست نباید اساس خانواده را ویران کنیم و به ارکان آن آسیب بزنیم لذا منطقی نیست که برخی افراد را محدود کنیم و در دفاع از افکارشان باز بمانیم.

وی اضافه کرد: امروز در جامعه بزرگان و افراد زیادی مانند شهید احمد بابایی شالی داریم که همانند شهید متوسلیان است و یا ستاره های جنگ زیادی هستند که سرمایه های ارزشمندی محسوب می شوند که متاسفانه از آنها استفاده مطلوب نمی کنیم.

سردار آتانی گفت: چرا الگوهایی چون شهید حسن پور را به جامعه معرفی نکردیم تا جوان ما بتواند سبک درست زندگی را یاد بگیرد و با فرماندهان جنگ آشنا شود.

وی اظهارداشت: مراقب باشیم هر کسی شهید را به نفع خود مصادره نکند و شما رسانه ها همه واقعیتهای زندگی شهید سلیمانی را منعکس کنید تا چیزی مغفول نماند.

سردار آتانی بیان کرد: شهید به نشانه های درجه داری و سرداری غره نمی شد بلکه به جایگاه رفتاری و اخلاقی پایبند بود و با مردم زندگی می کرد و شهادت و گواهی  مردم را برای زمان شهادتش می خواست.

وی اظهارداشت: در زمان آوردن بشار اسد به ایران که وزیر خارجه وقت ناراحت شد ایشان چقدر تلاش کرد تا این دلخوری را جبران کند در حالی که عده ای به این رفتار انتقاد داشتند اما سلیمانی رویکرد دیگری داشت که در قالب های سیاسی نمی گنجد.

سردار آتانی گفت: همه امروز باید عمق سخنان امام و رهبری را درک کنیم و اگر گلایه ای از گذشته داریم بر اساس انصاف وعدالت مطرح کنیم و خودمان برای اصلاح نواقص گذشته همت کنیم.

فرمانده سپاه استان قزوین تصریح کرد: خدمت به مردم موجب ناامیدی دشمن می شود و آنها که روزی در آبدارخانه های ما جاسوس داشتند و از ما حق توحش می گرفتند امروز در منطقه به وحشت افتاده اند و اقتدار ایران اسلامی را پذیرفته اند.

وی گفت: امروز دیگر روز زیاد نماز خواندن و روزه گرفتن نیست که عبادت در جای خود اهمیت خود دارد بلکه در این شرایط به تفکر و تدبیر و خدمت شبانه روزی نیازمندیم.

سردار آتانی بیان کرد: امروز همه باید احساس مسئولیت اجتماعی داشته باشیم و کمک کنیم تا فقر و محرومیت در جامعه کمتر شود و اگر نفهمیم همسایه مان گرسنه است عبادتمان زیر سوال می رود.

وی اظهارداشت: امروز به کثرت فکر کردن و کثرت کار کردن نیاز داریم و باید شبانه روز و بدون وقفه کار کنیم و خدمت به مردم را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم تا رضایت خداوند و مردم جلب شود.

فرمانده سپاه صاحب الامر استان قزوین یادآورشد: شهید سلیمانی وقتی می شنید کسی غصه دار است نگران می شد و اگر دست نوشته هایش را بخوانیم و بخواهیم به توصیه های شهید عمل کنیم حتما باید راضی باشیم تا صورت هایمان را مقابل مردم خشمگین بگیریم تا حتی اگر خواستند به ما سیلی بزنند و آرام شوند زیرا در بحران و سختی های انتظار دارند مدیری نگران آنها باشد و احساس مسئولیت کند.

وی در ادامه گفت: از شما فعالان رسانه انتظار می رود با مردم خوب حرف بزنید، شفاف باشید، واقعیتها را بگویید تا اعتمادسازی شود و مسئولان هم به مطالبات پاسخ دهند.

سردار آتانی بیان کرد: شهید سلیمانی هرکس باری از دوش مردم برمی داشت دست بوسش بود و برای همین مردم هم تکه تکه شد و شبها وروزهایی را سپری کرد که ما تحمل یک روزش را نداریم لذا امروز هم همه وظیفه داریم در خدمت مردم باشیم.

وی حفظ وحدت را لازمه شرایط کنونی دانست و گفت: در زمانهایی که ما خواب بودیم و به جان هم افتاده بودیم ، شهید سلیمانی در حال جنگ با داعش و جنایتکاران بود و امروز که همه امکانات دشمنان بکار گرفته شده تا به نظام آسیب بزند باید بدانیم زمان تاختن به همدیگر نیست زیرا تمام حزب شیطان مقابل حزب الله قرار گرفته است.

سردار آتانی گفت: حرف های ما فردی نیست و کسانی که نگران تحلیل شخصیت شهید سلیمانی هستند و موضوع آسیب های اجتماعی را مطرح می کنند باید بدانند که من فردی سیاسی نیستم بلکه پاسدار مردم هستم و برای تصفیه حساب با جریانهای سیاسی حرف نمی زنم.

وی اضافه کرد: در جنگ با ما دشمنان یک اتحاد واحد دارند لذا اگر یک دوست نا اهل در داخل حرف دشمن را بزند ایراد دارد و باید مراقب باشیم در این شرایط حساس اشتباه نکنیم.

سردار آتانی گفت: امروز اهالی رسانه رسالت سنگینی دارند و از آنجا که  هر زمان بخواهید در فضای مجازی می توانید حرف بزنید به نظر می رسد شرایط امروز نیازمند تبیین است و رسانه ها باید به این موضوع کمک کنند.

وی تصریح کرد: دشمن می خواهد جان و روح انقلاب را بگیرد و به ساختار ظاهری آن کاری ندارد و شما رسانه ها باید با تبیین درست و دقیق اهداف انقلاب در خنثی شدن نقشه دشمن کمک کنید.

image_2021_12_28-11_57_33_620_lLG

سردار آتانی گفت: تعارف نداریم باید منیت ها را کنار بگذاریم و مراقب باشیم تا زیرپای همدیگر را خالی نکنیم بلکه بیشتر در کنار هم باشیم و نگذاریم کسی از قطار انقلاب پیاده شود. 

وی اظهارداشت: اگر در زندگی به یاد خداباشیم حتما اقتدار ما بیشتر خواهد شد لذا ملت عزیز ما بایستی بداند اگر قرار است دشمنان خود را ناکام بگذاریم باید آماده و متحد باشند و در صورت هم چنگ نیندازند.

در ادامه برخی از مدیران رسانه ها دیدگاهها و سوالات و پیشنهادات خود را در خصوص توجه به کاهش آسیب های اجتماعی، ضرورت حفظ وحدت، راه اندازی اندیشکده شهید سلیمانی، معرفی ابعاد مختلف شخصیت شهید سلیمانی، هم گرایی بیشتر رسانه ها، کمک به تولید محتوا، جلوگیری از تحریف شخصیت شهید مطرح کردند.

نشست مدیران رسانه های استان با فرمانده سپاه استان ( گزارش تصویری)

نشست هم اندیشی مدیران رسانه های استان قزوین با سردار رفیعی آتانی فرمانده سپاه حضرت صاحب الامر(عج) استان قزوین با موضوع گرامیداشت دهه بصیرت و دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی برگزار شد.

تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ابوذر قزوین تا 20 آذر

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین در خصوص جشنواره ابوذر گفت: مهلت ارسال آثار جشنواره ابوذر تا 20 آذر 1400 تمدید شده و اختتامیه جشنواره در 21 دی 1400 برگزار خواهد شد.

سرهنگ محمد کشاورز، اظهار کرد: امروز تبلیغات رسانه‌ای و جنگ نرم دشمنانِ این مرز و بوم، بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی است. از اهداف جنگ رسانه‌ای می‌توان به ایجاد اضطراب، یأس، ناامیدی و احساس بن‌بست و بدبین کردن مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاه‌های مسئول و همچنین بیشتر و بزرگ‌تر نشان دادن مشکلات اقتصادی در ذهن جامعه اشاره کرد.

وی اضافه کرد: بی‌شک پاسخگویی به پرسش‌های افكار عمومی، ارائه پاسخ‌های به موقع، اعتمادافزایی، تقویت سرمایه‌های اجتماعی و همدلی می‌تواند به مثابه سد محكمی در مقابل جولان رسانه‌های معاند و بیگانه باشد. در این میان قلم اصحاب رسانه در اطلاع‌رسانی دقیق، شبهه‌زدایی از ابهامات و تقویت شفافیت، آگاه‌سازی مردم از توطئه‌های دشمنان و آسیب‌های اجتماعی و مسائل اقتصادی و نیز شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن با پرورش نهال امید به آینده و راندن ترس و نومیدی که از خواسته‌های بحق رهبر فرزانه انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب است، گره‌گشا و از جایگاه برجسته‌ای برخوردار است.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تشکیل، تقویت و توسعه جبهه رسانه‌ای انقلاب اسلامی در مقابله با موج مخرب جنگ نرم و همچنین حفظ و گسترش فرهنگ و تفکر بسیجی و نیز ارتقای تولیدات ارزشی و حمایت از خبرنگاران و پدیدآورندگان آثار فاخر انقلابی از برنامه‌‌های محوری سازمان بسیج رسانه است، این مجموعه به‌عنوان نهاد انقلابیِ حامی جریان رسانه‌ای انقلاب، در تلاش است تا با برگزاری جشنواره ابوذر، در مسیر گفتمان‌سازی آرمان‌های انقلاب و منویات رهبری معظم آن و مطالبه‌گری از مسئولین در راستای خدمت صادقانه به ولی نعمتان اصلی انقلاب گام بردارد.

وی از اهداف جشنواره ابوذر به توسعه، تعمیق و نهادینه‌سازی گفتمان انقلاب اسلامی، تولید محتوای مورد انتظار جشنواره توسط رسانه‌ها، تحول در محتوای رسانه‌ها با محوریت جشنواره، ایجاد فرصت نقش‌آفرینی برای بسیجیان رسانه‌ای دغدغه‌مند، شناسایی افراد رسانه‌ای دارای مهارت و توانمند برای تولید محتوای گسترده برای رسانه‌های سراسری، تربیت کادر خبری فنی استاندارد و بسیجی، حساس کردن مسئولان برای حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی و جریان‌سازی رسانه‌ای برای ارائه راهکارها اشاره کرد.

کشاورز خاطرنشان کرد: امنیت پایدار، امید و نشاط، روحیه جهادی و انقلابی (کرونا، کمک مومنانه، مواسات و انفاق، اردوهای جهادی و…)، الگوسازی و مطالبه کارآمدی، آسیب‌های اجتماعی (طلاق، اعتیاد، قاچاق، گرانفروشی، محرومیت، ناکارآمدی مدیران و مسئولین)، سبک زندگی(ازدواج، فرزندآوری، عفاف و حجاب، الگوی مصرف، نماز و امر به معروف…)، مدیریت بر فضای مجازی، توان داخلی و خوداتکایی، مانع‌زدایی‌ها، دشمن‌شناسی و احیای دشت قزوین نیز به‌عنوان موضوع استانی از محورهای جشنواره ابوذر هستند.

وی اضافه کرد: عکس، گزارش، خبر، یادداشت، کاریکاتور، مستند کوتاه، کلیپ و موشن گرافیک، اینفوگرافیک، گفتگو و مصاحبه و تیتر از جمله بخش‌های جشنواره ابوذر هستند.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین در خصوص ضوابط و مقررات شرکت در جشنواره ابوذر تشریح کرد: کلیه اصحاب رسانه می‌توانند در جشنواره شرکت کنند. شرکت‌کنندگان در جشنواره باید آثار خود را با رعایت شرایط جشنواره و رعایت زمان‌بندی تعیین شده به دبیرخانه ارسال کنند. آثار نباید مغایر با قوانین و مقررات جاری کشور، فرهنگ و ارزش‌های ملی و دینی باشد. آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره فقط از پدیدآورنده و صاحب حقوقی اثر منتشر شده پذیرفته می‌شود و در صورت عدم درج نام صاحب اثر و یا نام مستعار، باید توسط مدیر مسئول مهر و امضاء شده باشد.

وی افزود: مسئولیت پاسخگویی به هرگونه ادعای افراد حقیقی یا حقوقی در زمینه مالکیت اثر ارائه شده، به عهده متقاضی است و دبیرخانه درقبال دعاوی مذکور هیچ گونه مسئولیتی نخواهد داشت. تکمیل فرم مشخصات فردی و رسانه‌ای به همراه مشخصات کامل برای هر اثر الزامی است. آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره عودت داده نمی‌شود. به کلیه شرکت‌کنندگان که آثارشان تا مهلت تعیین شده توسط دبیرخانه دریافت شده باشد گواهی شرکت اعطا می‌شود. تصمیم‌گیری در خصوص مسائل پیش‌‎بینی نشده و تفسیر ابهامات احتمالی، صرفا به عهده دبیرخانه جشنواره خواهد بود. آثار منتخب در جشنواره‌ها و مسابقات مشابه که حائز رتبه شده‌اند؛ پذیرفته نمی‌شود.

کشاورز تصریح کرد: مهلت ارسال آثار جشنواره ابوذر تا 20 آذر 1400 تمدید شده و اختتامیه جشنواره در 21 دی 1400 برگزار خواهد شد؛ آثاری در جشنواره شرکت داده می‌شود که در فاصله زمانی 15 آذر 99 تا 15 آذر 1400 در یکی از نشریات سراسری، نشریات استانی، خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده باشند.

وی تأکید کرد: هر متقاضی حداکثر می‌تواند 6 اثر در قالب‌های جشنواره ارائه دهد، در صورت ارسال آثار بیشتر، دبیرخانه جشنواره آثار دریافتی را به‌صورت تصادفی انتخاب و بقیه را حذف خواهد کرد، مطالب مربوط به بولتن‌های داخلی دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها امکان شرکت در جشنواره را ندارند. صاحبان آثار مکتوب باید اثر خود را در قالب pdf ارسال کنند(در صورت عدم خوانا بودن، دبیرخانه اجازه حذف اثر را دارد).

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین اظهار کرد: صاحبان آثار منتشر شده در خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های خبری باید لینک اثر خود را به دبیرخانه ارسال کنند. داوری آثار توسط اساتید خبره در خارج از استان انجام خواهد گرفت. به نفرات برتر در هر بخش جایزه نقدی و لوح تقدیر تعلق می‌گیرد و آثار برتر به جشنواره کشوری راه خواهند یافت. اگر اثری که به صورت گروهی تهیه شده ، حائز رتبه شود، لوح تقدیر به همه گروه و جایزه به صورت مشترک اهدا خواهد شد.

وی بیان کرد: در بخش عکس خبری، اثر منتشر شده به همراه اصل اثر با فرمت JPG و کیفیت متعارف در یک فایل فشرده ارسال شود. گزارش‌های خبری بایستی از شبکه‌های تلویزیونی و یا شبکه‌های مجازی پخش شده باشند و حداکثر سه دقیقه و فیلم‌های مستند خبری حداکثر 5 دقیقه با فرمت AVI یا MPEG همراه با مشخصات اثر شامل عنوان، موضوع و محور، عوامل تهیه و مدت زمان آن که در ابتدای اثر درج شده است ارسال شود.

کشاورز اشاره کرد: اطلاع رسانی جشنواره از طریق سایت سازمان بسیج رسانه استان قزوین به آدرس www.basijmedia.ir و کانال تلگرامی @aboozarqazvin و صفحه اینستاگرام @b.resanehqazvin انجام خواهد شد. به همراه هر اثر اطلاعات لازم شامل نام و نام خانوادگی، نام رسانه، نام اثر(تیتر)، موضوع و محور نیز ارسال شود.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان قزوین در خصوص نحوه ثبت‌نام و مهلت ارسال آثار اظهار کرد: متقاضیان شرکت در جشنواره می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان واتساپ به شماره 09100913950 و یا به آدرس دبیرخانه قزوین، شهرک کوثر، خیابان شهید رجبعلی(اندیشه)، نبش خیابان ابوذر جنوبی، پلاک 9، سازمان بسیج رسانه استان قزوین ارسال کنند و در صورت سوال با شماره 02833785100 تماس حاصل کنند.